60

Za победата!

преди 2 години

До Zеленски: натука новините бавно пътуват, Споко, след няколко дни ще стигнат. Реването на главния Наркокомандващ ще е епично! То и сега 'плановата операция' по 'евкуацията' в плен - някак неохотно се тиражира! :):)

59

158

преди 2 години

Зеленски нищо не споменава за мир. Нищо чудно. Хванал се е на хорото, ще пожертва много хора.. Играе ролята на живота си, но като осъзнае, че това не е кино, сигурно ще се гръмне.

58

Анонимен

преди 2 години

Русия пропусна факта, че в Украйна никой не иска да чуе да се сближава с един голтак, с една държава с БВП на глава от населението, колкото на бедна България (а след санкциите не ми се мисли какво ще е- горе долу колкото на Сомалия). Русия пропусна факта, че тази държава е 44 милиона души, от които 15 милиона годни да се бият. 1 милион въоръжени до зъби с чисто ново оръжие, докато руската техника се разпада, а армията- дезертира. Странна война. Очевидно Путин е бил подлъган. Странно.

57

Zеленски

преди 2 години

До интересно. И къде го видя това обкръжение, някъде в сънищата ли? Да не е като донбаския чувал отпреди 20 дни, дето и той нещо се оказа прокъсан?

56

Анонимен

преди 2 години

След капитулацията на Москва Песков ще има преговори.Съвсем скоро ще е.

55

Анонимен

преди 2 години

Хем нападнали, влезли в чужди земи и упрекват. Е това си е наглост от всякъде.

54

Анонимен

преди 2 години

Русия започна да сменя тона. Каква стана тя? Дойдоха западните гаубици, които се управляват от таблет и се подиграват с безаналоговия Т90, дойдоха американските дронове и вече тонът е друг. Отстъпление. А НАТО? НАТО още не се е намесил.

53

Анонимен

преди 2 години

Украйна нямала воля да преговаря. Ами как да има бе, кремълски ***, като вие под преговори искате да се изпълнят всички ваши условия?

52

до 56

преди 2 години

Руски полковник: "изправени сме пред съвсем реалната възможност Украйна да изправи милион войници въоръжени с модерно западно въоръжение срещу руските сили. Русия също би могла да събере милион, но е дискусионно, как ще ги въоръжи и дали оръжието им ще е еквивалентно на това на украинците. Трябва да признаем, че Русия е изпаднала в ситуация, от която трябва час по-скоро да излезе." Но война няма де, ти знаеш най добре. :)))))

51

ХА ХА ХА Хааа Ха !

преди 2 години

във Оркаина американски гаубици М777 за контрабатарейна борба са отнесли контрабатареен огън! Клипчетата радват!

50

Анонимен

преди 2 години

Мирни преговори не трябва ли да има при война?Война няма, това е специална операция за какво са му мирни преговори на Путин.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53Ми и аз си мислех същото, но война не видех в Украйна, поне по моите представи за война :)) Видех как азовците се предават на рашките, видех и че се смееха в автобуса с който ги караха, явно е била свирепа война :)))

48

Анонимен

преди 2 години

До НАТО-укро-еничарите Ще се натори. Руските крематориуми работят денонощно за да "изчезват" руски войничета.

47

НАТО-укро-еничарите

преди 2 години

Тия е добре че не искат преговори! Украинския чернозем трябва да се натори за да стане пак плодороден!

46

Анонимен

преди 2 години

Какви военни действия, нали беше специална операция? Да изяснят първо понятията преди да се обаждат от Кремъл

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Руските мегафони даже и РАМ нямате - само каквото ви пуснат с дискета (да, дискета).

44

рашистите бум-бум

преди 2 години

Какви преговори с фашисти и терористи? Рашистите трябва да бъдат ликвидирани до крак и ще има преговори за разцепването и окупирането на остатъците от Русия след войната.

43

Война можеше да няма

преди 2 години

До Анонимен 44: Военни действия се водят защото Украйна не изпълняваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск. Зеленски наричаше тези споразумения "мъртвородени". А под тях се бяха подписали президентите на Русия, Украйна и Франция и канцлерът на Германия. И като допълнение в тайни лаборатории в Украйна се разработваше биологично оръжие а Зеленски искаше да разработват и атомно оръжие. Каквото търсеха получиха

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Когато има война, разрушенията са огромни, особено в Европа :) Украинците ме разубедиха в техната правота, щото показаха снимки на абсолютно равен път, осипан с отпадъци, без никакви поражения за пътя, също показаха нарисуван украинец, който позираше пред камерата, нелепо е това :))

41

Анонимен

преди 2 години

Киев няма воля да прекрати войната, защото трябва да усвои 3 милиарда далара военна помощ от САЩ, от тях половината за оръжие, а останалото за информационна война, и кражби от производители и пласьори на оръжие.