60

u2r

преди 2 години

Щом Путин сравнява победата с тази от 1945, значи това си е отечествена война, такава срещу НАТО ! Бог здраве да му дава !

59

пияница мистик

преди 2 години

До Анонимен 83 === Не, не се бори срещу НАТО. Ако стане така, че наистина да се сбият ще видиш много бързо разликата :))) А на съветските новини нямам и грам вяра. Унищожили били, ама съм убеден, че само са думнали някой склад. А какво е имало вътре е вече в полето на фантазиите :)))

58

Анонимен

преди 2 години

Русия се бори срещу НАТО. Тази новина само го потвърждава.

57

до 79

преди 2 години

Един такъв си напраска за по малко от минута 71 лайкове на поста си. С което се издаде. Интересното е че са им дали и достъп и до системата на сайта.

56

Анонимен

преди 2 години

Честит празник и на Байдън за деня на победата 9 май много поздрави и следващата военна помощ за Украйна да е по голяма че Путин да не си хаби ракетите само.

55

до 72

преди 2 години

До *** късия превзе ли цеха за винкели?"---- Как ще го превземе като Зельо по-късия е запушил с гол г.. дупката дето са се завряли азовците му под земята.

54

Анонимен

преди 2 години

И тук е пълно с кибер войници на Украйна те на фронта и без това не останаха нека да си лаят в нета.

53

Анонимен

преди 2 години

Язък 33 милиарда на Байдън изгоряха

52

Гост

преди 2 години

Още един Су-25 са свалили руснаците. Общо 1000000 украински самолета от началото на войната. Като още февруари твърдяха, че авиацията на Украйна е унищожена :-)

51

Да отбележа:

преди 2 години

До надуваеми дюшеци===ДА! Ще бъде Украйнски!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Руските кърлежи унищожиха училище и убиха 60 човека скрили се в мазето ...Бог да накаже всички руски едноклетъчни и техните фенове!

49

надуваеми дюшеци

преди 2 години

ще има нов потънал кораб скоро;))

48

Тео

преди 2 години

До Анонимен"Ама сега като им ремонтираме оня счупеният танк на укрите,какъв пердах ги чака рашъните малииии!!!"Чакай, чакай - като го ъпгрейднем и му монтираме чушкопека, само като го видят руснаците ще се помислят, че сме му сложили R2D2 отгоре и ще се обърнат в панически бяг!

47

Щирлиц

преди 2 години

Сигурен съм,че сред това оборудване от САЩ,има и доста българско такова.

46

юбералес

преди 2 години

Вова Атома: Шойгу, колко танка им останаха на укрите? Шойгу: 870 от 540 в началото.

45

До я я

преди 2 години

Момче, тези глупости които бръщолевиш наистина ли ги мислиш?!?

44

Анонимен

преди 2 години

До 65: Къде ги четете трзи небивалици?!? Пълни глупости! Размазвали ги били. Украинците взеха да изпращат местната самоотбрана на фронта, ти говориш за размазване. Украинците търпят огромни загуби на хора на фронта. 3 вълни резервисти минаха през фронта и опряха до местните бабаити.

43

Анонимен

преди 2 години

Тия високоточни руски ракети скороо ще свършат, а американците не са изстреляли нито една тяхна.

42

Я, па Я

преди 2 години

Украйнски студенти са измислили приложение за малките противотанкови и противопехотни бомби за преносните миномети. Махат взривателя от опашката и на нейно място поставят отпечатано на 3Д принтер устройство за закачване към квадрокоптер или дрон. В зависимост от големината на дрона или квадрокоптера може да се закачват до 10тина бомби и работи тихо и до около 50-60 км. дистанция. В Украйна и в бившите соц. страни има милиони такива бомби. Просто размазват РА, страшно ефективно оръжие ...

41

Руснака

преди 2 години

Много ясно