142

Кекълов

преди 2 години

Таварижжж Путтляр седял, мислил, мислил какво да направи с всички си тези безкрайни планини от пари и решил накрая да си ремонтира замъка, да си купи една дълга маса... и да почне война. То друго в главата на *** няма, няма фантазия за нищо друго..

141

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкpeпяш yбийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!

140

Анонимен

преди 2 години

Русофили дето пишете тук, като Русия е печелившия и в дългосрочен план и непосредствено, защо не кандидатствате за руско гражданство и да отивате да живеете в тази обетована земя? Митрофанова веднага ще ви съдейства, само и покажете какви сте ги писали тук!

139

g.venov

преди 2 години

До Боби първо транссорт не го разбрах,а второ щото си мниго умен,сещаш ли се след като Русия си затвори небето,че всички полети в Азия се увеличиха с около 3000 км,а сега си задай резонния въпрос колко ще струва това на авиокомпанийте,даже заради това имаше скандал с Шолц в Германия,ама чукча писател...

138

перко

преди 2 години

Ко - не! Не е вярно!Путин се скрил и трепери от страх, че *** го нарече бензиностанция с ракети и няма да купува газа!Важното е, че оръжейният бизнес процъфтява!

137

Анонимен

преди 2 години

Щом не спират да купуват големите икономики газ и нефт от Русия, едва ли санкциите дето налагат на Путин ще му се отразят. Направо е лицемерно това от страна на Запада :)

136

до 146

преди 2 години

Разбирам, че за теб да тролиш е работа, но за мен това е само забавление. А вече не си и забавен--уви!

135

Анонимен

преди 2 години

До РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА: Полк Азов не смята така.

134

към 143

преди 2 години

спонсор на МВР, временно е, временно. Снощи излезе видео под авторството на Paмзaн Кaдиpoв, което прояснява бъдещето на бендеро-нацистите. От "Азовсталь" тръгва автобус пълен с азовци. На волана на автобуса е чеченският лидер, който на восок глас обявява "Следваща спирка Грозный".

133

однако

преди 2 години

Само завършен плондер може да напише, че над 10 000 санкции срещу Русия за месец-два, било "постепенният натиск на санкциите му дава време". Президентът Путин е дръзък, смел и печеливш, защото е гросмайстор и е пресметнал зачуханите и бавноразвиващи се ходове на колективния запад с много напред. Днес се претворяват в живота неговите думи, казани на Мюнхенската конференция по безопасност 2007 г и на Генералната Асамблея на ООН през септември 2015 г.

132

до боби

преди 2 години

жителите на селата и малките градчета в азиатската част и особено в тайгата където единствената им връзка с останалата част на света е една теснолинейка не ядат руските версии на суперджетове, всичко тъне в кал, мизерия и бедност.

131

спонсор на МВР

преди 2 години

Батальон Азов премина в контранастъпление и превзе и напълни затворите в ДНР и в ЛНР.

130

Анонимен

преди 2 години

Всичко върви по план, по афганистански план, малко по-ускорен.

129

Язе

преди 2 години

Цял континент потъва в инфлация, недоимък и проблеми заради американските интереси в една държава, взела се толкова насериозно, че командва всички със заповедите си "направете това", дайте ни онова" . И няколко евро-"лидери", които жертват Европа заради УСА - то са безсмислени санкции, то е глупава зелена сделка

128

Анонимен

преди 2 години

Долна градина се е загнездила в Кремъл

127

НЯМА ВРЕМЕ...

преди 2 години

СОЦИАЛНИЯ ВЗРИВ В РУСИЯ ПРЕДСТОИ.... СЪЩО КАТО СЛЕД АФГАНИСТАНСКАТА ВОЙНА.... ТОВА ВЕЧЕ СТАВА ПРАВИЛО!!!

126

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

125

РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА

преди 2 години

ТОВА ВЕЧЕ Е ОЧЕВАДЕН ФАКТ!

124

димократски пинизи

преди 2 години

Какъв анализ,ум да ти зайде!Да си дойдем на приказката-какво ще стане ако веднага Русия прекрати всякакъв износ?Какво ще правят евроатлантическите димократи без внос на уран?В САЩ имат ядрено гориво до края на годината,ще трябва нов обогатен уран за зареждане!Мълчание!Защо веднага Не спрат вноса на газ и нефт ами играят чифутскиномера с отсрочки,кажете евроатлантически сатрапи?Мълчание!

123

Ройтерс

преди 2 години

Русия е погасила предсрочно дългове, до края на годината е неободимо да погаси 2 милиарда долара за да не изпадне в дефолт! До април 2022 в Русия са влезли 23 милиарда от повишените цени на газ и нефт! Толкова за санкциите! САЩ направени нови заявки за въоръжение, което ще бъде отдавано под наем на Украйна с договор ленд-лийз. Американската военна индустрия вдига обороти ... Европа...плаща скъпата сметка.