129

Анонимен

преди 2 години

Руските *** и днес много активни в коментарите. Хем живеят в ЕС и НАТО, хем ползват всички бонуси от това, но пък плюят. А странното е, че не щат да ходят да живеят в раzzия. Що така бе, дрОгарЕ? Там не е ли раят?

128

Бацо от банкя

преди 2 години

Останаха им още 4 -5 кораба на русНАЦИте, но и тяхното време изтича. Черно море няма да е арена на война, а място за туристи, лодки и платноходки.

127

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно руснаците ще дойдат за своята земя Новорусия, плодородните полета на която с нетърпение очакват плуговете на първия сериен руски електрически трактор.

126

Анонимен

преди 2 години

Нацистите дойдоха на власт в България през 2021 г.

125

Я, па Я

преди 2 години

До Я па я..!: И точно на теб вече трети път ти обяснявам да не ми крадеш и присвояваш, ника. Но ти явно освен да присвояваш, чужда самоличност си и склонен да викаш "Дръжте крадеца". Ако не ти стига пипето да си измислиш ник си е твоя работа. обаче не кради чужди и не обвинявай за това другите. Ти да не си русофилче, този тип поведение е много характерен за този тип хора. Те винаги приемат чуждото за свое, или поне за общо, както и желаното за действително. особености на руския манталитет.

124

redordead

преди 2 години

Я, па Я - и до вмата - предлагам по-силният да анксира ника на по-слабият, чрез провеждане на специална операция:)

123

Я, па Я

преди 2 години

До Я па я..! Това си е моят ник и си го ползвам от години. И той си има точно обяснение, къде и защо се ползва този израз. Така, че ако това е твой ник трябва да можеш да обясниш точно в кой район на БГ се ползва, в кои населени места и кога, и по какъв повод и какво изразява. Това може да го знае само човек израснал, живял и познаващ точно този район. Така, че вземи да обясниш, та видим дали си наясно. Капиш ...

122

redordead

преди 2 години

какво се случва с фрегата "Адмирал Макаров"? Вчера имаше инфо, че гори след взрив...Гледавам, ва-тен-ките, вече се надяват до няколко седмици да превземли нещо си, а в началото се обливаха от умиление и говореха - до 4 дни руснаците са в Киев...Те и 2 милиона армия да имат, проблемът им е, че все едно са още във ВСВ...нямат никаква идея от модерно водене на бой, и това се доказва от фактът как украинците с джавелините им съсипаха 60 километровата безаналогова колона...

121

Я па я..!

преди 2 години

До Я, па Я 151 Прав си , но защо ми крадеш ника ? Измисли си свой. Не можеш ли ?

120

Анонимен

преди 2 години

Българинът иска хем да е в ЕС, че да може да бачка в Германия, хем да не е солидарен с действията на съюза по въпроса за войната. Иска хем да е в НАТО, че му треперят гащите да не го бомбят, хем да не помага на Украйна с нищо. Иска в условията на война да не му мръднат цените на ток, горива и стоки, че 30 години украинците с джиповете му са криви, дето заплатата му е 400 евро. При една война, мили сънародници няма печеливши. И победителите са на загуба даже. Няма как да не ни се промени живота

119

Анонимен

преди 2 години

Ватата от втората най-голяма военна сила в света сега е втората най-голяма военна сила в Украйна.

118

Я, па Я

преди 2 години

До Иван: Няма такъв филм. Ние сме въвлечени, искаме или не Русия ни обяви за враг, това е на една крачка от обявяване на война. Русия от много години изгражда в БГ 5та колона от про-руски партии които да саботират движението ни към Шенген и Еврото, както и превъоръжаването на армията. Настройват част от населението и ни тласкат към гражданска война. Официално ни поставиха ултиматум да напуснем ЕС и НАТО и по този повод никой БГ политик не направи нищо. БГ е във война с Русия доста отдавна.

117

Петър

преди 2 години

Нещо да кажете за инфлацията която скоро ще стане 20% и че ще ни спрат петрола ?

116

Реалист

преди 2 години

Края на Украйна е близо. Само да се завземат Одеса и Приднестровието, което се надявам да стане до няколко седмици.

115

Пенсионер

преди 2 години

До МНЕНИЕ 132 България обеднява заради глупавото ни правителство.Борисов ни бил омръзнал , а ? А сега яжте му... .Бензин А 95 днес 3.05.

114

Иван

преди 2 години

Защо ни въвличат във войната им? Тя си е тяхна. Ние нямаме НИЩО общо с това. Сами си я предизвикаха - да се оправят. Защо трябва да плащаме ние за чужди решения????

113

Да допълня...

преди 2 години

Явно територията на Русия е малка за Путин. Освем Украйна, иска да си има и Черно море.

112

до 132

преди 2 години

Да, това си е твоето лично мнение. Не само България обеднява. Целият свят обеднява заради войната, но най-много обеднява Русия. Имам познати руснаци - те казват че от февруари Путин е върнал Русия във времената на Сталин!!! А най-бедни от ЕС пак сме ние, българите, защото бяхме най-верният съюзник на СССР!!! Само когато скъсаме напълно пъпната връв с Москва и Кремъл ще заживеем по-добре и няма да сме така бедни!!!

111

xoxo

преди 2 години

Въпреки американските оръжейни доставки,Украйна няма и никога не е имала шанс във война срещу Русия,за това се опитва да вкара цяла Европа в 3та световна война.И българските гламави политици наред с европейските ***..

110

xoxo

преди 2 години

Омръзна ми да чета глупости .Русия с 1 милион войска и 1 милион запас..са пратили 250 000 войници в Украйна за тази тяхна операция.Ама кой-какво колко силнио били украинците-няма такова нещо.Ако искаха да завземат цяла Украйна,щяха да избомбят градовете докато ги сринат тотално , след това да влязат в тях,kакто сториха "братята" американци в Сирия.Русия ще си вземе южната дъга и каквото остане там в западната част ще бъде Украйна.