13

Случаен минувач

преди 2 години

Е сега само и етнически конфликт ни е кyсур. На фона на всичко, което се случва, ако и етнически конфликт подпалим, с нас е свършено като държава! Турция задължително ще се намеси, както в Кипър, и ще окупира Кърджали. А после? Отидете в Кипър да видите каква трагедия е - столицата Никозия е разделена на две...

12

Анонимен

преди 2 години

Тези, в чужбина, които Слави им пееше в Лондон, да се връщат, като гласуваха за тези марионетки.

11

И т.н.

преди 2 години

Когато избирате некадърници да ви управляват на Балканите рано или късно се стига дотук. Понеже не могат да направят нищо с Македония, с инфлацията, и Украйна, ще задърпат ерническата карта. Така направи и бай Тошо, защото България на практика беше фалирала. Но вече не сме 90-те и Турция не е слаба. Ще анексира Южна България и толкова. Наистина не мислете по-далече от следващите избори и няколко гласа от останалите българи там. И после?? Кърджали халк джумхуриети?

10

Анонимен

преди 2 години

Сега и за България ли има такъв сценарий? В Украйна, беше срещу руснаците, тук срещу мюсюлмани. Не се поддавайте на провокации. Ние си живеем спокойно с всички религии.

9

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите за пореден път доказват колко са неадекватни!

8

българина

преди 2 години

проблема в смесените региони е пред етап ДНР И ЛНР. когатосе случи, а то е неизбежно докато дпс съществува, чак тогава ще има реакция на властта. Какво стана с баските, ами смачкаха ги всички заедно. Ей това трябва да стане тук с дпс

7

Анонимен

преди 2 години

Къде е дрогираното шефче, същото като Зеленски с напудрен нос. Такива си ги избира Америка. Шут, до шут.

6

Анонимен

преди 2 години

Балабанов, вашата партия е дъното.Отвличате ни вниманието за Македония, къде е Слави, да ни попее Йовано, Йованке. Предатели фалшиви и вие се финансирате от НПО-та. Срам за България.

5

Анонимен

преди 2 години

Кърджали си е турско така и така

4

Местен

преди 2 години

Българите в Кърджали се радваме на тази новина, дащото никой не идща 200 хил.селско население да определя съдбата на областния град.Въпросът тук е защо сега и защо ИТН?Не, че не искаме да се отделим, но не искаме да бъдем употребени за партийни цели.

3

Анонимен

преди 2 години

Лицемери долни, що не поискахте референдум за оръжията. Не им се връзвайте, тези искат да ни насъскват, едни срещу други.

2

Анонимен

преди 2 години

Славчу в ада да гори, сега ръчкат и на религиозна основа. Насъскват ни един, срещу друг. Повтаря се сценария в Украйна. Не се поддавайте.

1

9

преди 2 години

Всичките са кукли на конци...