51

ники

преди 2 години

Свиквайте неграмотни рускофедеративни ****ли, така ще е за напред.

50

Анонимен

преди 2 години

Русия зорлем вкара Финландия и Швеция в НАТО.Режима на Путин е най-много вреден за самата Русия!

49

Анонимен

преди 2 години

дали няма и Китай и Монголия скоро да подадат молби за членство в НАТО

48

До 17 Анонимен

преди 2 години

Агонията за *** тепърва започва. След Финландия и Швеция - какво става ако Грузия и Армения поискат да станат членове на НАТО. Къде по-напред да се вардят путлеристите?А и видяхме силата на "самая могучая и непобедимая" арми? А като прибавим и Далечния Изток-Япония и проблема с Курилските острови? АРусия вярва ли изцяло на Китай? Със своята агресия *** обедини света и убеди неутралните държави да не бъдат неутрални.Не ми се иска да съм руснак в тези дни, агонията започва и предстои.

47

UkroDebil

преди 2 години

До до УкроДебил Моля, четете с разбиране. Има разни неща, викат им "препинателни" знаци - вземайте ги под внимание. Не е редно аз да ви уча на български и да ви напомням, че не е трябвало да бягате от час!

46

UkroDebil

преди 2 години

До Анонимен 49 Ша ми изгониш дедовия от ... сещаш се къде! Тук ме пази държавата ти, Еврейския ти съюз и любимото ти НАТО. Така че, ша *** изгониш ама "на върба", както казвате тук!

45

до УкроДебил

преди 2 години

Ми да ги премахват от "Родината си". Какъв го държат извън родината си с танкове?

44

Анонимен

преди 2 години

До скоро смятах, че комунизма ни е провалил - а то какво се оказа, виновни са некадърните руснаци които и демокрация да бяха избрали да ни наложат, пак щяха всичко да прецакат и сега пък тръгнали да се разширяват, ама моля ви се вижте Германия каква сила е била да завладява света, сега си вище голите *** та към Европа тръгбнали, нито ви искаме нито ви се радваме, че и черноморието ни заевладяхте, ама ще ви изгоним, до един.

43

кеф

преди 2 години

Монголия са 2 милиона Русия 145 милиона

42

Анонимен

преди 2 години

Ердоган иска нещо да му се даде под масата - хитряга е той - взема и от едните и от другите и си гледа феса, пардон интереса

41

Анонимен

преди 2 години

Четеш статията и разбираш колко неадекватни са руснаците - нищо, че Финландия влиза в НАТО, руснаците очаквали, че няма да се ангажира напълно, само *** един вид. Или пък последния пасаж - Финландия не очаквала, че русия ще ги нападне, но хората им искали в НАТО?! Н накрая пак рев НАТАО та НАТО. А до сега никоя държава не е закачала русия. Е, сега може вече и китайците да им го поставят, като ги гледат колко са беззъби.

40

UkroDebil

преди 2 години

Пичове и пички, това че слагате минуси не пречи на няколко милиона руснаци и украинци да искат да премахнат фашизма, америкосите и слугите им от Родината си! Това че правителството на 404 е на чуждо подчинение е същото както в България в последните 30 години - слуги на едни и същи господари, с едни и същи лозунги: "Кой не скачи е москал"="Кой не скача е червен"! Така че, слагаите си минусите - от това не ставате по-умни.

39

Коношенко

преди 2 години

5 милиона замръзнали гащници не са никакъв проблем

38

Анонимен

преди 2 години

Ердоган рече друго.

37

До 35

преди 2 години

По-скоро мужиците да помислят дали финландците ще ги щадят. За справка 1939-1940 хахаха, cмешник

36

Анонимен

преди 2 години

Четах някъде, че наследника на емира на ОАЕ, защото е починал днес не долюбва Америка. Ще озвереят още повече за горива.

35

Иван

преди 2 години

С Финландия винаги имали "много добре отношения"???

34

Анонимен

преди 2 години

И какво постига НАТО с това? Най-много, да приключим всички до тук.

33

UkroDebil

преди 2 години

До я руски - не забравяй и Херсон, Харков, Одеса... Май Херсонци вече искаха да правят референдум, но им отговориха да почакат края на операцията. Предполага, че и Николаев ще иска, но не съм чувал.

32

Анонимен

преди 2 години

Краварите се нахални до бога, не се награбиха те и запада на природни залежи. Да им приседнат дано.