55

Анонимен

преди 2 години

Браво, това е Истината! Тоя човек започна да ми се издига в очите!

54

Колегите сценаристи

преди 2 години

Са нагласили нещата да изглежда като ад.

53

Анонимен

преди 2 години

Този некадърник, автор на пошли скечове, вече ви управлява и определя съдбата ви. Луди ли бяхте, или пияни, когато ги избирахте такива специалисти да вземат решения за живота ви, за децата ви?! Оставка! Съд и затвор за националните предатели!

52

ЕЛИ

преди 2 години

ХЕМ БРУТАЛНА ВОЙНА ,ХЕМ АМЕРИКА ,АНГЛИЯ,ДАНИЯ И ОЩЕ И ОЩЕ ПОСОЛСТВА ЗАПОЧНАХА ДА ОТВАРЯТ ВРАТИТЕ---НЕЩО НЕ ПАСВА НА ПРИКАЗКИТЕ НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА------

51

Анонимен

преди 2 години

До гост "ЖАЛКО , ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ИТН . НАГУШИХА ВИ И СМЕНИХА ПЛОЧАТА . ПРЕДАТЕЛИ , ЕДНО ГОВОРЕХТЕ , ДРУГО СЕГА ." А дали пък повредата не е в твоя телевизор и гласуваш само за тия, които ти се струва, че подкрепят руснаците или техните проксита в България?

50

Анонимен

преди 2 години

Те затова русофилите не смеят да отидат в Русия - от страх да не се убедят с очите си какво представлява "рая" на Путин, за който се скъсват да пропагандират. И БСП не искат да отидат в Украйна да видят за какво става дума, защото тогава няма как да говорят за "операция".

49

Анонимен

преди 2 години

Балабанов,изчезни, какво си видял в Киев, заминавайте в източна Украйна,вижте какво се случва,*** при реалните бойни действия и разпитай обикновените хора,а не тоя шут Зеленски.И там умират хора бе, защо не ги виждате,защо за тях няма хуманитарна помощ,и те са украински граждани,нищо че са рускоговорящи?Ама пропагандата на Зеленски трябва да върви,само дето забравяте че българина още не с промит мозък като вас!

48

анонимен

преди 2 години

и тоз сол та-шак на чалгаря стана голям политик

47

гост

преди 2 години

ЖАЛКО , ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ИТН . НАГУШИХА ВИ И СМЕНИХА ПЛОЧАТА . ПРЕДАТЕЛИ , ЕДНО ГОВОРЕХТЕ , ДРУГО СЕГА . КРАДЕТЕ УМНО СЕГА , ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ ПАРЛАМЕНТА ОТВЪТРЕ . Я ЕДИН ПРОЦЕНТ Я НЕ . ГАРАНТИРАНО ОТ СУВЕРЕНА КАКТО ОБИЧА ДА ГОВОРИ ГЛАВАТАРЯ ВИ СЛАВЧО . ИЗМАМНИЦИ ДОЛНИ , ЖАЛКО , ЧЕ НЯКОИ СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ ИЗГУЯТ РАБОТАТА СИ ЗАРАДИ АЛЧНОСТА ВИ . ИЗГЛЕЖДАШ НА ПУЙКА . ОСТАВКА . ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗТУРИ СЕДЯНКАТА .

46

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха се намесили толкова брутално от нато, това наистина щеше да е военна операция. Но когато сащ и всички старни от нато воюват на украинска територия срещу Русия нещата доста загрубяха. За съжаление от всичко това патят украйнците.

45

Няма значение

преди 2 години

ама ако това е брутална война, тоз ***-син нямаше да е на посещение в Киев, защото Киев нямаше да го има...

44

Анонимен

преди 2 години

То и няма голямо значение,как ще бъде дефинирана операция или война.Всеки има своята гледна точка и свои разбирания за Света.Но общото.е хуманизма.Та истината ще излезе на"бял Свят"независимо.от личните ни желания.А в момента тя е в бункерите в Азовстал.Там е разковничето на истината за действията на воените,независимо как ще бъде наречено това.Дали операция или война е все едно.Истината винаги е една,защото не може да има две истини.Доказателства са: факти и веществени такива,които ги подкрепят

43

Анонимен

преди 2 години

Стенли Балабанов с Българска филология от Пловдивския уни е много внушителен.

42

ииддвваа

преди 2 години

Щом и този *** чалкаджия започна да разбира от политика ,майка ни жална !!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Некадърниците се хванаха за кученцето на Путин .Защитават посредниците на газ,т.е.началниците си спекуланти.Това е жалко и като тъпани повтарят лъжи ,че нямаме диверсификация при положение,че има от 6 места.И всички е да защитят комисионните си от посредниците,а те не от сега ,а от новия техен министър източиха Чирен на безценица и спекулираха с цените.Вижда се кои ги кандилкат.Колкото до Украйна трябва да се помога колкото е възможно.

40

Анонимен

преди 2 години

В момента ситуацията е следната:Русия срещу НАТО на територията на Украйна!Всичко друго са празни приказки!

39

Анонимен

преди 2 години

Всичките са се наакали в парламента, защото знаят че години наред са грабили и са работили за Кремълските и тереси. За това в момента ги е шубе да гъкнат стещу тях, защото ще им изплуват далаверите и ще се разбере че са грабили като за последно. За това държавата е в окаяно състояние, нека се ставним с Румъния които бяха по зле от нас преди да ни привмат в ЕС. Сега Румънците са в пъти по добре !Да благодарим на Бибитко Банкянския унищожител ..

38

Пян_Гъ

преди 2 години

Дали е война, или не - да говори на ракия, но не от името на ЦЕЛИЯ НАРОД!!! Нали целият свят въоръжава Украйна? До нас ли опряха за оръжие - та ние нямаме армия?!? А, не, сега искали само ремонт! Когато ни се караше, Кулеба друго говореше - какво промени играта, та минаваме на ремонти? Кой ще вземе техниката оттам, как ще я изнесе, на кого после ще я върне и как имате ли представа? Ама обяснявайте ги тези неща...

37

Анонимен

преди 2 години

Бруталната война тепйрва започва, пич

36

Анонимен

преди 2 години

Това е много жестоко, което разкава свещеника. Това още от Катин го знаем...