61

Анонимен

преди 2 години

Гербавите провокатори са активирали целия им придворен бранш на протести за да свалят правителството и пак да яхнат народа.

60

Иван

преди 2 години

Най корумпираните социолози,нямам думи за вас скрийте се.Нито един път не познахте!На продажниците от Герб и на предишните избори давахте първо място.

59

пери

преди 2 години

Нормалните новини не започват с АКО. Така започват хипотезите. Целта на такива "новини" е чиста проба манипулация. Така че трябва да ни минават и заминават покрай ушите.

58

Политанализатор

преди 2 години

Партията на Чекмеджето " печели"?? Ха ха ха ха!! Това е вицът на деня!! Ако изборите са днес, ПЪРВА политическа сила е " Възраждане" с 84%!!!

57

Анонимен

преди 2 години

И Киро и Баце са замесени от лъжливо тесто.Като двете лица на една монета са. Народът обаче пада все в една и съща дупка вече 30 г.

56

Анонимен

преди 2 години

Да, но забравяме една много важна подробност. Това е при машинния вот, с който дойдоха на власт ПП-ейците. А при хартиен вот, нещата ще изглеждат още-по зле за тях!

55

Анонимен

преди 2 години

Гледах екзитполовете на предишните избори - до 17:30 ГЕРБ водеха с 5 % пред БСП и 7 % пред ПП. Нямам НИТО ЕДИН познат, гласувал за ПП. Ясно е как изпревариха всички други партии (да живеят машинките). Въпросът е за кого ще нагласят софтуера на следващите избори.

54

Анонимен

преди 2 години

Тези за 1 год.не съм видял нещо да са построили или ремонтирали, само се надуват цените, крадат яко и лъжат. ОСТАВКА

53

МНОГО ЯДОСАН

преди 2 години

И ДО КА ГЛЕДАХМЕ ЕДНИ ПАЧКИ В ЧУВАЛИ ОТ МАГИСТРАЛИ- ДОЙДЕ МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТИ КОГОТО СЪДРУЖНИКЪТ МУ Е СЪДИЛ И ГО НАРЕЧЕ БИГ ИЗМАМНИК- - ВЕРНО ГОЛЕМ ИЗМАМНИК Е ОБЕЩА НА УЧИТЕЛИТЕ 125 % НАД СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ДАДЕ ИМ 10%, НА ПЕНСИОНЕРИТЕ 12.5% ДАДЕ 8%, ХА СЕГА НА БАС ЧЕ НЯМА ДА ИМ УВЕЛИЧАТ ПЕНСИИТЕ С 21% А С ОКОЛО 7/9%- ТИА ЯКО ЛЪЖАТ

52

За Боко?

преди 2 години

Кой нормален човек би гласувал за тези корумпета? Освен крадене друго могат ли?

51

Анонимен

преди 2 години

А дръжте си Киро Канадата да ви оправи .... Отзад :)

50

Нане

преди 2 години

При 8 процента одобрение на парламента, търтеите, ако имаха поне малко доблест, трябва да се саморазпуснат!

49

ВОНИ НАОКОЛО

преди 2 години

И ДО КА ТЪРСИХМЕ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ ЕДИН ДРУГАР СЕ ВЪРНА ОТ ДУБАЙ И СТАНА ШЕФ НА НАП А ПОСЛЕ СЕ РАЗБРА ЧЕ ИМАЛ 1 500 000 ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП НА ФИРМА РЕГИСТРИРАНА НА РУИНА И ПРОДАДЕНА НА КЛОШАР, А КОКОР РЕЧЕ НЕ Е ВЯРНО- МАЛИЙ ..А КАЗВАТ ИМАЛО ЕВРОПРОКУРАТУРА И КИРЕ ЩЯЛ ДА ДАДЕ ЕДНИ ОТ СТАРОТО УПРАВЛЕНИЕ КОИТО КРАЛИ- МАЛИ ТИЯ СЕ О.. ХА

48

към 47

преди 2 години

не бой се! като се върне бойко на тая гнида рашков и гащите ще му свали!......той го обича още от ареста!

47

К.Костадинов

преди 2 години

84% от българите симпатизират на Русия / дори К. Петков призна това,!!/!! Единствената партия, която стои зад Русия е " Възраждане"!! На следващите избори " Възраждане ще спечели 84 % и абсолютно мнозинство в Парламента!!

46

паф

преди 2 години

за тая ситуация най-подготвени са герб - другите си нямат понятие от държавно управлиние

45

Майна

преди 2 години

ПОДКРЕПЯМ КИРО, АСЕН И ЛЕНА!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ВАСАЛИ НА СССР! ДИВЕРСИФИКАЦИЯТА Е НАШЕТО СПАСЕНИЕ!!

44

Анонимен

преди 2 години

До Киро и ПП ОБАЧЕ И НИЕ ВСИЧКИ СИ СПЕЧЕЛИХМЕ Е Г А СИ ЯКИЯ..ДО КА ГЛЕДАХМЕ В ЧЕКМЕДЖЕТАТА НЕ ВИДЯХМЕ ЧЕ ДЯДЯ ДАМАДЖАН СЕ СДОБИ С НОВИ ТРИ ИМОТА ЗА МИЛИОНИ И СТАНАХА ВЕЧЕ 22 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ- МЪ НИЙ СИ ГЛЕДАМЕ ЧЕКМЕДЖЕТАТА

43

анонимен

преди 2 години

ПП ??? има ли толкова луди да гласуват за тях!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

42

Обективно

преди 2 години

ХА ХА ХА! ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ СА ПОПИТАНИ 1000 ДУШИ МАКС!!!! ХА ХА ! НИКОГА ПОВЕЧЕ КУЧЕНЦЕТО НА ПУТИН!! З, 5 МИЛИАРДА ЗАКОПАНИ В ТРЪБИ БЕЗ НИТО ЕДНО ОТКЛОНЕНИЕ ЗА НАС!!! МНОГО МНОГО "УМНО"! ПОЗОР ЗА ГЕРБ!! НИЩО НЕ РАЗКРИХА И ЗА КТБ!!! КОЙ ИЗЯДЕ ПАРИТЕ НИ!!! КОЙ?