22

Анонимен

преди 2 години

Европейски съюз?

21

алфи

преди 2 години

Пари за дивотии има, за нормални пенсии все няма. Колелото се върти - Вселената е вечна, все някога все някъде човекомразците ще гладуват за това, че обричат на гладна смърт българските пенсионери и се гаврят с това.А най-готиното е че си мислят, че ще им се размине....

20

Анонимен

преди 2 години

И бензинджиите от соца ли ще жалим

19

Анонимен

преди 2 години

Белата Златка с какво се прехранва,,бе!От три години безработен,Гаджева никога нищо не е работила!?С какви пари издържа мало.уммната си телевизия?

18

Анонимен

преди 2 години

Тези с 300-400 пенсия наистина са работили.Ана през комунизма са ги осигурявали на 120-140 до 160 лева.Нси човеконенавистният строй!

17

Евроатлантик

преди 2 години

Гърч до дупка на неблагодарните пенсионери.Значи депутат може да върже двата края с 10 бондака заплата,а тая не може да свърже двата края с 370лв?! Как така?

16

Анонимен

преди 2 години

Хляба е с една цена всички, без значение колко и къде си работил. Затова минималната пенсия трябва да е съобразена с цените, а не да делят хората все едно едните ядат по-малко от другите. Другото трагикомично е че след като се пенсионираш взимаш малка част от заплатата - все едно ти казват вече си пенсионер ще ядеш по-малко. Насила искат да умираме, пък после казват, то човек не може да живее повече от 120 години - е да, гладен човек не може. Егати тъпите лицемерни души!!!!

15

3737

преди 2 години

За сетен път една драма по медиите. Факт че е малка пенсията. Но също е факт, че за *** са плащани ниски осигуровки, ниска е била заплатата й. Да й дадат пенсия еквивалент на заплата ли? Ами аз сам се осигурявам на макс доход от години, имам 25 години стаж и аз искам да съм пенсионер, ако ми дадат пенсия равна на осиг.доход. 3000 лв вече 3400 перфектно. Няма се блъскам всеки ден.

14

Dtrumppp

преди 2 години

Не знаех че продавачка в бензиностанция е работа с отрови.Колко иска пенсия като цял живот е работилиа за 120лв и не е внасяла нищо

13

Анонимен

преди 2 години

От Америка да наредили така, да ни почистят, кой оцелее, оцелее.

12

Гххййй

преди 2 години

Петков да подава оставка Процентът на повишение на заплати и пенсии трябва да бъде по висок от 10 %

11

анонимен

преди 2 години

Не може да ме убедите,че е правилно- украинците по хотелите,всичко им е обезпечено и допълнително от социалние им дават 365 лв,,а много бг пенсионери да взимат също по 370 лв., но трябва да си покриват всичките разходи

10

САТАНАТА

преди 2 години

Бай Тошо да я вдигне

9

Да се покажеме

преди 2 години

Така е когато сме *** на някой си. Българина беден та беден но на украинците всички екстри и стабилен поминък. Важно е да ни чуят и видят в света колко сме по по най. А ние си знаем мизерията на родителите ни.

8

Анонимен

преди 2 години

Не дават отговор защо получава толкова. Истината е, че работата "на бензиностанция" е неквалифициран труд, а "работата с отрови" всъщност не е класирана като такава. Това не е химически завод, където си затворен с изпаренията. Освен това жената има 20 години трудов стаж, а е пенсионерка. Губят й се още ПОНЕ 25 години. Да, не е приятно да взема толкова ниска пенсия, но истината е, че има причина за това, и тя не е само заради "лошата" държава.

7

Анонимен

преди 2 години

Важното е че милиционерите,военни и пожарникари са на тавана на пенсиите.

6

Анонимен

преди 2 години

Ми 120 лв заплата колко да ти е пенсията?

5

ъхъъъъ

преди 2 години

Някои други в парламента цял живот, после пенсия до таванЯ.......

4

Алооо

преди 2 години

Докато има продажници, подл.ги, крадци в тая държава все така ще е. Следващите поколения както върви може и въобще да не взимат пенсия, ако въобще съществува България дотогава.

3

Анонимен

преди 2 години

пак да гласувате за просто Кире и Кокорчо