412

Йдъгу

преди 2 години

Не е лошо да искат и не е лошо тези които много ги харесват да си ги приемат в домовете и в техните хотели не виждам какъв е проблема да ни занимавате всички

411

Анонимен

преди 2 години

Ще търпите.Наглостта идва от там че се позволява.И мен да ме настанят на хотел на морето и да ми осигуряват безплатна храна и аз няма да искам да се махна.Кой не иска на море,слънце и лукс.Не е луд този който яде баницата я който я дава.

410

Опази ни

преди 2 години

укрите ми цъкат минуси! Ходете си у вас! Там сметките са платени!

409

До Дачо

преди 2 години

Тази година евтино море в Равда няма да видите, не разбра ли? България - мащеха за българите, майка --за украинците

408

Опази ни

преди 2 години

Опази ни, боже, от украинската напаст, не стига, че всичко се вдига заради тях, а сега ще изгонят и руските туристи от морето. Нагли до безкрай, дощли в бедна държава, където има хора от 10 години не могат да заделят пари за море, а те искат в хотели да бъдат настанени. Как можр да търпим тази наглост?

407

52

преди 2 години

Горките бежанци!Основно украински мафиотчета с лъскави возила и по един багажник с пари. Уж, бегълци пък те туристи за чужда сметка, заради това, че са американски протежета. А нашенецът ще види безплатно море през крив макарон.

406

Възраждане

преди 2 години

В кой квартал е тоя парк? Май им трябва чистка!

405

Леле мале

преди 2 години

Снощи мойта съседка спряла полицейска кола и помолила полицаите да отидат до съседната детска площадка, понеже някакви наркомани я чупели и вандалствали. А познайте какво са казали-Звъннете на 112, защото ние сме за откраднати украински коли и можем само за тях да предприема е действия. Май нещо не е както трябва.....

404

Камери

преди 2 години

Погледнете днес онлайн камерите на морето. Вече сезона е на фулмакс, украинците се възстановяват, ибрекурортееееее..... Да работим здраво, тоя масраф трябва да се плаща от някой! Това племе ако не го изгони ама много бързо, те ще го направят!

403

Дачо

преди 2 години

Искам да знам, когато ги настанят в лагерите в Равда, къде точно тази година ще почиват моите деца.Всяка година ходят на Равда,ние също с жената,пълно е с нахални и нагли не само Руснаци,но и Украинци,не стига, че плажовете там са малки,Ами тази напаст ти ляга най-нахално под чадъра.За бежанците има лагери,но бежански,като в чужбина,а не да ми лишават децата от тяхната почивка

402

Анонимен

преди 2 години

Да разбирам че за нашите деца няма лагери, защото вече се напълниха с окраински екскурзианти! Само в лагери на морето ли може да се настаняват? Защо в Полша и Германия са на палатки, а тук са на СПА?

401

Загрижен

преди 2 години

Понеже Германия ни е пример да вземем пример от тях и да постъпва е и ние така. Нямам друго за коментар!

400

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е , защо се настаняват по морето бежанците ? Някой трябва да обясни тази ситуация. Има и други , които са в лагери. Тези с какво се различават ? Мирише ми на нещо .

399

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, това дразни повечето българи, които в мирно време живеят по-зле, отколкото бежанци от война, които държат на комфортни условия. Обаче това не е повод повечето българи да се настройват толкова злобно към тези хора, по-скоро трябва да се поучат от тях, че знаят и отстояват правата си, а не се примиряват като българите с минимума! Но тук отлично проличава една типично българска отвратителна черта: Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле!

398

Анонимен

преди 2 години

в Германия украинските бежанци от 01.06 са насочвани към Джоб центровете,и който има личен автомобил над 7500евро е задължен да го продаде за да се издържа сам и задължително започва работа каквато има.няма хотели,няма ядене без пари за 40лв. на ден.

397

Приказка

преди 2 години

Пусна заек бедната лисана да живее в неговата къща. Тя видя, че къщата е хубава. И го изгони. Заек плаче, че останал без къща...Нали знаете тази детска приказка как завърши?!

396

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 419 - Те затова Англия и Германия са " демократи " дето ни размахват пръстчета и вечно ни назидават и поучават - И ние нали сме си свикнали да сме РОБИ , сме готови да целуваме ръчички и краченца срещу БАНАНИ !

395

Само да уточнчя:

преди 2 години

До баба мара==Посланикът на окрайнината има хотел в Бургас,който е отказал да отвори за укросъгражданите си! Той най добре знае каква стока са,точно тези,които се домъкнаха тук. Всички те са близки на бандерофашистите,които осем години избиваха безмилостно беззащитни цивилни хора,между които и много дечица! Срам и позор за всички,които подкрепят отявлени фашистки убийци! Половината Българи живеят под прага на бедността,а управниците ни се чудят какви екстри да подарят на укрите! ***!!!

394

Д

преди 2 години

Има нещо гнило в цялата работа. Сега, ако държавата трябва да плаща за ремонт и обзавеждане на бежански центрове за украинци, няма време за изграждане, пари в бюджета, ЕС няма да даде пари. И правителството е решило, че е по изгодно при тази леглова временно да настанят бежанците. Има някаква далавера, щом други държави не го правят.

393

Да попитам:

преди 2 години

Като настаняват бандероукрите в лагерите за БЪЛГАРСКИТЕ деца,къде ще бъдат настанени те през лятната си ваканция?! Или това е без значение за безродните ни управници?! Геноцид до краен предел за всичко БЪЛГАРСКО и РОДНО!!!