61

Любопитен

преди 2 години

Интересно става, след като Ердоган иска да евакуираукраинските бойци от Азовстал. Нещо нещата май се объркват в дружбата му с ***. Явно Ердоган усеща кой ще е победителят в тази война и се ориентира на правилната страна. Безспорно е, че след победата украинците ще почиват в страни, които са доказали своето добро отношение към тях

60

До 88

преди 2 години

Ти какво си се разкрещял от името на народа бе вм ириса н възрожденец ? Разликата от такива като теб "патриоти" и "нацистите" от Азов ,че те се жертват за родината си , а ти си готов завършен предател.

59

Мдаа

преди 2 години

До 89България е в Европа и Нато и е нормално за такива като посочените от теб да поддържат курса за просперитет на държавата. Според теб трябва да излезем от тия организации? Ако имаш нещо останало мислещо в главата ти , би ли казал защо Армения Грузия Македония искат да влязат в Нато и EU ?

58

ГОЧО

преди 2 години

То много други терористи и фашисти имат готовност да евакуират украиските нацисти, ама не смеят щото царя не дава!!!

57

Народеее!!!!

преди 2 години

За тези безпощадни нацисти 9335убийци на дечица ..няма прошка?Съд и затвор!Да се мъчат!

56

Анонимен

преди 2 години

Седем граждани на Пиндостан са загинали в завод "Краситель".

55

До 83

преди 2 години

Четеш това което ти изнася.Криещите се в "дупките" на Азовстал освен полка "Азов" за теб нацисти ,са семействата на работещите от завода .Нападението на руснаците за тях е било очаквано и са се подготвяли като са се запасявали с храна и вода в тунелите на завода който са били с дължина около 20км. И никой не ги е държал насила ...а как ти се искаше да посрещнат освободителите с цветя !Не всички могат да обичат Русия като тебе.

54

Анонимен

преди 2 години

" ... военните са замесени в множество убийства на цивилни в Донбас" ____________ Бендеро-нацистите от "Азов" не са военни, а сбирщина убийци и садисти.

53

Правилно ли прочетох

преди 2 години

Ама как! Как така ще ги евакуират? Нали медиите всеки ден пишат че те все още се борят за да на попадне Мариупол в ръцете на руснаците. И че все още героично отбранявали града от дупите си където са се завряли, Дори тук по-умните коментиращи са съгласни с това. И откъде накъде Ердоган ще взима на турския кораб и жените и децата, след като тях нищо не ги заплашва, освен журналистите от цял свят наобиколили Азовстал и дупките изходите, да ги питат кой и с каква цел ги е наврял в дупките под завода

52

Анонимен

преди 2 години

Е украинците поне не съжаляват. Отърваха се от вас, и понапреднаха за последните 20-30 години. Трудно беше, ***, но си струваше.

51

Анонимен

преди 2 години

Кофти е за американофилите, но Русия ще победи. Жалко за украинците.

50

Анонимен

преди 2 години

Но все пак, има една голяма разлика между нас - ние имаме функциониращи тоалетни

49

Анонимен

преди 2 години

Кютек ще има за вас двамата от мен, петричкия македонец.

48

Анонимен

преди 2 години

Ясно ти е на теб, но това не касае по никакъв начин 99% от нас. Какви бяхте точно, мусулмани ли? За пръв път чувам.

47

Анонимен

преди 2 години

Кадиров е мусулманин и той може да говори от името на Руската федерация за непротивопоставяне на мусулмански национални платформи. Ясно

46

Анонимен

преди 2 години

Моля ви, не разпространявайте през статиите си мнението и настроенията на някакви събирачи на гъби и впоследствие - серачи във външни тоалетни. Кадиров не е никой.

45

Анонимен

преди 2 години

Кадиров какъв е, че да ме интересува мнението му? Зависи ли нещо от него изобщо? Някакъв подклас на диваците от степите, че и нагъл. Кадиров, ела ми направи една тръба, и после заспи доволно.

44

ББ

преди 2 години

путин опитва да превърне войната в...етническа,едва ли не...то краля на Суадитете...на ОАЕ го подкрепяли...Свободният Свят е време да им потърси отговорност...в глобален са някакви села....с пари...е да им ги отнемем,Турция разкрачена...сама си създава проблеми...Свободни хора сме...Бог да пази Свободният Свят...и никакви компромиси за разкрачените и подкрепящите путин и убийствата му!!!

43

ББ

преди 2 години

те са там доброволно...те ще убиват раши!минусите на руските тро.ове ньямат значение,говоря каквото мисля!не е хуманно да оставиш ранени...без медицинско...рашистите направиха прекалено много престъпления,че да се товарят и с това!...ама те си знаят...украйнските войници са там доброволно...изпращат жените и децата си в Свободният...и се връщатДоброволно да защитават Украйна...рашите плащат на наемници...мюсюлмани...чеченци и сирийци да убиват православни украйнски деца и мирни...нечовешко!!!?

42

Алекс

преди 2 години

Кадиров няма да стигне до Хага.Чеченците ще го ликвидират за предателство.Продаде народа си за рубли.