109

Анонимен

преди 1 година

Слава Брендо !

108

Анонимен

преди 1 година

Как лесно се манипулират хората, ако мисирките бяха *** как укрите избиват невинни в луганск и думбаз сега нато на Путин ли щеше да праща оръжие.

107

Фашизъм

преди 1 година

Основната презумция на фашизма е: цялата истина е въпрос на мнение и няма смисъл тя да се обсъжда. Фашизмът издига в култ силата. Този който е силен определя правилата. Нека който има ум в главата да се сети кои са фашистите.

106

Nova

преди 1 година

Тоз май изтрезня - След 3 месеца ли разбра че е е във война

105

Анонимен

преди 1 година

Войната ще приключи с подписване на мирен договор на полско-китайската граница.

104

ВЪПРОС

преди 1 година

Една Шепа Нацисти и Фашисти станаха Герой за Света .Мисля си - ако Русия беше нападнала Германия преди няколко десетилетия , за да убият Хитлер ? САЩ и ЕС щяха да застанат на страната на Хитлер - но Историята нямаше да отчете Десетките Милиони Жертви . За Критиците - Руската Армия спря Ковид - В Харков имаше Лаборатории на САЩ който произвеждаха Заразата - Руснаците ги ИЗРАВНИХА със Земята - Поклон .

103

Анонимен

преди 1 година

до 134- да ти дам моя чип да си поиграеш със него!-е малко главест ама..

102

БАЧКАТОР

преди 1 година

Обяснявам че хладилниците нямат електроника, о гениалний. Не му е нужна, к още по- малко можеш да я присадиш на танк. Лековерни глyпaцu, вярващи на всяка лъжа която им поднесат медиите и политиците.

101

Анонимен

преди 1 година

126-кое джудже? - ревящото ли?

100

Анонимен

преди 1 година

до 134 - що дириш чипа на хладилника във хладилника бе?- тоя чип са ти го сложили във кратуната и затова си като мъртвец.вкочанен замръзнал.

99

БАЧКАТОР

преди 1 година

Чудя се само какъв чип има в един хладилник? Гледам го моя либхер отвън, гледам отвътре няма и няма. Явно украинските хладилници ще са някакви супер дупер свръх модерни хладилници, щом имат чипове, още повече че стават и на танк Т72. Който танк е модел на 51 години и какви ли чипове му трябват?

98

Анонимен

преди 1 година

КАЛИБРИТЕ И КИНЖАЛИТЕ ВЪРШАТ ДОБРА РАБОТА. ВСИЧКО ЩО ВЛЕЗЕ ВЪВ УКРИЯ Е НАДУШЕНО И ИЗДУМКАНО. ЗАТОВА РЕВЕ "МЪЖА".-НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА КОЛКО ОРЪЖИЕ ИМАШЕ УКРАЙНА,И КОЛКО БЕШЕ ДОСТАВЕНО ОТ НАТОВЦИТЕ, КЪДЕ Е?

97

баба мара

преди 1 година

ами питаи менторите си сащ докога ще воюват с русия и кога се почват с китаиза таиван финансов одит на украина

96

Teo

преди 1 година

Хайде, не и днес! Честит ви 24-и май, братя укрсинци, руснаци, македонци, сърби и който там се сети. Политиците си идват и умират, книгите остават! Хайде със здраве!

95

Анонимен

преди 1 година

Вие РУСКИ *** си купете билети за любимата държава и тогава България ще се изчисти, а вие ще се си на мястото!!! Срам за страната.

94

covid_22

преди 1 година

Журналисти само глупости пишете. Нищо не става от Вас, толкова оръжие изпратиха на Украйна, милиарди помощи и пак не им стига. Руснаците със чипове от хладилници и перални ремонтират машините и пак напред. Ех, боже пази България от българските журналисти. Учете се, учете се !

93

Учуден

преди 1 година

Добре де, Клоунът призовава "всички мъже, които ме са на фронта да помогнат с каквото могат", т.е. да воюват по един или друг начин. В този смисъл, тези хора цивилни ли са? Когато цивилен граждани стреля с автомат по други хора и те ми отвърнат и го убият, цивилен човек ли е умрял или военен? Не разбирам логиката на господина с кокаина.

92

Хахахах

преди 1 година

Алоооо, джуджето загуби войната. Точка. Сега само убива и разрушава.

91

Анонимен

преди 1 година

Повече оръжия - повече жертви. Русия има много арсенал за ескалация ако се наложи. Дано не се.

90

Мдааа

преди 1 година

Ами война кат война, вие укрите да не би да ги жалите руснаците действате фашистки... https://youtube/watch?v=OLy9Ryr6ghgt=12s .... А можеше и въобще да я няма тая война ако спазвахте минските споразумения..., а можеше и да спре, ако наркомана овреме беше вдигнал белото знаме и беше дал генерална КАПИТУЛАЦИЯ... да, ама не и сега олеле!!! А колкото повече мърдаш, толкова повече ще боли... тъй ще е до кат си на верижка и слушаш гласове отвъд океана!!!