514

Варна

преди 2 години

Тук портиерът на един хотел ми разправя,украинка настанена в хотела/на 50м. от морето е/ ходила при управителката да се разправя защо не са и дали стая с изглед към морето.

513

Анонимен

преди 2 години

Селата са пълни с изоставени къщи-да ги разселват,да си ги ремонтират,да гледат зема.Като гледам как пазарят тук в курортите край Варна,повече пари имат от нас работещите.Сутрин като отивам на работанза един кирлив надник ги гледам още от 8 часа налягали по плажа.Живот-безплатен хотел,храна,остава да си купиш пиячка и цигари и ония колкото си искат години да превземат Киев.

512

Анонимен

преди 2 години

Нахали и арогантни, да се махат...

511

Анонимен

преди 2 години

Вече даже се организират да правят протести с искане да останат до есента! Честито на прекаралите се добродушни хорица, които поискаха да помогнат...

510

Анонимен

преди 2 години

Нали няма да има руски туристи, празните стаи ще се използват от украински бежанци, които ще си плащат наем - какъв е проблемът?

509

Zlata

преди 2 години

Благодарност на украински: украински бежанци във Варшава нападнаха поляк в тълпа, пребиха го и го намушкаха. Пияни украинци тормозеха полско момиче. Минаващ поляк се намеси, украинците се нахвърлиха на тълпата. Първо бяха бити, след това един от бежанците намери нож и в "най-добрите традиции" Резун* УПА** полякът беше намушкан. Мъжът е починал на път за болницата.

508

Анонимен

преди 2 години

Най-важно в момента е да подкрепим борещия се украйнски народ.

507

аз

преди 2 години

40 лева за нощувка на морето в активният сезон! Не са глупави тия дето ядат баницата, а тия дето им я дадоха!

506

Qanon

преди 2 години

Или си плащат като другите, или чао!

505

Цвета Каранянчева

преди 2 години

И аз искам цяло лято на морето, на държавна издръжка и ако може стаята да е и изглед към морето

504

Вън

преди 2 години

окраинците!

503

Анонимен

преди 2 години

Отивам до Украинското посолство да подам заявление за гражданство, че ми се е доходило на море! Искам стая Ол Инклузив и задължително джакузи! Ще освобождавам началото на октомври! Да се погрижат за настаняването ми! И по-бързо!

502

Няма

преди 2 години

проблем, да си плащат като останалите туристи и да седят колкото искат. Място на плажа има за всички желаещи.

501

Анонимен

преди 2 години

'' украински бежанци вече са започнали работа '' .................................... Българския селянин не може да проумее какъв шанс за България са украинските мигранти ... голяма част от неграмотното римлянин и турчин отиде да си търси хляба на запад И СЛАВА БОГУ ... гледам ги в Германия и Англия жълто-кафяви клечащи по тротоарите и хъхрещи на (почти) български ... и симпатизиращи на Путин разбира се, който ще ги спаси от лошите капиталисти.

500

Анонимен

преди 2 години

Тия още ли не са ги изгонили бе? Багажчето у морето и ги пращате да разминират! Няма кво да им цепите басма! Няма да си тръгнат доброволно!

499

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащо, има ли разлика? Ха!

498

Бъдеща

преди 2 години

Ми да се регистрираме украинци, всичките! Пари явно има!

497

ПроСоТо

преди 2 години

бре!.."Кел сюрприз" !.....Пуснахте вълка в кошарата,сега чакате той да са махне от там...Е нема да стане!...Нещо повече:-очаквайте укрите-екскурзианти да ни обвинят в "ТОРМОЗ" ,оказван на "бедните" "бежанеци"..

496

Истината

преди 2 години

Защо не им ПОКАЖАТ условията в бежанските центрове, в които настаняваме сирийчета и афганчета. Тогава друга песен ще запеят. Ясно е,че няма да ги изпратят в лагерите, но и в спортните зали няма да им е по-добре. И като са ни на гости не могат да капризничат. Нали до тях не падат бомби и ги храним три пъти на ден?! Къде го има това бежанеца в четиризвезден хотел на държавна издръжка? И ние искаме така.

495

Анонимен

преди 2 години

Като разберат, че вече няма хотели, ще спрат да идват толкова масово. И като не могат да се съберат всичките в държавните бази, ще отпрашат към други европейски държави. А на нас ще ни излезе лоша репутация.