73

Слава на Русия

преди 2 години

Слава на Русия!

72

Защо

преди 2 години

на косоварите не им казвахте сепаратисти!? Или те могат да се отделят от Югославия!??!?!? Стига с двойни стандарти!

71

Кривондел

преди 2 години

Наскоро един от влиятелните му депутати каза, че нямало да си тръгват от окупираните територии. Цялата история всъщност е проста кражба на земя. Колкото и да има Русия - все не й стига.

70

Анонимен

преди 2 години

И какво отбелязват? Ако не бяха останалите от алианса, сега нямаше да има парад на червения площад. И малките русначета нямаше да ходят ошашавени облечени като малки танкове и самолети. А за възрастните е съвсем гротеска.

69

До 80 въпрос

преди 2 години

Гледай на запис от миналата година. Същата работа е. Дърти танкове, ново боядисани. Само го спри по средата, че тая година техниката я няма половината. Така де, да ти е автентично.

68

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересува дали ще ме поздрави Нинова! Къф е тос Путин?

67

Анонимен

преди 2 години

Той добре се е сетил за отцепниците от Донбас,но не му прави чест да забравя и сепаратистите от ,,Възраждане'' които не са просто ,,отцепнизи'' а са си на право ,,разцепващи'' народа на пияни колхозници и европейци.

66

?!?

преди 2 години

Бог да прости децата им умрели на фронта за Него и неговите желания . Само след загубата на войната ще разберат безмислието и.

65

Анонимен

преди 2 години

'' Война можеше да няма '' ........................... ти знаеш всичко за минските съглашения ... браво, скоро ще има мински съглашения и за твоето село на което ще дадат специален статут ... забивай руското знаме още отсега, в задния си двор, право в нужника.

64

Антикомунист

преди 2 години

Добре е да гледате парада в москва тази година, защото може да е последен...

63

ВЪПРОС

преди 2 години

Някой знае ли къде може да се гледа директно Парада на Червения Площад Утре ?Знаем че САЩ наложиха Цензура на Руски ТВ в България .

62

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

61

Анонимен

преди 2 години

*** те умрели *** :)

60

Анонимен

преди 2 години

'' Путин поздрави сепаратистите в Източна Украйна '' ........................... а наш Копейкин от Възраждане поздрави ли го ? Скоро ще започне да го поздравява и него ...

59

И украински кораб

преди 2 години

Корвет модел 1241 на ВМС на Украйна е унищожен в района на Одеса, каза говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков. "Корабите от модел 1241 - се произвеждат от 1976 г., екипажът е около 40 души и са въоръжени с противокорабни ракети". Какво да се прави - каквото търсили, това и намерили.

58

Антикомунист

преди 2 години

Аз поздравявам Украйна с героичния отпор срещу ордите на руския фашизъм!!!

57

Анонимен

преди 2 години

При всякакъв случай нацизма е лошо нещо.В Европа много го мразят особено в Германия.Там най-много помнят.Ще имате проблем и то голям ако сте нацисти.

56

Анонимен

преди 2 години

Абе нали нападна Украйна да унищожи "нацистите". Сега се борел да не би в Украйна да се възродял нацизма, тоест борим се с нещо дето не е дошло, ама пък крадем като комунисти. Миризливи *** сте се родили и такива *** ще си умрете, като е тръгнало - насилствено

55

Още западно оръжие

преди 2 години

С високоточни ракети с въздушно изстрелване на ВВС на Русия в района на населеното място Соледар е унищожено въоръжението и военното оборудване, доставено на гара Сол от САЩ и западните страни". Да доставят още, и то ще отиде към царствое небесное.

54

Роуский солдат

преди 2 години

Това за тоалетните не е верно! В нашия безсмъртен полк крадяхме печки, хладилници и съдомиялни.