56

Да изселим

преди 2 години

Сидеров от България!

55

наследник

преди 2 години

Путин продължава да яде от парите на съюзника си социалист Хитлер

54

Анонимен

преди 2 години

В Сащ също има тази дефиниция.Правиш някаква си структура или фондация, а те финансирт чъжди държави. Следователно си чужд агент. Само в БГ се толерира тая външна намеса.

53

До антикомунист

преди 2 години

Промиването на мозъци продължава и до комунистите и ДС не са спрели да дърпат конците и да управляват (с малки прекъсвания) Докато в България не се извърши лустрация, няма оправия..

52

КрумСтрашни

преди 2 години

И двамата са милионери,но търсели финанциране от други държави дам звучи правдоподобно.Нито един диктаторски режим не обича критиката това е и затова и се затриват такъв тип режими.

51

Антикомунист

преди 2 години

Не е лесно да се изкорени промиването на мозъци 45 години (1944-1989)...

50

До ако в расията и

преди 2 години

Абе то и тука има нормални избори, ама ходи да гласуваш, че ако Копейкин, Нинова и Янев спретнат една коалиция-жална ни майка..Па и ГЕРБ малко ми понамирисват на пропутинци-кученца, газовата връзка със Сърбия, липсата на потока от Гърция..

49

Гошо

преди 2 години

В москва се дискутира дали да обявят Исус Христос за чуждестранен агент.

48

Анонимен

преди 2 години

До българинОт къде да знаят че Гари Каспаров беше най-младия световен шампион по шахмат, още преди да навърши 20 год. В опорките това не го пише.

47

българин

преди 2 години

До: номер 49 Абе човече ти с акъла ли си бе??? Не знаеш ли кой е Гари Каспаров??? По времето на СССР не го обявиха за "враг на народа", сега го обявяват!Хора, не виждате ли че Путин е по-зле и от Сталин???За Хитлер да не говорим, Хитлер е бил по-добрият от двамата!Мисля си, че ако Леонид Брежнев сега възкръсне и смени Путин, ще го обвини че е диктатор и създава култ към личността си! Макар че самият Брежнев беше диктатор.

46

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се от форума. Въпреки че агитката колективно се изниза след като многократно повтори безкруполни си лъжи и си натрака взаимни лайкове..

45

Анонимен

преди 2 години

Сорроската агитка във форума яко лансирана. Явно има някаква тактика по едно и също време да стоят под една и съща статия нещо като колективизъм в действие.

44

Анонимен

преди 2 години

До долния сложих ти плюс и после с учудване установих че 22 съм аз. Или не си разбрал какво е написано или има промяна на номерата. Все тая.

43

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Русия но в Европа и в Америка изборите са манипулирани предварително решени и нагласени така че да изглеждат достоверни. Последните президентски избори и в двете посочени страни са доказателство.

42

Политанализатор

преди 2 години

Тоя #22 го тресе шок и ужас!! Овреме да " дига гълъбите" и...на Запад!! Щото " Възраждане" идват!!!

41

Сибиристан

преди 2 години

Хе-хе, местят го. Империята на злото върви към тотална изолация от целия цивилизован свят и се превръща в една по-голяма Северна Корея.

40

Анонимен

преди 2 години

Първото нещо, което си помислих сутринта, когато прочетох "Москва обяви Ходорковски и Каспаров за чуждестранните агенти" беше: Чак сега ли?

39

Анонимен

преди 2 години

Моя ако е 1.67 пак е добре щото твоя е 1.63. А пък размера има значение.

38

Анонимен

преди 2 години

На грантополучателите лайковете са им служебни. Халал да им са. Да се радват нали са на власт.

37

Анонимен

преди 2 години

Русофилите тук могат спокойно да се пренесат в Раша, понеже там скоро няма да има живо пиле. Ама да знаете, че връщане назад няма. Един път там, цял живот там, нали и без това много ви харесва.