114

Анонимен

преди 2 години

Да и аз искам да им пратят не помощи ам космически кораби и да заминават в космоса щото са толкова кресливи че ще подпалят ТСВ.

113

няма да се стигне

преди 2 години

Ако зависеше от мен щях да пратя не оръжие за Украйна, а космически кораби! Друг е въпросът, че трябва да помагаме с това, което можем. Поне да окажем военно-техническа помощ мисля всяка от партиите би се съгласила. Руските изверги в Мариупол при извеждането на цивилните когато разберат че на някоя жена мъжът и е военен и обещавали да и пратят по пощата главата на мъжа и в кутия! По-младите жени ги събличат голи да ги претърсват, тези които не са напълно голи им гледат в гaщитe...

112

Анонимен

преди 2 години

До безработен. Ако си регистриран в БТ може да получиш 55 лева на месец социална помощ която се заработва 14 дни в месеца

111

Анонимен

преди 2 години

Доста манипулативно са представени данните, а всъщност трябва да се каже, че ЕДВА 14% ПОДКРЕПЯТ ИЗПРАЩАНЕТО НА ОРЪЖИЕ В УКРАЙНА! Тогава лъсва истината, как и дали въобще живеем в демокрация и чия воля представлява Народното събрание в България!

110

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт за предаване на националните интереси!

109

Анонимен

преди 2 години

До долния умник. Който гроб копае от гроб умира.

108

Анонимен

преди 2 години

148 който другиму копае гроб сам пада в него

107

имат ли топки Дупета

преди 2 години

Вот на недоверие е парламентарна процедура, при която парламентарната опозиция поставя на гласуване предложение за отстраняване на правителството. Когато искането е от страна на самото правителство, то се нарича вот на доверие.Според Конституцията на Република България вот на недоверие се гласува по искане на 1/5 от депутатите, а за да се приеме със За трябва да са гласували повече от половината от народните представители.

106

Анонимен

преди 2 години

Почнаха да предават по бнт2 мизерниците нагли.

105

.

преди 2 години

БСП като прави плавен завой в управлението повече няма да се види!

104

Анонимен

преди 2 години

До преди малко, еми значи народа няма да гласува повече за скапаняците които не предават дебатите по телевизията.

103

Анонимен

преди 2 години

Дано освен децата и жените в Украйна измрат и всички кучета и котки и всички руснаци, украинци, прибалтийци, поляци, германски племена и англо-саксони се мачкат докато не им останат само *** в градовете и селата. Дано войната се разрасне и на юг и същото да сполети и всички мюсюлмани и евреи. Дано пратим всички русофили и русофоби на фронта и да ги върнат пакетирани в чанти от кауфланд на родителите им.

102

Анонимен

преди 2 години

аз съм безработен , изтече ми помощта от бюрото ,има стагнация , търся работа , ще ме субсидира ли държавата като украинците

101

БZП

преди 2 години

Гледам отрано електората на Копейкин се е мобилизирал.

100

ДжоБаеца

преди 2 години

Да даваме оръжие на Украйна БКП и копейката да га дуaт!

99

Анонимен

преди 2 години

Na gerberite vse novi izbori im se privijdat I gi sanuvat,tozi gerber, ne e po-razlichen, NAMA da predsrochni izbori, niama, ne razbrahte li?

98

Анонимен

преди 2 години

Дано всички извън България измрат. Дано се бият докато не им остане само пясък в държавите. Ще е най-добре да засилим доставките на оръжия за всички държави от Тамбукту до Северна Корея.

97

Анонимен

преди 2 години

няма защото и пп само да са на власт ще отклонят внесеното предложение , търговци

96

БZП

преди 2 години

До Анонимен 108 - така е, защото сме като безгръбначни! Или си на масата за преговори или си в ъгъла. А когато стане дума за Русия, ние винаги искаме да сме в ъгъла и да ни ритат. Петата колона на Путин действа така. И естествено е, че нация която няма достойнство и национална гордост изчезва и се затрива. Такива работи, Другарю!

95

Анонимен

преди 2 години

Абе само на мен ли ми се струва,че нито една телевизия не отрази вчерашния многолюден протест против въвличането на България в тази война.Но какво да се прави.Мисирката е една изключително глупава и креслива птица,чието място е във фурната.В това отношение Баце за 12 години свърши едно единствено полезно нещо.Стана кръстник на родните журналисти.