20

НА практика

преди 2 години

Липсата на европейски лидери , доведе до разпада на ЕС окончателно , ЕС вече не е заплаха за сащ като най-силна икономически , военно , и с най-голям световен АВТОРИТЕТ , ДАЖЕ ОСТАНА И БЕЗ АРМИЯ , въпреки постоянното отделяне на пари за ВЪОРЪЖАВАНЕ на НАТО / САЩ/ .И както е казал народа :Каквито са евро-депутатите , такъв е и евро съюза !Англия също предрече РАЗПАДА НА ЕС ....

19

Бако

преди 2 години

Урса ще им набива канчетата понеже си позволяват да имат собствено мнение!

18

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с ваксините , пак ли пари за САЩ , нИ сЪ ли наядоха !

17

Анонимен

преди 2 години

Кирчо вРъНА ли се от щатите , ще ни каже ли , колко милиарда заеми трябва да теглим за нато , и за бежанците пак !

16

мак

преди 2 години

Шепа високоплатени индивиди като тая доведоха почти цял ес до това положение. Сега ще се молят на Унгария и Словакия пак да им танцуват по гайдата, за да могат да прокарат замисленото. Отсрочката няма да оправи нещата много много, ще отнеме време и бая пари. ес ще отпусне ли достатъчно? На мястото на унгарците нямаше де се съглася, освен ако не премахнат смешката с измислена липса на върховенството на закона или прозрачност.

15

Анонимен

преди 2 години

Надявам се,Кирооо'умното'поне тоя път да се направи на мъж!

14

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли стандартните приятелски заплахи със санкции ако не подгънем коляно пред волята на брюкселските чиновници, за които не сме гласували да се разпореждат с държавите ни?

13

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов... бай Ристооо , нищо не разбрах , по-конкретно , ако Убичаш !

12

Анонимен

преди 2 години

Срещи , срещи , срещи , ..и накрая ПАК НИЩО , пИчели сащ !

11

Анонимен

преди 2 години

ЕС упорито върви към отходния канал.

10

Бай Гроздан

преди 2 години

7 принципите и правилата на ЕС са точно обратните на това,което пишеш - неслучайна всяка страна има право на вето.ЕС не е като говорилня - парламент,решенията се вземат от държавите,а всяка е свободна да го напусне за разлика от щатите в САЩ,където две трети от тях трабва да си дадат съгласието за да напусне някой щат.

9

Анонимен

преди 2 години

Дайте да си спрем газа! Защо петрола? Газът е болката на Путин! Ето ние спряхме газа! Ама, сега, искат да спрем и петрола! Е кой го е направил друг това геройство да спре и двете? Не сме ли шампиони по ценности? Аман от фонлайденските двойни стандарти!

8

Анонимен

преди 2 години

Нали Урсула се беше разбрала с Орбан хаха да не е луд народа му да гладува като нашия

7

от Унгария

преди 2 години

Запомнете- демокрацията е правото на мнозинството с отчитане на претенциите на малцинството, ключовата дума е " отчитане"! Разбира се, който не го устройва демокрацията- напуска седянката!

6

от Унгария

преди 2 години

ЕК в бърз порядък готви решение на всички проблеми в ЕС- а именно правото на " вето" се премахва а гласуването на политики става с мнозинство, дори Полша подкрепя тези промени във вътрешният регламент на Съюза, отделно ще има и вариант за " временно изключване" на някои членки

5

мдаа

преди 2 години

Пак ще ни извиват ръцете. Пак ще се съгласим с всичко, което поискат от нас, независимо че няма да е добре за България. Пак няма поне да се опитаме да измъкнем нещо за нас, някаква минимална полза. Пак ще сме прееб..ното другарче. Пак ще сме без глас и позиция! Пак ще козируваме и изпълняваме! Пак никой няма да ни уважава, защото лакеите не заслужават почит и уважение!

4

Анонимен

преди 2 години

Що се разбързаха толкова!? Орбан наложи вето! Още страни ще наложат вето! Нефт няма и няма да има! Намаляването на доставките от Русия води до дефицит, който ОПЕК не могат да компенсират!Цените автоматично се покачват! Каквито и санкции от тук насетне да налагат все ще е гол в нашата врата!

3

Анонимен

преди 2 години

Чехия и Унгария вече се оправиха!Ние не!Последната дупка на кавала сме!

2

Анонимен

преди 2 години

Ей сега на Кирчо господарите ще му кажат да е послушен и веднага ще си даде задните части. По този начин България ще се принуди да купува скъп петрол и цените ще стигнат 5 лева на литъра. Хубаво си беше при Бойко.

1

Асан

преди 2 години

Не ми крещете бе :)))