51

ДВОЕН АГЕНТ...

преди 2 години

ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ......... РАЗКРИТ СИ............ ИМПИЙЧМЪНТ.......!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Фатмaк, оставка , съд и затвор за теб и бандата ти гриндери.

49

Анонимен

преди 2 години

Продажник, оставка.

48

пу1

преди 2 години

Радев е ' полезния *** ' на америка , докара К и К на власт и сега се чуди накъде да завърти опашката . Пълен ка-*** .

47

Анонимен

преди 2 години

До Обер:Мисля,че нямаш право да очерняш нашия президент.Гледай си твоя.И без това за нашия пишеш лъжи.

46

Троловете

преди 2 години

Статията не е "за или против Радев", а за 2 неща: 1. Обявяват антиинфлационни мерки като новина, а те-само предложения(не всички добре обмислени). Даже от коалицията скочиха, че подвеждат. 2. За РСМ-в Парламента приеха да се приема предложение спрямо кворума в момента (т.е. повече от половината ПРИСЪСТВАЩИ). Проста сметка на гласовете за "преместване на ветото": 67(ПП)+34(ДПС)+16(ДБ)=117. Дори 5 човека да отсъстват (силно вероятно) и ветото пада. Радев го вижда и дава отпор, получава атака. Ясно

45

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 45 --- Ние, българите в чужбина, сме стожерите на нацията, защото нашите деца и внуци отдавна са немско- или английско говорящи и за тях думата "България" е от неизвестен произход. Както виждате, никой от нас - БЪЛГАРИТЕ в чужбина - не пише на немски или английски, но отърва по някоя западна дума по инерция, което не означава, че не познаваме етимологията на думите и етиологията на българската политика и политически дейци.;)

44

Анонимен

преди 2 години

От Германия седнал да пише...надолу всички,които са писали против Радев също не са бг.***!Аз за Радев не гласувах обаче се дразня на такива чужденци да плюят наш.Само Радев се държи като българин от тея в правителството.Радвам се,че другите са го избрали.

43

Анонимен

преди 2 години

До Обер:После защо пишат глупости в чуждите медии.Заради такива като теб е!Репутацията на цялата държава заминава.

42

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен --- Не живеем на територията на България поради милитаризацията и русификацията на вси овенни шапки, каскети и останалата "молодьож", която си натиска парцалите из офисите (канцелариите) и целува голите задни бузи на сатрапа РазПутин, а други така са си го начукали яко, че даже и срещу символични суми продават инфо от Мин. на Отбраната в София.

41

Анонимен

преди 2 години

Обер,ти си гледай германския,а не нашия!Нали си в Германия...нашия какво те интересува?!

40

До toti

преди 2 години

До toti - това, дето го предлагат за ДДС за хляба, го предложи през януари Радев и тогава Василев му отговори, че няма как да стане (между другото и аз съм против пипането на данъци и бях съгласен тогава с Василев). Сега обаче точно това "измислиха" :D И не е само това. Относно РСМ точно предложенията на Радев за правата на Българите в момента се разбират (поне малко) от "съюзниците".Така че не си прав. Не е въпроса дали харесваш Радев или не, а да си обективен и да мислиш сам.

39

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Този президент прилича на онзи президент от Чили, дето уважаемият генерал Пиночет свети маслото за рекордно кратък срок и взе властта в свои ръце, оставяйки съветското посолство и напъните на КГБ в историята. Отлична работа на ЦРУ в Чили, а в Република България един фиктивен митинг с *** пролетариат от наркомани и алкохолици събори легитимното правителство на страната. В някои дэржави, за подобни подстрекателства и комплоти, съдят или изпращат в пандела дори и президентските изчадия.

38

Анализатор

преди 2 години

За четири месеца откраднаха: 1. Осем милиарда от спрените кражби 2. Два милиарда нов дълг 3. 700 милиона само от Хемус, оставени от предишните в отделна сметка 3. 100 милиона на месец комисионна за частната фирма на шефа на Булгаргаз 4. Парите от седирането нажилища, пътни ремонти, торбичките за Мууунчо, комисионните от оръжие за Корни и още и още Абе да ви таковам промяната. Бандити

37

Анонимен

преди 2 години

А забелязахте ли,че Дойче веле са написали глупостите на платените тpoлове ,които тук пишат?1:1 е.И отгоре на всичко тези тpoлчета тук силно ме съмняват да са българи и/или да живеят на територията на България.

36

Анонимен

преди 2 години

ти ни го докара тоя канадец

35

Анонимен

преди 2 години

Твоите партийки Румене като ПП и сега последващата на анонимника Янев съсипват България. Тези натрапени със флашки през машинките партии убиват държавата. Нищо не се строи, докато мъстите на ГЕРБ и Борисов по поръчка на черепа от Дубай

34

toti

преди 2 години

Ама кажи една хубава дума за усилията на това правипелство,а само мрънкаш като дърта невеста не живяла на младини ,вечно недоволна....едно поне предложение да беше дал та да разберем че не си Руски възпитаник

33

Анонимен

преди 2 години

Дано скоро Стефан Янев дойде на власт! Тези Американофили вече Не се траят!-:(((

32

Гражданин

преди 2 години

Ами да,намеренията на скалъпения от Радев кабинет са много " хуманни "-тотално пос къпване на всичко,непрекъснато повишаване бедността,всекидневно поднасяне на нови и нови обещания,лутане от една страна на сигурността на живота към друга,решения, които не се изпълняват,а други са в ущърб на населението...Всичките тези прелести на днешното време у нас остава само да получат законодателна форма - тогава ще я цъф нем и завържем !!! Ха,да е хаирлия !!!