57

AAA

преди 2 години

0,2% - 3 пъти по-голяма от това в ЕС. Значи заради 0.06% смъртност затвориха цяла Европа за година и половина? Какви паля. чвци. В какъв цирк живеем не е истина а?

56

Анонимен

преди 2 години

Официално вирусът не е изолиран. Извод: внушаване на невярна информация в главите на хората. Всяване на страх и ужас. Няма нито едно доказателство, че са умрели от неизолирания вирус. Умират от лекарска некомпетентностни АЛЧНОСТ!

55

Зелен Демократ

преди 2 години

Браво другарю Професор, справили сме се значи блестящо, Новото Нормално иска бройки, а вие дадохте 3 пъти повече от исканото, показахме на цяла Европа, че и ние можем да сме водещи в нещо стига да се вземем в ръце и да има желание, ПОЗДРАВЛЕНИЯ Професоре!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Официално няма починили от ковид понеже не са направени аутопсии.

53

До 57

преди 2 години

От три години ни пожелаваш да свършим. Не става. Тюх.

52

Анонимен

преди 2 години

А дубрутру, Коньо! От 30 години сме с в пъти по-висока смъртност от средния европеец. Ти сега ли се събуди или сега си получи поредната дажба комисионка да приписваш некадърността на държавното управление и престъпните му прояви на разни вируси? А дано ти се наложи на дърти години да се "лекуваш" в болница от вида на тези, в които от години морят българина в мизерия и с липса на адекватно лечение и елементарно човешко отношение. На теб и на всичките платени пандемици, като теб - дано се наложи!

51

Дарвин

преди 2 години

Естествен подбор за антиваксите и да се приключва. Аман от селяци и панелкаджии..

50

Анонимен

преди 2 години

Просто сравнете протоколите за лечение и условията, при които или по-точно - на които бяха осъждани болните у нас да живеят в "лечебните" ни заведения - затваряни, без грижа, с поставен кислород до изгаряне на дробовете, с амнайсет антибиотика - безполезни, но, за сметка на това пък крайно вредни, липса на персонал и дори на хора, които да дадат храна и вода на болни, които не можеха да се обслужват. Това варварство уби хората у нас. Не ковидът или нещо друго.

49

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

Не съм много сигурен, че прекалено и най-вече необичайно ВИСОКАТА смъртност на хората у нас се дължала само и единствено на вируса и последиците от него; щото по последните данни на стат. и специалистите показателят е над 20 ПРОМИЛА на 1000 души. Тази цифра, сравнена с нормалните нива в 3ападните развити държави е направо ШОКираща и около 2,5 - 3 пъти по-висока от там, което налага съответните размисли и мерки и целенасочени мероприятия...

48

Анонимен

преди 2 години

По тая логика като отивам за хляб до магазина и го купувам от ... ЗОМБИТА! Тия да бяха се гътнали поне сто пъти до сега. Ама си работят хората. От глад ли да измират? Нямаме икономика, нямаме производство никакво. Бетонираха мутроморието и прилича на жк. Люлин 55. На дъното сме по абсолютно всички класации като стандарт на живот, заплати и какво ли не. 2 години децата не ходят на училище - една чудесна работна ръка, която не може и да си напише името. Не народ, а мършша - Славейков го е писал.

47

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, питал ли си съдебни лекари и патоанатоми защо е такава смъртността? До кога ще прикривате лекарска немарливост и безхаберност, довела до толкова смърт? Има достатъчно видеа, не ти ли е неудобно от хората, които се опитваш да излъжеш??? НАГЪЛ ТИП, НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ БЕ!..

46

Един

преди 2 години

Каскетя и Чашко Рашков да спрат да се плюят един други и да почнат да разследват и да вкарват в затвора тез дето покрай ковидистерията ограбиха здравните ни осигуровки и танаха милионери!

45

България е в ЕС

преди 2 години

Ами не! България също е ЕС, а напоследък и ЕС е България.

44

Анонимен

преди 2 години

Всеки народ си заслужава съдбата!

43

Анонимен

преди 2 години

Тоя т.панар пропагандира за пари. Някой вярва ли му? Лъгаха ни 3 години и продължават. Нагли медицински фашисти, ще висите по диреците! И оная трролница от сайта и тя ше го отнесе!

42

Ядосан

преди 2 години

Тез нахалните милионери-буклоци не се ли усещат че на фона на войната,инфлацията и всеобщата беднотия и мизерия са абсолютно нелепи и абсурдни в картинката?Бахтий платените троловe!Изчезнете ве,ей!

41

Док

преди 2 години

Професора отново пропуска най-важните елементи в уравнението - най-застарявящата и болна нация в Европа, най-лошото здравеопазване, най-много инфаркти и инсулти, най-лошата храна и оооо, уникалния протокол за лечение на Ковид - на запад 7% от болните се лекуват с антибиотик, у нас 70%. То при тия обстоятелства даже малко умрели имаме.

40

Кунчо Мунчев

преди 2 години

И този е професор, колкото аз съм космонаФт...............!

39

Ludoto Lenche

преди 2 години

До Hado 36 ...kolega,ne si mnogo na iasno s materiala....cheti poveche i si traikai poveche...

38

Demonaz

преди 2 години

Пълен ку-ку! Какво стана с 70к болни на ден, бе мале-мале. Не се спряхте гадове такива! Оставете хората на мира. Пука му вече на народа за ваще измислици.