187

Анонимен

преди 2 години

Какво точно губи Русия? Петрола скочи до небето, рублата поскъпна с 50%. Цените в САЩ се вдигнаха с 40%, в Европа също в България със почти 100%... Русия тренира срещу съвременно западно въоръжение, вместо сухи тренировки, тренира идеологическа подготовка в реални условия... и всичко това защото някои западни военни "стратези" могат само да вземат заплати и да си клатят краката.

186

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Русия прави това, което заяви че ще прави още през 2014 година. Взема черноморското крайбрежие на Украйна. Запада не се намеси директно и затова Русия ще постигне каквото планира.

185

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ЩЕШЕ ДА НАПАДНЕ УКРАЙНА ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ. АКО УКРАЙНА БЕШЕ ОСТАНАЛА С РУСНАЦИТЕ, РУСИЯ ЩЕШЕ ДА НАПАДНЕ НАПРАВО МОЛДОВА. РУСКИТЕ ПЛАНОВЕ СА ДА СЕ ВЪРНЕ СЪВЕТСКАТА СФЕРА НА ВЛИЯНИЕ.

184

Анонимен

преди 2 години

За Путин не знам, но войната в Украйна ще навреди на и без това спадналата американска икономика.

183

Анонимен

преди 2 години

ЩОМ ПРОПАГАНДАТА СЕ ЗАСИЛИ ЗНАЧИ РУСИЯ ПЕЧЕЛИ.

182

Анонимен

преди 2 години

Пределно ясно е, че Русия ще спечели войната. Войната ще демилитаризира Украйна, ще продължи най-много до края на годината или до зимата.

181

Анонимен

преди 2 години

ЛЕНДЛИЙЗА ЩЕ ЗАГУБИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА.

180

Анонимен

преди 2 години

че той няма да я загуби

179

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да предвиди какво ще ни поднесе природата.

178

Анонимен

преди 2 години

Той вече я е загубил но още не са му казали информаторите му че ги грози гулаг.

177

Никой

преди 2 години

започнал война не е допускал да я згуби,на доста им се е наложило обаче.Или той или цивилизацията

176

Анонимен

преди 2 години

Това в превод на думите на щатите означава"Ще направим всичко възможно да докараме нещата до 3-та световна, защото имаме крайна нужда от такава. Но така ще го наглесим, че света да реши, че Путин я е разпалил"

175

Бум

преди 2 години

Точно защото няма намерение да загуби войната и оше повече защото войната е НАТО и компания срещу Русия и непрекъснатото даване на оръжие на Украйна съвсем скоро чичо Володя ще спечели войната за минути. Явно ги чака още малко преди да ги подкара с онези ракетки. Лошото е че ние пак сме наврени не където трябва. Ама каквото такова.

174

Радон Керанов

преди 2 години

И как ще спечели войната с некадърната си армия срещу професионално подготвен и решителен противник, на чиято страна е американският лендлийз! Никой не е победил лендлийза! Русия е икономическо джудже и няма шанс, никакъв!

173

Анонимен

преди 2 години

Укро-нацистите губят и още как. Щом споменавате за загуби, съобщавайте за загубите и на двете страни. Край остров Змеинньiй руснаците свалиха 2 байрактара и 3 въртолета на укро-нацистите.

172

Мъка

преди 2 години

До Алекс 236 Украински съд е издал смъртна присъда за Путин. Работи се по подробностите как....

171

Да, да, ама не

преди 2 години

"САЩ: Путин не може да си позволи да загуби войната срещу Украйна"Да обърнем заглавието с хастара навън! Русия : Байдън не може да си позволи да загуби войната в Украйна срещу Русия!? И си е така! Без да смятаме колко са дадени досега Байдън дава още 33 милиарда за оръжия в Украйна; Джонсън дава 1.6 милиарда паунда, Шолц дава, Макрон дава, поляците дават, дори и ние българите с гайдите даваме! И руснаците не са цвете за мирисане, ама голямо даване става напоследък!

170

Така е ..

преди 2 години

Не съм чул до сега Русия да има тактически ядрени оръжия с обеднен уран.Те са ***.Ще ударят с ония ракети от силозите и тези дето ги возеха с влак от преди 60 години.

169

пияница мистик

преди 2 години

...дето беше с него му каза: "Не стреля по първия, защото е украинец, а руснаците ги изпозлват тях за пушечно месо във войната" ....Ами няма какво повече да допълня за руско-украинската дружба

168

пияница мистик

преди 2 години

Колхозниците между впрочем винаги са мразели украинците. За Сталинския Голодомор всички са чували и знаят каква жестокост беше извършена срещу този народ и то от техните уж братя по вяра. А във филма "Враг пред портата" имаше една сцена, когато немския снайперист беше в засада, обаче и руския снайперист Зайцев дебнеше, да види откъде ще стреля. И едни войничета скачаха от един в друг апартамент в полуразрушен блок. Немеца уби втория скачащ, а приятелят на Зайцев, дето беше с него му каза: