28

Mostov

преди 16 години

"nqma postradali"... Jalko...

27

преди 16 години

abe da go biaha utrepali

26

преди 16 години

Аз също съм с десни убеждения и винаги съм гласувал за десни партии. Обаче не смяатам да бъда вечен наивник и вечно да ме лъжат. Не им пука за нас и мислят само как да си пълнят джоба. Вече започвам да се чудя кое е по-малкото зло. По-добре да не гласувам, отколкото постоянно да ме предават негодници, уж "десни", за които като последен *** съм тичал и съм се карал дори с приятели, щото толкова ми е бил акълът явно. Не, мерси.

25

сашо

преди 16 години

Да е жив и здрав най-големият политик на България за последните 20 години. Ние още го помним, че разкара много *** от системата на МВР, които сега пишат в този сайт. Ние помним как Костов ни заведе в ЕС и НАТО, оправи икономиката на страната и ликвидира тъпия комунизъм. Хвана по-бели *** Гоце и Р.Петков. Сега остана като дойдем на власт да хванем и другите ченгета и да изгоним и останалите комунисти във властта.

24

raff

преди 16 години

Много *** народ прави коментар тук.Всички оплювате Костов,нормално нали сте гласували за Серго и Сокола,явно са ви любимци.Още по гладни ще ви направят-любете ги по-силно.

23

cveta

преди 16 години

Kostov na kosam se razmina ot vazmezdieto..no kogato ATAKA ZVEME VLAStA a to 6te e skoro..6te si na podsadimata skameika do simeon stani6ev i dogan...zatova da si jiv i zdrav za da moje da te osadim po EVROPEISKITE STANDARTI!

22

Гунчо

преди 16 години

Да ти е.а май..та ***, ти си долен *** и крадец и започна скапването на българия..

21

Anonimen

преди 16 години

Черно долно тъпо , да го духаш и ти и жена ти и долните ти ***- дъщери, долен , крадлив.....

20

techCandy

преди 16 години

Верно, да е жив и здрав, за да има за кого да гласуваме...

19

Милионите фенове на

преди 16 години

Аз съм решил да се отказвам от форумите.Първо, предпочитам истинския контакт на живо. Второ по телефона ми е по-приятно, от колкото по ICQ, Skype или другите там простотии.В реалния живот съм виждал по-малко простаци, от колкото по долнопробни форуми като този на АБВ, all.bg, teenproblem.net и коментиращите под статиите в dnes.bg.Форумите ми носят само негативи и ми писна от флейм. Какви културни хора, бе? По форумите всеки си изкарва простотията на показ, защото се чувства голям мъж (или голямата жена) защитен от екрана. Защото е много лесно да псуваш, да обиждаш по граждани от друг град по форумите, а лице в лице да не смееш да кажеш тези неща.Форумите са двулична работа. Да не огворим колко от пишещите си сменят мненията непрекъснато - в една тема мразят нещо, в друга са безразлични, а в трета вече го обичат и това в рамките на един ден. Да не говорим колко хора не застават зад думите си. Колко хора обиждат другите по форумите без причина или просто са дребни заядливци?Колко хора пишат от името на други хора и колко хора се представят за хора на друга възраст, от друг пол и раса? Пиша по форуми от 2004 г. и 4 години стигат. Предпочитам реални познати, с които да общувам на живо и по телефона, а не в разните чатове и форуми.

18

asdf

преди 16 години

Смятам,че човек трябва да избира най-малкото зло.И това според мен са партиите от дясно.

17

.

преди 16 години

Ти или си силно облагодетелстван от провалилия се Костов и неговото СДС, или си пълен наивник. Друг вариант няма.

16

преди 16 години

Кой беше този Костов...???? Ааааа, да - някакъв политически труп е... Бивш комунист /въпреки че няма бивши комунисти/, който има за жена биваша комунистическа партийна секретарка и който е един от мръсниците, дето закопаха България. Бързо умря като политик, но дано сега живее дълго в страх и да си отиде от този свят бавно и с моного мъки!

15

преди 16 години

Костовистчетата сладки реститутки, рентиерчета мазни, костов на рамо да си го носите. Самозабравилия се костов, който се сърди 3 години на народа, задето народа не му позволи да краде повече.

14

преди 16 години

Аз не знам има ли такива партии СДС, ДСБ. Това е отдавна минало и изчезнало.

13

Gnusmus

преди 16 години

Брат'чед,к'во беше туй СДС ,ДСБ??? Я кажи,че съм ги позабравил...

12

asdf

преди 16 години

Дано му е дошъл акъла в главата поне малко!!И да почне да се разбират с другите партии в дясно,че иначе с тоя европейски комунизъм доникъде ням да стигнем!!Единна дясна партия,защото аз не отидох да гласувам на миналите избори!Не гласувах,но на следващите избори ще пусна анти-вот.Този мой вот ще е против БСП а.к.а. БКП,ДПС,ГЕРБ и АТАКА.Явно ще е СДС или ДСБ.

11

Елин Топузаков

преди 16 години

Да бе гласувате само на думи. Заради вас България страда от 2001 насам, защото не го преизбрахте през 2001. 1997-2001 беше по-добър период от свинския 2001-2008. Но 2009-2010 г. нещата ще си дойдат на мястото.

10

аз

преди 16 години

Жив и здрав да е,че иначе няма за кого да гласуваме!

9

преди 16 години

А Александър Томов ще си тръгне ил пеша?:))))