26

Хахахаха

преди 2 години

Жожето го пере параноята яко, очаква да му забият ножа в гърба от всякъде. 100% и сред най-приближените му хора има такива, които кроят как да го свалят от жожешкия трон за да спасят РФ от фалит и абсолютна международна изолация, като Северна Корея.

25

Анонимен

преди 2 години

До 19, 23 и много подобни - вие давате ли си сметка колко жалки са псевдоинтелектуалните ви напъни? Еди кой си бил еди какъв си и се страхувал от еди какво си. Способни ли сте изобщо да формирате мнение, да го обоснивавате с логика, факти? Знаете ли кое е по-опасно за човечеството дори и от войните? Това, че такива като вас с лоботомия стават все повече. Вие сте типичния "продукт" на западния начин на мислене - безмозъчна маса от консуматори

24

Анонимен

преди 2 години

китайските журналисти както си снимаха на един от блокпостовете към Донецк един Т-72 му изхвъча купола с фойерверки. има го в тубата.

23

Днес

преди 2 години

На Киро му сапунисват въжето. Рашо е въвел полицейско положение.

22

Гладно Положение

преди 2 години

ще настане скоро пеи нас. От толкова акъл и управленска далновидност ще се докараме до просия.

21

Анонимен

преди 2 години

Той Путин нямаше да напада Украйна

20

Анонимен

преди 2 години

Путин е пътник...

19

Анонимен

преди 2 години

Путин попадна в разпутица и в момента е в безпутица. Какво военно положение, какви пет лева?

18

Анонимен

преди 2 години

Понастоящем Лилипутин се плаши дори от сянката си. Тресе го параноята здраво. Как виждате такъв несретник да вземе да въоръжи 144 милиона човека?

17

Бай ВОВА ще въведе

преди 2 години

СМЕШНО ПОЛОЖЕНИЕ че сигурно в Кремъл са се спукали от смях на трагикомедията която се разиграва пред очите им на Западния екран.

16

Анонимен

преди 2 години

В момента Путин е изкукал от параноя. А нали се сещате, че за един параноик, да въоръжи 150 милиона човека е мисия невъзможна.

15

Зеления и той въведе

преди 2 години

две черти бял прах в лявата си ноздра.

14

Анонимен

преди 2 години

Шубето е голям страх. Лилипутин много го е шубе да въведе военно положение и да въоръжи народа, че може да стане някоя беда революционна...

13

МЕЧКАТА ЗАИГРА

преди 2 години

И да въвеждат и да не въвеждат, нещата са ясни. Въпросът е ние как ще си изиграем кртите и дали ще отървем кожата. Засега сме ***.

12

Хахаха

преди 2 години

Днес.ру трие коментари срещу путин, песков, лавров и рашистите като цяло, но привества коментари срещу България, ЕС и свободният свят. Да знаят, че като посееш ветрове, ще пожънеш бури. Приемайте го както искате, но който нож вади, от нож умира.

11

Gorskio

преди 2 години

Обикновено правят точно обратното на това, което говорят...

10

Анонимен

преди 2 години

Ако мечката играе в съседите, ще дойде и у вас.

9

Хибридна реалност

преди 2 години

В Русия от години е де факто военно положение. Руските власти си правят каквото искат, а гражданските свободи и права са силно ограничени. САЩ грешат в смисъл, че това отдавна е така както прогнозират.Една от характеристиките на путиновия режим е, че се води хибридна стратегия на неформална реалност наред с формалната. Формално няма и наборници в руските части в Украйна,неформално те са огромното мнозинство там. Формално за убит войник в Украйна се полага обезщетение, неформално просто "изчезва"

8

Адмирации

преди 2 години

Напред товарищи! Фашистичния ЕС и украйна, ще паднат!

7

Без ГАЗ не може

преди 2 години

а Расийката газ има. На нас като ни го спрат обаче ще се охълцаме. Упс те май го спряха вече! ВЪВЕЖДАЙ!!!