286

Waffen SS

преди 2 години

До Анонимен 320./"Време е да закрием евтината азиатска бензиностанция!"" За "Сатана " или за "Сармат" Ви е домъчняло.Ще излеза на България много по -евтино , ако ви скъсят една глава

285

Анонимен

преди 2 години

Дали ще е така или се натресахме в блатото

284

Анонимен

преди 2 години

Време е да закрием евтината азиатска бензиностанция!

283

Така е

преди 2 години

Инат глава кьине... казваше мама!!! Значи днес сме на принципа: Я НЕ САКАМ НА МЕНЕ ДА МИ Е ДОБРЕ, Я САКАМ НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ!!!!

282

Може, може

преди 2 години

Ама един може, но... но сега Ивропа ша са моли и ша мръзне!!!

281

Анонимен

преди 2 години

Енергиен експерт ... по въпростие за Марс.

280

Анонимен

преди 2 години

Един ден - напълно съм съгласен, а през останалите дни, месеци и години, ще е обратното...

279

Анонимен

преди 2 години

Да бе, направо ще го подарява. Глупости на търкалета. Ще си намери други купувачи, които ще препродават на ЕС, така както Германия го прави в момента. Русия е основен производител, трудно ще я докарат до това да се моли, при настоящия недостиг на суровини. Освен разбира се ако не сринат целия свят за целта.

278

Анонимен

преди 2 години

На тоя експертин ще му кажа да се върне на село да си пасе офцете щото ползата щее по голяма. А не да се изхожда по медиите по голема нужда щото осмърдева пейзажа. За изхождане хората са направили тоалетни ако този незнае.

277

Бай Вълчо,

преди 2 години

ще купуваме от където ни се заповяда да купуваме, докато търпим *** във властта ще става все по-зле. От ЕС най-сериозно ни се обяснява как трябва да спрем да се перем и намалим отоплението на домовете си. Що за лицемерие, а? Защо Унгария може да се управлява от здравомислещи хора, а България не може? Българските политици са просто едни безгръбначни продажници.

276

нднс

преди 2 години

един ден европа ще моли русия за газ но той ще тече на изток а вие ще духате супата

275

бай вълчо от хисаря

преди 2 години

До Е6ати експерта... Потреблението на ЕС е 310млрд.м3.газ за 2019г. Китай за 2019г.510млрд.м3. Индия,Китай, Япония и др. источно азиатски държави се очаква за 2022г. потреблението да нарасне до 2.4лрд.м3. За справка САЩ за 2019г. има 820 млрд.м3. Само ,че мен ме интересува къде е България? На каква цена ще копуваме газ, ако ще да е от Марс!

274

Е6ати експерта...

преди 2 години

Китай имат желание да купуват повече газ от колкото Газпром произвеждат в момента, а когато и Индия пожелаят руски газ просто виждам как Русия ще ни търпи прищявките и ще ни моли години наред =) Ще ни моли да спрем да се молим за газ, това ще приви Русия...

273

Sw

преди 2 години

Абе гледам, че сега продължават да доставят на Германия, а са отказали превода. Верно насила си набутват газа, дори и да не се разбират с плащанията.

272

Анонимен

преди 2 години

Русия ще се моли Европата да вземе евтин газ от нея, но европата ще взема двойно и тройно по скъпо и няма да иска :)

271

Я па я..!

преди 2 години

На там отиват нещата.

270

Пълен бълвоч

преди 2 години

Пръчове и пръчки! Запасите от газ са за 50г. а от нефт за 20 . От 10 г.никой не влага в нови находища.От тук нататък горивото ще е дефицит и сегашните цени само ще растат. Русия не само че няма да се моли ами ще бяга от вносители за да си пази пазара. Ако имаше заместители на руския газ отдавна да го бяха заменили. Ние ЕС трябва да мислим за топлоизолация и по дебели дрехи и одеала. Там е разковничето.

269

Владо

преди 2 години

Не знам доколко е експерт, но сутринта по БТВ човек от Молдова каза, че са купували газ от други, а не от Русия близо три пъти по - скъпо. Но, времето ще покаже.

268

Анонимен

преди 2 години

Не чакайте Русия да ви поиска нещо. Много чест

267

анонимен

преди 2 години

тук има хора които неискали руска газ а ква щете, ясно американска оти е покрита със златен прах