31

икономист

преди 2 години

До Добра НовинаА спомняш ли си някога да е имало толкова топъл февруари(особено втората половина на месеца) ? Има си глобално затопляне, но и като гледам в скоро време ще имаме само два сезона...

30

Анонимен

преди 2 години

Европа става напълно зависима от капризите на природата! А в САЩ дали е така или те ни поучават, но не са *** да оставят икономиката си на вятър и мъгла. Евролидерите са абсолютно изкукуригали и ще фалират континента с една от най- силните доскоро икономики.

29

Анонимен

преди 2 години

И кой ще плаща за всичко това? Иначе то е ясно че е супер, Тесла има Гигафарика в Германия, ясно е кой ще е основния облажил.

28

Анонимен

преди 2 години

България в каменната ера ли ще се връща с тези соларни панели бе безмoзъчен некомпетентен наивен тъъпако? Ядрената енергетика е БЪДЕЩЕТО. Покрай нея се развиват и куп други промишлености и отрасли, но това главата ти не може да го асимилира понеже си просст и необразован. Сега излизат и ново поколение ядрени реактори които могат да работят с отработеното гориво на сегашните реактори. Колкото едно нещо се улеснява и опростява толкова по-добре. Ще се увива с кабели и батерии идиотта поамериканчен

27

мда

преди 2 години

Зимата като е облачно тея панели не произвеждат ток, а тогава трябва най-много. Пак ще купуват газ и ядрено гориво от Путин.

26

ОТЧАЯНИЕ . . .

преди 2 години

Комунистите у нас ще изпопукат от яд и злоба ! ! !

25

ЕЙ ООД

преди 2 години

Не се спряха да продават бъдеще и кредити.За подържане на тези системи не са и чували.Първо се прави схемата и после нашите жънат.Малкия човек от голямата страна ще ви оправи всички.

24

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм да са задължителни ако са безплатни. ЕС да раздаде безплатни соларни панели и с удоволствие ще си ги монтираме по покривите.

23

Анонимен

преди 2 години

След 5 години всеки човек със соларка на главата, който не носи ще бъде глобяван.

22

-

преди 2 години

А батерии нещо?

21

Хикса

преди 2 години

Много обичат тая дума ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.ТОВА НЕ Е СЪЮЗ,ДРУЖБА,ВЗАИМОПОМОЩ.Това е пирамида и балъците сме у мазето на пирамдата.

20

Анонимен

преди 2 години

Откъде материали за производство на панели, те хем ги няма, хем са скъпи.

19

Хикса

преди 2 години

Тия се побъркаха окончателно,събират се комисари през ден,у парламента циркове и балетни изпълнения,едни плащат за газ други ги отрезоха,ваксинации задължителни докараха нови болести и смърт,гейове отвсекъде се праскат без срам,закони за защита на проституцията.Кво зафанат нищо им се НЕ ПОЛУЧАВА

18

Кръстьо

преди 2 години

И гарантирайте че няма да паднат след промяна на натоварването

17

Радослав

преди 2 години

До 26: да ти кажа, не цената на панелите е страшна, а изграждането на изцяло нова система в блокове в които ел. и тръби са на по 50+ години. Ако е за топла вода представяш ли си какво къртене ще падне по домовете на хората. А ако е за ел. това значи батерии и свързване с трафопостове които и без това през ден гърмят. Това е по страшното. Прокарване на канали и дупчене на плочи по стари от майсторите които много лесно могат да се компрометират.

16

Анонимен

преди 2 години

Вадите парите от европейския си бюджет, купувате панелите изцяло за ваша си сметка, плащате монтажа им на жилищните сгради в цялата страна и си стискаме ръцете.

15

Анонимен

преди 2 години

КПД 21%, в най-горещия летен ден. За два часа. После по-зле. А тия гонели 13%. Как? Дават ли си сметка че нощем не пече?

14

София

преди 2 години

Тия в евро парламента вече съм сигурен, че са на особен вид наркотични вещества. До сега едно умно или разумно решение не съм видял от тях. Много ми е любопитно, това как работи във Финландия и Шведия където имат всичко на всичко три топли месеца в годината.

13

Радослав

преди 2 години

За къщи горе долу има някакъв смисъл, но за блокове по 8, 10, 15 етажа е напълно безсмислено защото на тази площ няма как да се съберат достатъчно панели за дори 2% от потреблението. Ако са за топла вода пак проблем защото това означава изграждане на изцяло нова система в блоковете, а това е опасно особенно с оглед на състоянието на повечето блокове в България (50+ годишни панелки на края на живота си). Безсмислено предложени което е приложимо само в ново строителство!

12

Кръстьо

преди 2 години

И задължително с електрически коли - ЕС ще плаща. За администрацията ...