8

Очевидно дърт

преди 2 години

"пиратстване на интелектуален продукт - филми, музика, софтуер" - е пък не е зле. Пенсията ми е 400 лева. Честно ли ме плашите със затвор?!

7

Елемаг

преди 2 години

Значи тия ,дтео сринаха пощите никога няма да хванат и един.Виж някой с 1-2 гигабайта музика на домашно йооо брате,вършим дейност.Някаква разлика с ГРОБ?!НИКАКВА!!!Значи фермер под име Х дава на механизатор Y да занесе флашка с отчета в Земеделското в кадастъра.Фермера разбира от вирус,колкото механизатора от балет.Лаптопа му пълен с Вируси от Pornhub пренесени на флашката.Тая флашка заразява целия кадастър на въпросния областен град и какво,ще лежат по 7 години ли?Сега фермерите IT-та ли ше са

6

София

преди 2 години

Щом това е най-важното, а не инфлацията, постоянно растящите цени и замразените заплати, добре. Поне вече на хората им е ясно, че се занимавате с всичко друго, но не и с най-належащите и най-наболяли последните месеци проблеми, които директно влияят негативно на сънародниците ни.

5

Хахаххахаххаха

преди 2 години

В държваната клоака няма един който да може да докаже едно от тези престъпления! Хайде успех! СМЕШНИЦИ!

4

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с Кристиян Бойков, който пусна данните на цяла България от НАП в интернет? Такива като него на запад ще им дадат 5 години затвори и забрана да ползва компютър, а той в момента си ползва свободно копютър и пише в интернет, изявявайки се отново като "експерт"!

3

Вьзмутен

преди 2 години

Отставка гриндьри оправихте мизерията на хората която доведохте и стигнахте до - компютрите

2

П.К.

преди 2 години

Очакваме това, което приказвате да го осъществите за хакера-закачка на Български пощи. С ефективна присъда, изпълнение и с информация до гражданите. А, "вицето" на "ефективното" управление да си ходи и чиновническата люпилня да се закрие.

1

Анонимен

преди 2 години

Хубаво наказанията са ясни, дайте да видим статистиката за разкрити случаи по всяка една от тези точки до момента и аджеба, колко ефективно се работи. Дет се вика, тия хора дето им се плаща, изкарват ли си заплатите.