3

Анонимен

преди 2 години

Или това или просто е най-удобно да се използва руска намеса като претекст за оправдание на окаяното състояние и липсана на каквито и да е програми за инвестиции и подобряване на IT инфрастуктурата на бългаски пощи.Също така е интересно дали това не е правено с цел облагодетелстване на куриерските компании в България по подобие на БДЖ?

2

1000 лева МРЗ

преди 2 години

Каква киберсигурност в Български Пощи?! Та те са на ниво тефтери още. Виждал съм офиси на "Poczta Polska" - модерни, някои са в моловете.Български Пощи, БДЖ, БЕХ и т.н. - всичко, което не беше приватизирано е хранилка за заслужили другари от различните комунистически отломки, които се навъдиха. Частникът контролира разходите си и да не се краде. Държавата е бездънна каца.

1

Анонимен

преди 2 години

За първи път виждам адекватност при доста министри и спец постове. Поискаха моментална оставка на всички от борда на директорите на БГ Пощи и с право. Отчайващо обслужване, буксуване на едно място години наред. С ново управление и пакет за модернизация пощите може да мръднат нагоре от лелките с тетрадките...