39

Анонимен

преди 2 години

До МиткоЕвала ) Много ги разбираш нещата... Трябва те направим министър на икономиката! )

38

ХХХ

преди 2 години

Запада рекетирва наред руски милиардери ...няма проблем . Русия рекетира един предател ....УУУУУ аааааааа чудо голямоооо терорррр Путин как мееее ааааа ууу врява до небетоооо ! Ето това е монопола на САЩ и промиването на мозъци особено на ЕС ! Жалвал се че трябвало да си наема бодигардове .....жалвал се че сега и заплатки трябва да плаща за няколко момчета завалията ......

37

Името "Тинков&q

преди 2 години

...в Русия е синоним на "продажен антируски мошеник", доскоро статусът му на уникален крадец бе потвърден и на запад, ама сега, гледам, прогресивните другари са започнали масирано химическо чистене.....Да паднеш от смях!

36

Митко

преди 2 години

Ето до това води Русия на Путин - хората да си губят парите и даже не могат да си ги поискат. Както в соца. Ама русофилите без пари няма какво да губят. Те само искат да национализират. Както дядовците им 1945г. Затова и досега не можем да се оправим - само русофили в България. Дето все си мислят че американците им виновни...

35

Анонимен

преди 2 години

До До 32Всеки който е общувал с рашки, нема да има симпатии, манталитетите на българи и руснаци са много различни :))) Русофилите в БГ са хора, които са немали реален контакт с монголците, те затова са русофили :)))

34

Без Русия!

преди 2 години

Май ще е по добре! Омбре!Да скъсаме пъпната връв с мужиците...И бързо ще дойдат париците!

33

Анонимен

преди 2 години

Обещавам да отроня една сълза.

32

Анонимен

преди 2 години

Някой гледал ли е курсовете на рублата и долара? Защо стават все по и по-добре? Май има нещо, което пропускаме, а? Друсофили и друсофоби такива.

31

Хора

преди 2 години

А дали накрая ние няма ние да сме пак най-големите бедняци, както досега? Хммм, дайте да помислим малко над това първо, пък после да погледнем към Русия и щатите. Съдници такива.

30

Свобода

преди 2 години

добре, че са им залежите на тези копейки, иначе ще са по-бедни от Сомалия.

29

До 32

преди 2 години

А според теб хората, които имат симпатии към Русия автоматически са скъсани бедняци, така ли? :Д

28

Ром"с

преди 2 години

Тинков живее в Лондон,как пък не се знаее къде живее!?Ама да изглежда по -стряскащо и негативно....

27

а това

преди 2 години

До Глад, мизерия... а подстилка сега пържоли с портокалов сок и това е в Москва - и съм натопло е бензина е най евтиния !!!! Къпя се а не като вас един път в година а сега по-рядко !!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Не знам защо, русофобите смятат, че като обеднеят русофилите, те, също живеейки на територията на България ще бъдат някак подминати." Защото "благата" не са общи, независимо какво ви лъже комунистическата нацистка идеология. Ако си беден, защото те мързи, нямаш акъл и не искаш да се развиваш, този, който е богат, защото има всички тези неща, няма да ти "даде".

25

Анонимен

преди 2 години

От където дошли, там отишли. Като му гледам физиономията, ми прилича на сатаната.

24

Украйна осъществява

преди 2 години

Контраофанзива по целия фронт !С новите мощни оръжия ! Скоро щеосвободят Крим ! И след това пътят е открит към Москва ! Да,да,да ! О йе !

23

Анонимен

преди 2 години

Това да е обица на ухото на всеки, който мисли, че може да прави бизнес с Русия. Русия е държава в която парите ви по всяко време могат да бъдат "изчезнати". Не правете бизнес в Русия.

22

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо, русофобите смятат, че като обеднеят русофилите, те, също живеейки на територията на България ще бъдат някак подминати. Не може да сте дотолкова слепи(заслепени). За ваше спокойствие, няма да има различни цени на хляба за русофили и русофоби. Всички сме в кюпа и колкото по-скоро го осъзнаем, толкова по-добре.

21

Анонимен

преди 2 години

а тоя на каква цена ги е купил що не пишете?

20

Анонимен

преди 2 години

В Русия всичко се знае, навсякъде има камери и доносчици които докладват кой е противник на Путин и какво точно е казал. Само някой да е посмял да каже крива дума за Путин или да реши когато се правят проучвания, че не го подкрепя тежко му горко. Та ето как се постига 80% подкрепа за Путин.