81

Анонимен

преди 2 години

До 82: А какво ще кажеш за случая, в който бесния пес вече те е захапал за крака и придърпа да стигне до гръкляна ти? Вариант А:целуваш на песа *** и го галиш по мустаците, вариант Б: оставаш "неутрален" и чакаш да те изяде, вариант В: взимаш споменатата от тебе тояга, обръщаш я от дебелия края, пръсваш главата на бесния пес, а след това и на всички които ти дават съвет да действаш според варианти А и Б

80

Анонимен

преди 2 години

До79 . И за теб Шенген не ти трябва , както за всеки не даваш продукти и услуги. Такива са всички пенсионери . Така , че няма връзка с НАТО.

79

Анонимен

преди 2 години

като видиш разбесувал се болен пес на улицата,отиваш ли да го дразниш допълнително с пръчка да го ръчкаш или отминаваш с търпение и внимаваш.. нащрек и подготвен.

78

И това ще премине

преди 2 години

Руската федерация приключна операцията по демилитаризация и денацификазия на Донбаска и Луганска области. Вече изтеглят въоръжените сили и ще пратят алтернативните на украинскити строителни батальони сили там, за да помогнат на местните да възстановят животите и местообитанията си. Швеция и Финландия се набутват с 2% БВП за НАТО и всички произтичащи от членството ангажименти. Плюс бонус ядрен арсенал по хилядокилометражните си граници с РФ и ракети 24/7 насочени.

77

ГОЧО

преди 2 години

Разбира се че ще ги подкрепи. Точно както подкрепя сега Украина!!! Голям сеир ще пасдне с тия

76

Анонимен

преди 2 години

шведския външен министър 2021: македония веднага да започне преговори, разчаровани сме от България. 'Финландия също е против членството на България в Шенген'. Кажете, това бъдещи съюзници и приятели ли са? Защо ние трябва да ги покрепяме безрезервно, срещу калта която ни изсипват скандинавците?

75

Анонимен

преди 2 години

айде факк на шведи и финландци. няма шенген за нас (заради тях), няма и нато за тях. поне от историята си да се бяхме научили! съзяваме се с отявлени врагове като сърбия и гърция срещу силния на деня - османците, после съюзниците ни ги слагат отзад. и тези така - заради русия сега ние да ги пуснем, след 3 месеца като гласуват за шенген, пак ще ни прецакат. е, не става така. отделно подкрепят мънкедонците срещу нас.

74

Анонимен

преди 2 години

До 75Гърция не се възползва от руската,, помощ", а къде бяха те и ние през 1944г.,къде са гърците сега, къде сме Ние, на които Русия е,, помагала" 45год. с развит социализъм.

73

Анонимен

преди 2 години

САЩ така обичат да "подкрепят", предимно на хиляди километри от границите си, както подкрепиха Ирак и Афганистан, в резултат - близо 4 милиона цивилни жертви.

72

Анонимен

преди 2 години

До 66Какво хубаво съм видял от Швеция или Финландия/////Хубавото е, че не са били пречка за развитие на България, каквато е Русия от 1880год. до днес.

71

Анонимен

преди 2 години

Всички клавиатурни уориъри да заминават на източния фронт да помагат на зеленски и байдън и да громят ушанките.

70

Анонимен

преди 2 години

От Русия сме видяли само добро, дори ни гасиха пожарите със самолети без пари, АЕЦ са ни построили и т.н.,а от скандинавските унterменши сме видяли само гаври, подигравки и откровен расизъм.

69

Анонимен

преди 2 години

Крал Густав за шведите и като цяло за скандинавците е като генерал Гурко и шипка за нас. Даже сабатон имат много яко парче точно за техния Густав спасителя на Европа. Е, за нас пък генерал Гурко и генерал тотлебен са спасителите на християнската цивилизация от османския башибозук. Така че това че са минали официално в нато не е никаква новина и нищо не променя за русия

68

Анонимен

преди 2 години

Такава подкрепа, каквато оказахте на Украйна ли?

67

Слийпи джо

преди 2 години

Джо деменцията няма да спечели тази война, колкото и да се напъва, най-много да се изпусне в памперса.

66

Анонимен

преди 2 години

Скандинавските държави са завършени с мита на легендарния крал гъста, който е водил епични битки с руснаците, така че те до мозъка на костите си мразят руснаците. При нас е обратния случай- ние сме закърмени с битката при Шипка и образа на генерал Гурко който пристига като спасител и отблъсква турците

65

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна била в НАТО..Абе вие сериозно ли пишете на зеленски глупостите? А ако Русия беше в НАТО, въобще нямаше да има война. Да, ама не. Украйна е червена линия за руснаците и удобна изкупителна жертва за сащ, за да унищожат Русия. Нещата са такива, каквито са. Не опира до Украйна, а до провалените сметки за петрол още след 2001г. Руската намеса в Сирия, Афганистан, Либия. Всичко е геополитика и на сащ търпението им свърши, защото русия десетилетия им се пречка. Украйна е някакъв повод само

64

Анонимен

преди 2 години

Ще влязат в нато когато окрайна влезе в ес - на 32-ри в шестък.

63

Анонимен

преди 2 години

Между другото с членството на скандинавските държави в нато нищо не се променя за русия, защото те и без това и сега са антируски държави и техния неутралитет е бил само на хартия. В България пък е обратния случай - само на хартия сме против Русия, а ако попнат дс никак ядрените гъби нашата армия веднага ще извинете всички умнокрасиви от Донков и ше пусне руснаците.

62

Анонимен

преди 2 години

Збъркочестите уша нки хептем се побъркаха от страх пред идеята, Финландия и Швеция в НАТО.Всички ушанк офили са се хвърлили да плюят по САЩ, НАТО, Финландия и всичко честно и достоино.Що бре нали Расия има безаналогови войски, от малка Финландия ли се плаши?!