55

Анонимен

преди 2 години

Радев не ръси руска пропаганда, а ви обещава военен бюджет и участие в световна война на страната на съюзниците ни! Обещава ни разрушения и смърт, защото ни направиха той и такива като него безпаметници фронтова държава. Войната не е мир! Лъжата не е истина, но пък невежеството е смъртоносна сила.

54

Анонимен

преди 2 години

Ефективната отбрана е немислима без хората, готови да отбраняват. Кого и какво ще отбраняват мъжете ни, българите? Хотелите на мутрите или имотите и парите на чуждите инвеститори? Ще повикаме Зеленски и героите на Украйна, ще мобилизираме украинските бежанци, или ще мобилизираме работещите бедни, или войнстващите депутати ще нарямят пушките? Кой и защо ще защитава тази прогнила от корупция, алчност и глупост и прогонила младите си граждани по света без война, държава?

53

Анонимен

преди 2 години

Радев ще потъне заедно с руската си зависимост но се опитва и България да я завлече на дъното

52

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна победи Русия какво ще правиш Радев на кой ще слугуваш на дъното на потъналия руски кораб ще останеш

51

Анонимен

преди 2 години

За всичките тези години сте обслужвали русия и руските интереси за това сме стигнали до тук видяхме какви защитници сте за нашата пълна зависимост от руската газ много хора са получавали пари от Кремъл да работите за лични интереси не за България сега искате младия Петков да го принесете в жертва за да прикритие вашите зависимости от русия нападнахте го от първия ден на новото правителство и по цял ден го ръфате по медиите путинофили защото ви спира денгите

50

Анонимен

преди 2 години

Борисов създаде мафия и корупция на всички нива сега Петков е виновен че нямаме технологична армия колко било лесно да се прехвърля вината на човек дето няма нищо общо с това

49

Анонимен

преди 2 години

Радев Радев ти си позор

48

Анонимен

преди 2 години

Българска армия е в това състояние от действието на предишните политици който за да не дразнят путин обслужваха старите руски самолети за милиони в Русия можеха да купят нови самолети преди години какво ви е виновен Петков той наследи тая катастрофа на всички нива Радев сега се сети за армията а при борисов защо не декламираше за технологична армия не беше и съгласен да купуваме американски самолети

47

Анонимен

преди 2 години

Радев пак си изпя песента но от всички негови действия видяхме къде ни води неговата независимост към руския Крим това не е моя президент той е просто един резидент

46

НИЩО НОВО!

преди 2 години

*** търсеше високите технологии в Грипена, а не в F16, който е много опасен за руските агресори.

45

Миризливци

преди 2 години

Те нямат пари за топла вода, за нови технологии мечтаят. Свърши вече, толкова, това което имат вече - това е.

44

Анонимен

преди 2 години

Европейският енергиен пазар е в хаос. Италия се опитва да увеличи доставките на газ от Алжир, Гърция купува електроенергия от България, а Полша, която е отрязана от руския газ, се е зациклила на скъпия американски ВПГ. След като загуби руския газ, България се надява на помощ от Брюксел, което е съмнително, тъй като европейските хранилища са запълнени на рекордно ниско ниво от 30%.

43

Елена

преди 2 години

Писна ми от тоя негодник с неговите лозунги и да се прави на голямата работа .Стига сте ни го натрапвали бе,видяхме колко му струва акъла-ефтино, но жаден да властва.Мирише гадно от всякъде

42

Тенгри Кан

преди 2 години

Аскюйски моабетчия е Радев и голем лаладжия!;))) Ла-ла-ла-ла-ла, ам чи, кво казах ся? Ми нищо, бря...

41

Анонимен

преди 2 години

Радев след смяната на шефа на Булгаргаз през м. септември: "защо сменят хора които се доказаха в борбата срещу корупцията и управлението на герб?"През м. май енергия министър: "бившия шеф на Булгаргаз е ощетил страната с 500мил. евро." Питам: това ли е борба с корупцията според Радев? Комунист и корупция са взаимно свързани.

40

Анонимен

преди 2 години

Путин объявил 2022-2031 годы в России десятилетием науки и технологий.

39

Анонимен

преди 2 години

Ограничената съпругата на писател спорила с майка си, че в една отделно взета страна нямало свобода. Че къде има свобода? Или по-точно, като живееш в РФ и слушаш западната пропаганда, на запад свобода има, но я *** да живееш на запад и протестирай. Например протестирай в Париж срещу пенсионната реформа и еднополовите бракове на преZидента - ще ти счупят каската с палките и ще ти извадят окото с уж гумен куршум.

38

Анонимен

преди 2 години

Всъщност Русия е само 140 милиона, и не и са и необходимо толкова много коли. Най вероятно ще поискат от Мерцедес, Фолксваген, БМВ да продават автомобилите си в рубли и рублата още повече ще скочи.

37

Анонимен

преди 2 години

Хубави ги реди президента, но няма нови оръжия в производството на българския ВПК. И най фрапантното е, че всичко което произвеждаме е на технологична и инженерна база от бившето ни приятелство с СССР. Новите ни дружки нещо не желаят да ни интегрират в военните си технологии. Може би са просто скъперници, или предварително са ни предали, но това е самата истина.

36

Анонимен

преди 2 години

Компанията Volkswagen изпитва недостиг на автомобили за пазарите в Европа и САЩ, съобщи Ройтерс. Всички запаси са изчерпани, като производството и доставките на нови автомобили са затруднени. Това се дължи на недостига на части. Заради тях някои заводи са спрели работа. А и да имат, то и без това на запад нямат пари да ги карат заради високите цени на бензина.