53

Весел

преди 2 години

Имаше един дето искаше да докара танковете, ама не изкара дълго...трябва да заковат и прозорците....

52

Караджа

преди 2 години

Тъкмо никои да не излиза жив навън

51

Анонимен

преди 2 години

единият клепушко дето осигурява любовно алиби на ленчето, другият внук на адютант на цар Борис /демек прислужник/но впоследствие и независим депутат за кратко

50

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги спаси това. Народа решил ли е да влиза там, ще го направи. С акумулаторни ъглошлайфи ще ги срежем решетките и пак ще влезнем. По-добре да внимават какво правят там, да не се налага да влизаме.

49

Анонимен

преди 2 години

това НАРОДНО събрание ли е или депутатско?... народа трябва да има достъп

48

Анонимен

преди 2 години

До Диана:Еми едни 85+% от народа които го ненавиждат. Да не си мислиш, че политик чиято партия зорлем събира 12% на изборите се радва на всенародна любов?

47

Анонимен

преди 2 години

значи на нс няма още решение има решетки и те тапърва ще се произнасят по това по мърляво нс не е имало

46

Страх

преди 2 години

Мори добитъка

45

Диана

преди 2 години

До Анонимен49 Кой ще го линчува е въпросът? Видяхме ги измислените обвинения на БСП срещу него и озверелите БСПари скандиращи за линч - е, такива трябва да са в затворите за лъжа и манипулация, а не да се наричат "народ" - те са "артисти", не народ! От такива всеки трябва да се пази! Те ще си отидат заедно с БСП, няма как! Засега обаче, БСП само им подклажда огъня, разлайва кучетата, невиждайки 100годишната си немощ...Е! Всяко нещо си има край - важното е как ще излезнеш от политиката

44

Диана

преди 2 години

До Анонимен47 Ха-ха-ха!..Това БСПарите са несломими слепци - бялото за тях винаги е черно, да не говорим за мозъка им, който от лчлката им е настроен на вълна лъжата е по-добра от истината..Общи приказки, грозни измислици, много важно, нали те винаги са прави - ако не на яве, то насън, значи..Жалка картинка! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

43

Анонимен

преди 2 години

Кирето нали обясняваше, че като стане премиер ще се разхожда сред народа без охрана? Кво направи тоя човек, та чак се е заградил като страхлива бабичка?

42

Анонимен

преди 2 години

Ами какво толкова, ако отпред има някакви психо батки с лостове в ръце? А и вратите изглеждат доста добре, трябва да се признае.

41

Анонимен

преди 2 години

вземат мерки срещу народната любов... някак диктаторско ми е

40

Диана

преди 2 години

До Bond Искаш да кажеш за поредното им национално предателство - това няма да бъде нито първото им, нито последното им такова! За тях е важното те да са добре и да командват наляво-надясно под нечия шапка, разбира се...

39

Анонимен

преди 2 години

Мдааам избраниците на народа ги е страх от народа. Що бе дами и господа? Да не би да правите нещо което може да провокира агресия от народа? Каквото и да говорите за Бойко, той ходеше с охрана но сред хората. Тия не можеш да ги видиш на улицата сред обикновения Българин. Все са в бронирани коли, все от телевизията говорят или от чужбина или от трибуната на НС/МС, но никога не излизат пред хората. Интересни сте !

38

Анонимен

преди 2 години

Ама вие още ли спите?! Държава в чиято столица празнуват националните празници по пътищата и паркинги е смехотворна държава, даже макетата я подиграват, казва се България/София, *** в която квадратния метър кутижка струва 1500 евро ХАХАХАХАХХ

37

Диана

преди 2 години

Разбира се, че ще поиска това-още преди да започнат Прехода си към пазарната икономика, БСП са били предупредени от приятелчетата си зад океана,че ще има мниого недоволство и са възможни "вълнения",но какво им пука на БСП за недоволните-важнито е ТЕ да са доволни,с пълни гушки и джобчета тук и там по света.Сега БСП за пореден път виждат "опасност" за себе си и трябва да се погрижат..Никой не може да ги спаси от тях самите!БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Краварите повече ги е грижа за нас от тях.

36

Анонимен

преди 2 години

Какво ще обсъждате, те вратите са сложени вече. Обсъдете да сложите и решетки на процорците. Всички българи, дето живеят на 1-ви и 2-ри етаж вече имат.

35

Bond

преди 2 години

Подготвят се за националното предателсво с Македония. Може и някой БТР да са вкарали вътре тайно

34

Анонимен

преди 2 години

А на прозорците няма ли да сложат решетки? Спомням си през 1997 год нахлуха в парламента и през прозорците, даже имаше и пожар в едното крило.