207

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист - НАД 50 % от Българите смятат и знаят , че такива като теб са гл..пави *** , кото харчат излишно ресурси , храна и енергия и пречат на човечеството да прогресира , защото заради такива като теб има гладуващи и мръзнещи хора по света !!

206

СССР

преди 2 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. С ДЕН ПОБЕДЬ 9 МАЙ

205

Анонимен

преди 2 години

България никога не е била част от СССР! (Въпреки, че е била сред май-големите поддръжници на блока)

204

rew

преди 2 години

Защо ли не вярват на хленчовете ти?

203

Анонимен

преди 2 години

Абе последния абзац си е направо истина.

202

Анонимен

преди 2 години

Каза той, застанал на фона на голям фототапет и гордо изпъчен.

201

Случаен минувач

преди 2 години

Злото си именно ти! Не пожела да потърсиш дипломатически решения, да не се стига до война, държеше се предизвикателно, да стане ситуацията казус бели. Имаше си споразумения от Минск - не ги спазваше. Твоите главорези продължаваха да нападат мирно население. Чудя се - нямат ли руснаците противобункерни ракети, да пуснат една такава и да те опекат жив под земята.

200

ГОЧО

преди 2 години

Ами махни се та да си отиде това З Л О!!!

199

Анонимен

преди 2 години

Честит ден на победата за зелените украински киборги идва краят ви скоро.

198

Алтерниращ веганист

преди 2 години

над 50 процента от българите смятат че украйна и нато са предизвикали "специалната операция" в украйна. Това е най-вискок процент в европа. Също се наблюдава корелация между поддръжниците на русия и "специалната й операция" и отричащите ковид и ваксините от преди три месеца. Като пример - прошляците от възраждане. И двете хибридни акции разбира се са водени от русия, и намират най-голям приемственост в населението в българия което се отличава с дълбок путинизъм и агресивна тъпота.

197

мдааа

преди 2 години

Бригаден командир на морската пехота на въоръжените сили на Украйна и началникът на щаба на 36-та бригада бяха заловени и свидетелстват в ДНР... Висшият команден състав на 36-та бригада морска пехота на въоръжените сили на Украйна , представляван от командира на бригадата Владимир Баранюк и началника на щаба полковник Дмитрий Кормянков, беше взет в плен при опит да напусне завода на Азовмаш .

196

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Злото се завърна в Украйна още 2014г. Но тази година ще бъде изкоренено !

195

Правилно ли прочетох

преди 2 години

в статията: "(тогава Съветски съюз, състоящ се от Русия, Украйна, България и други съветски републики)"--- Авторката на този бълвоч, явно не е била родена тогава, нито я интересува Историята, а информацията си я е почерпила от баба си и дядо си Партийни Членове.

194

Не фен на Путин.

преди 2 години

""Злото не може да остане ненаказано, то не може да се скрие в бункер", каза той. Президентът"......."Нацисткият лидер Адолф Хитлер прекара последните дни от живота си в бункер в Берлин, където се самоуби през последните дни на войната, припомня Ройтерс."----Аз пък ще припомня на Ройтерс, Зеленски и Йоана Цонева за азовците със свастиките в бункерите под завода и съдбата им.

193

Анонимен

преди 2 години

не знаех че България е била руска република , тоя се оплете в лъжите си

192

Анонимен

преди 2 години

Е тогава още не сме същинска съветска република, но е на правилни изводи.

191

9 иай

преди 2 години

Бог да пази и да помага на всички невинни и страдащи! Само той има право да съди и определя кое е добро и кое е зло. А Зеленски да се покае. Останалото е празни приказки,

190

Щирлиц

преди 2 години

Зеленелски,ти си слугата на злото,и наближава момента,когато ще отърват земята от тебе.

189

Аман

преди 2 години

От статията разбирам, че България също е била в състава на СССР (освен Украйна)??? Йоанке, прочети си последното изречения! Не се прави зорлем на неграмотна!

188

Човек от народа

преди 2 години

Съветският съюз НИКОГА не се е състоял от Русия, Украйна, БЪЛГАРИЯ и други съветски републики.