14

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от вот. Партията на простите сама ще падне!!!!! Само олиго--френ може да гласува простокирчовците!!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

А ти, Десо, не обмисляш ли промяна на прическата, че с тая си олеле малеле.

12

бойкоумре

преди 2 години

гробарите пак зареваха

11

анонимен

преди 2 години

Не бързайте да внасяте вота, изчакайте да паднат ПП на 3-4% и да бъдат вписани в червената книга като изчезващ вид.

10

мак

преди 2 години

Ако герб управляваше, както т.лупа обича да казва, щеше да прати военна помощ. Защо злобарката отнема правото на сегашните да решат както искат по въпроса с украйна? Хуманитарната помощ е голяма, това нищо ли не значи? Началниците се карат на България? А правото да не си съгласен с абсолютно всичко решено горе къде се дяна? Стадото подкрепяше санкции и докъде се докара? Цяла Европа хленчи заради газа.

9

Анонимен

преди 2 години

Никога повече тия крадци, 12 години стигат !

8

Анонимен

преди 2 години

Деса умното от Дулово много си е повярвала.Личните на Боко социологически агенции им надуват рейтинга и тия решиха,че вече са спечелили следващите избори.

7

Deutsches Maedel

преди 2 години

Герб в сравнение с продължаваме подмяната са цвете... Поне с тях не трябва да се чудя, дали утре ще сме във война / без газ и ток / каквото и да е друга екстремна ситуация.

6

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ пще в началото на военния конфликт се показаха като "ястреби". България, българите, НЕ лицата, движещи политиката на държавата ни, НЕ искат война, не искат и конфронтация с Русия, не искат и подлагане на чучеллотоо Зеленски. Даже само заради това ГЕРБ не могат да представляват страната, т.е. могат но не бива. Отнася се и за шайката наричаща се ДБ, чиито хора НИЩО сносно не умят да свършат, а единствено да вредят.

5

ф

преди 2 години

На тая муцунката ми оправя чревната перисталтика по-добре от всичко рекламирано на пазара. Поглеждам я и чревцата почват да къркорят. Па ако и я чуя, имам 20 секунди да стигна, че иначе става страшно.

4

Влади

преди 2 години

Десо , ако ще подготвяш въобще нещо първо подготви личната хигиена и измий катерицата , че охранителите от НСО разправят , че много мирише , после питай вожда Оцеола от село Банкя за по нататъшни инстукции

3

Народа

преди 2 години

ГЕРБ са партия на клептокрацията. Тиквата е твърде крадлив за да му дадем пак да управлява

2

ПроСоТо

преди 2 години

чудех ся що нещо ни са чувствам комфортно,а то са оказа,че за днес ни сум мернал уникалната,трудно поддаващата се на обрисуване физиономия на "ПОСЛЕДНАТА МОХИКАНКА" от БокоХарем ..Е,са я видох,мога да са изклуча спокойно !..На вас-приятни емоции!

1

Анонимен

преди 2 години

Хахах щом тия са на свобода още значи всички играят заедно