14

Анонимен

преди 2 години

Ако не е на Русия, влизат САЩ и бази срешу Русия.

13

Bp

преди 2 години

Путин иска да вземе цялата брегова ивица на Черно море и Босфора. А бе въобще, което може да заграби с война. Русия няма друг бизнес, освен да нахлува в чужди територии и да ги ограби/спаси/ .

12

Анонимен

преди 2 години

Напротив. Има само русофили, останалите са си нормални хора, които разбират, че войната е лошо нещо и те съчувстват на Украинците. Нормалните не-фили също така разбират, че в Русия има нещо подобно на фашистка диктатура. Не е нужно да си фил или фоб за да осъзнаеш кво се случва.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Украйна да наеме китайски компании да и ремонтират инфраструктурата! Хем евтино, хем за седмица две ще е готово!" ---- хем след това директно може припише инфраструктурата на китайците, какъвто е коронния им номер.

10

Анонимен

преди 2 години

Бойко става за портиер някъде да пази някой паркинг на мутрите.

9

Анонимен

преди 2 години

Деленето на фили и фоби е грешка. Фобите трябва да изчезнат, защото фобията е психиатрична диагноза. Те трябва да бъдат поставени в подходящи медицински заведения под лекарски надзор.

8

Анонимен

преди 2 години

Индианците от Дивия Изток на Русия стават само за пушечно месо. Буряти, чукчи, ескимоси - Путин прави етническо прочистване на индианците. Хем индианците ще ликвидира, хем ще повоюва.

7

123

преди 2 години

Едно е да искаш, съвсем друго е да можеш!

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

А добрутро! Русия ще отнеме излаза на Украйна в Чурно море щото укропитеците разрешиха от невероятна тъпо та на САЩ дасе опита да ги усвоят военно. Пиндосите нямат никаква работа в Черно море и на Балканите!

5

Анонимен

преди 2 години

Този експерт да не е спал зимен сън досега?

4

Анонимен

преди 2 години

Украйна да наеме китайски компании да и ремонтират инфраструктурата! Хем евтино, хем за седмица две ще е готово!

3

Анонимен

преди 2 години

Защо плюете по човека - той ви казва истината? Тези намерения станаха ясни още когато Русия оттегли силите си около Киев. Тук цари невероятна пpocтотия, а copосоидните тpoлове не разбират от военна тактика защото са служили в трудови войски с ромите.

2

Анонимен

преди 2 години

Не думай! Истинските експерти и анализатори това го говорят още от ден първи! Ама тогава вие бяхте прекалено заети да говорите как до 2 седмици укрите ще са пред портите на кремъл! Истинските експерти също така казаха, че вече държавата окраина, която познаваме никога няма да съществува! Освен Русия, територии ще вземат и поляците, за което те даже вече заявиха мераци... ама да видим кога това ще го разберат и "експертите" на хранилка към козяк.

1

Анонимен

преди 2 години

Баго експерта, тва пияниците пред блока го знаеха още началото на март