129

Луда работа

преди 2 години

Защо след войната руското правителство ще чака европейските *** и Брюксел да му върне откраднатите парични средства за да възстанови собствената си държава. Това е откачено...само европейци могат да го измислят.

128

Анонимен

преди 2 години

Аз имам един въпрос към всички " демократи " , ако има такива или всички са на принципа с преклонената главица ... - ЗА каква точно " ДЕМОКРАЦИЯ " и " СВОБОДА " говорите всички , като до скоро в Америка бяха по улиците с плакатите , че " Живота на черните има значение " - И това 21 в. ????

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 - Ще протестират нашите , ама ще ги бият с камшици през целия път оттук до захарните плантации !

126

Анонимен

преди 2 години

Не се ли напъваш повечко отколкото можете бе чичо Борел - Я кажи на тези хора какво ги очаква и какво ще стане с "демокрацията " ( която всъщност е единствената Ви лъскава примамка за склоняване на младите и НАИВНИТЕ към РОБСТВО ) ако недай си Боже паднат Русия и Китай !! Да ти кажа ли къде ще отидат и " свободата " и " демокрацията " - В КАНАЛА , защото следва ИСТИНСКИЯТ ЗЛОВЕЩ и СВИРЕП ФЕОДАЛИЗЪМ с всичките му красоти , крепостничество и доставки на РОБИ !!

125

Тоя Срама

преди 2 години

няма на поведението му може да зависи и най голямия крдец.

124

Анонимен

преди 2 години

До Перчо - Изостанал си я , щото НЕ знаеш къде е "истината " !

123

Перчо

преди 2 години

Аз пък знаех до сега,че само комунистите са изземвали и конфискували.Малей ,колко съм изостанал.

122

евала

преди 2 години

Това е сериозна кражба.....а не като простотиите по БТВ че руснаците в Украйна си тъпчат танковете със стари перални и тумбести телевизори от миналия век. Ама като има *** да се връзват

121

Анонимен

преди 2 години

Е, те нашите пари ги прибраха с инфацията причинена от свръх печатенето на пари от Федералния резерв и ЕЦБ. Сега и на руснаците да приберат парите, и да ги карат да доставят газ, без да получават нищо за това. Мен ми звучи справедливо, морално и прогресивно.

120

Анонимен

преди 2 години

Отлична идея. Западът ще може спокойно да си купува скъп петрол и газ с руските пари.

119

Анонимен

преди 2 години

Не е ок , защото не е ясно дали ще има нещо за възстановяване. По добре за PR услуги.

118

Анонимен

преди 2 години

Добрата новина, е че с българско оръжие война не е печелена сигурно 50 години. Ако сме изнасяли за Виетнам, по време на СССР и Виетнмската война, може.

117

Анонимен

преди 2 години

С други думи Борел иска да ги откраднат окончателно.

116

Дааа, колониите

преди 2 години

Им се изплъзнаха и се чудят от къде да откраднат. Дъртият пер. гиш е правнук на пирати, личи си му.

115

Анонимен

преди 2 години

Това Хитлер не го ли е правил? Ама крушата ... дървото. А парите на Афганистан не отидоха ли за борбата на ужким срещу Ислямска държава, която се бореше с Асад и Русия?

114

Анонимен

преди 2 години

До 130 - тия пари имат значение само ако има накво да си купиш с тях. Русия според мен окончателно разделя пътищата си със стария западен свят. И ако наистина страни като Китай, Русия, Индия и другите големи притежатели на ресурси успеят в нов модел, тия 300 млрд. откраднати пари, няма да струват нищо - едни нули и единици в компютрите.

113

Анонимен

преди 2 години

С чужда пита помен прави! Народа го е казал!

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.130 Сумата, която испанецът г-н Борел, фрау Урсула и сие от ръководството на ЕС, искат да прилапат, е според официалната информация 320 млрд.?, по други данни - 400 млрд ? - почти едногодишната издръжка на Русия! Потомците на колониалните държави Испания, Германия, Португалия, Франция, Великобритания хич не се свенят да конфискуват такава колосална сума и в същото втеме искат някой да им подари безплатно природен газ и нефт Урал - целият си валутен търговски резерв!

111

Анонимен

преди 2 години

Това си е казус бели. За по-умнокрасивите превеждам - предпоставка русия да пуска бомби на тези, които заграбват пари. И тази хипотеза е допустима според хагските и виенските конвенции. Пази Боже, какви крайни некадърници управляват Европа... или много послушни марионетки...

110

Чичо

преди 2 години

Нямя да има какво да възстановяват - укроландия скоро ще стане част от РФ и ще престане да съществува като отделна държава.