55

Анонимен

преди 2 години

Как може да се предават, а и после да се разменят? Путин е мека Мара. Ако беше Сталин на първия ден щеше да ги издави като мишки в дупки.

54

Анонимен

преди 2 години

Пленените нацисти от азовстал са охранявани от руските властиКоректното заглавие

53

До 64

преди 2 години

Защо озобщо отговаряш на наркозависимСороскиГендар. Като нишо от четенето на коментара му можеш да лепнеш Спин или друга венерическа болест или пък той може да забременее и да те съди за башинство

52

Някой

преди 2 години

Между другото, днес в руския парламент имаше обсъждане за връщане на смъртната присъда и за обявяването на Азов като терористична организация! Така че мърдане няма вече!

51

Анонимен

преди 2 години

В Гугъл пише, че имало тонове сярна киселина в Азовстал. Унищожили са доказателства със сигурност, но натовските генерали със сигурност са живи и ще изпълзят като хлебарkии.

50

Анонимен

преди 2 години

Според рашистите, ако защитаваш страната си се наричаш военно престъпник. А ако нападаш чужда държава, няма проблем и всички трябва да те уважават. Еати долната работа

49

Анонимен

преди 2 години

Първо на "Любенка" да запеят като славейчета. А потом по етапу в колонии в ГУЛАГ. Там места има много...

48

мдаа

преди 2 години

Бойците и героите не се крият в мазетата зад цивилни. Не защитаваш град като се криеш в канализацията. Тия са си престъпници и като такива ще си понесат отговорността.

47

Анонимен

преди 2 години

Да вземем да ги настаним на нашите хотели по морето, Кирчо да се обади да пита..

46

Ами

преди 2 години

До До 30 магнезиеви - който взивяват мините ! трябва повечене само да четеш но и да разбираш това което пишеш ! С този магнезии руснаците си отвориха пътя към бункера и те затова се предадоха

45

До 54

преди 2 години

Те са ясни, защитават си родината, ами руснаците за къв ги дават тези хиляди жертви като знаят, че така или иначе ще загубят войната, а дори и да стане чудо и да спечелят, пак ще са в четвъртия свят?

44

ПорЦелан

преди 2 години

Фойерверките които видяхме не бяха фосфорни, а магнезиеви. Така разминираха зоната и взривиха всички неизбухнали боеприпаси. И да не се бяха предали щяха да ги избият вътре.

43

Евакуация

преди 2 години

е за широката публика !Всички (коитосе интересуапт от Укр-на )зная , че клоуна е просто еднатухла в стената ! Всички решаваше решава "Азов "и даже оръжието което ще се препродава както и хуманитарната помощ печели само "Азов " и още една истина 200 са само студените !!! а всички общо - в пъти

42

hasmokar

преди 2 години

И биде бит като магаре, укропа от мариопа.

41

Анонимен

преди 2 години

Останаха ли още "смелчаци" в катакомбите?

40

Сталин

преди 2 години

Фоерверките бяха термитни, иначе си има касетъчни, фосфорни също..., само кравария не си е унищожила химическия арсенал, тъй че само тя може да пусне химикали, както го е правила неведнъж

39

Кривондел

преди 2 години

Оттук нататък Путин може само да покаже на гърба на тия хора колко злоба и омраза е натрупал от тоталния крах на операцията.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До дядо йоцо гледа Соре, но укронацистите ще бъдат съдени в Донецк и Луганск съответно ДНР и ЛНР в сътава на РФ . А както е добре известно, международните закони нямат превес над руските в Русия !

37

Сталин

преди 2 години

Що на транспортната фирма на автобусите има логото Z?, Да не би Zеленски да е минал в друг бранш?

36

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Ako някой може да съди украински граданин за ''пресъпления'' извършени в Украйна, то това може да е единствено украински съд или международен. Руски съд не може да съди тези хора за нищо.