170

Анонимен

преди 2 години

Просто махнете санкциите и ще имате всичко.

169

Анонимен

преди 2 години

А защо Русия да е добра?

168

Анонимен

преди 2 години

Само дето пристанищата ги минираха украинците. Но нека сме снизходителни към Аналена, тя е на нивото на Кирчо, дори може би под неговото (колкото и невероятно да звучи).

167

Шоп

преди 2 години

А санкциите какво са, рог на изобилието ли?

166

Дидо

преди 2 години

А Вие какво очаквахте.Те да гладуват а вие да сте сити.Е не става.

165

ХА ХА ХА ХА

преди 2 години

война е! Вие искате санкции срещу Русия, а тя да ви се радва!?

164

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 195 . ами то за тва са и гюрултиите. щото нескончаемите ресурси на сесесере не са точно руски. ни вода, ни зърно, ни полеСни изкопаеми. и гопниците си берат. следващата перестройка ще е чудо ако рф не остане москва, тагил и воркута.

163

IQ 3.14

преди 2 години

швабите е добре да не говорят с пълна уста

162

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Анална Бербок, ти как очакваш Русия да води войната? Да сервира вечеря на украинските войници ли? Война се води като война, либерастията там не важи!

161

Анонимен

преди 2 години

На война, като на война, не подлежи на коментар!

160

Анонимен

преди 2 години

вие затова се засилихте да изнасяте зърнените запаси на Украйна, голодомора ще е с име Байгън

159

Анонимен

преди 2 години

Явно Украйна и Русия хранят целия свят,май като цяло бившия СССР определя световния просперитет с продукцията и суровините си

158

Анонимен

преди 2 години

НАТО ще капитулира и проблема се решава.

157

диди

преди 2 години

Проблема е че от Запада е, че не могат да го откраднат! Пука им за Украйна.Ако мислеха за тях до сега щеше да е приключила войната.

156

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой наивник, който да си мисли, че на тази на снимката й пука за хората в Африка? Проблемът й е, че заради прецаканата инфраструктура оръжията на Запада достигат трудно до Украйна. Това е всичко. Ако тази лично се добере до зърното и си го присвои, и ако приемем, че има марсианци, които й предложат по-добра цена отколкото африканците, според вас ще се зачуди ли, дали да го продаде на марсианците?На Запад стандарта на живот поне засега все още е що-годе добър,но са такива лицемери, че...

155

П.К.

преди 2 години

Това не е война на дребосъци. Това е война на янките с НАТО против Русия. Да обяснят тия, какво и за какво им пречи Русия? Какво правят те до границите на Русия? Ако Русия изгради и оборудва с модерни оръжия военни бази на границата между Мексико и САЩ, как ще погледнат на всичко това янките? Единствената причина за всички катаклизми и за тая война е идеята-фикс на жандарма: Никой да не му се пречка в краката и во веки веков да си остане едноличен владетел на Планетата Земя.

154

Анонимен

преди 2 години

Объркала си се още не са си извадили мощното оръжие

153

пх

преди 2 години

А, що не цитирате Върховния представител по Външната политика на ЕС Жозеп Борел?Ами старчето каза, че "Европа трябва да положи всички усилия за да изнесе от Ук. , Двадесет Милиона Тона Зърно". Байдън също е хвърлил око на укропското зърно. Но нито на Борел, нито на Байдън, нито на Бербок, нито на Зелето им пука какво ще ядът укрите когато европейците и американците ги оставят без зърно!!!

152

Анонимен

преди 2 години

Вие сами използвате глада на народите си за да ги насъсквате срещу Русия. Русия можеше да търгува с вас, но не вие се мислите за по висши и искате всичко и всички само за себе си безплатно е сега няма да получите нищо ще загубите всичко. Заради алчността и и неоправданото ви его.

151

Анонимен

преди 2 години

ЕС води невиждана война срещу гражданите си. Съветва ги да стоят на студено, да не се къпят. Заплашва ги, че ако няма достатъчно газ, ще спрат снабдяването първо на домакинствата. Политиката, която води, обрича по-бедните граждани буквално на глад. Дискриминира хората по ваксинационни статус, затваря ги в локдауни. Не им позволява да пътуват свободно. Забранява на неваксинирани да работят и да влизат в магазините за дрехи и обувки. Справка Германия.