85

Цялата съвеЦка армия, която е цяло море, неможе един завод да погребе. Оттук си правете извода КАК рашистите ще превземат ЦЯЛА Украйна. Смях отвсякъде, снаряден със счупена съветска техника, корозирала, но боядисана със зелена овенна боя, леко поопърлена от непрощаващите Джавелини. Ура, другаре. Всинца ние ще умрем, но няма да се предадем. Нъл тъй ОберщурмбанПутине ?

84

До Анонимен

преди 2 години

Дори и да контролира 15% от украинска територия в което се съмнявам, по скоро е малко под 10% за 60 дни и предимство поне 4:1 във всяко едно отношение, си е жив провал

83

Анонимен

преди 2 години

Въпреки героичните украински победи и още по-героичната западна подкрепа, Русия някак си се оказа че контролира поне 15 % от Украйна. И някак си напредва, въпреки непрекъснатите си поражения, че успява да елиминира и повече войници и бойна техника от победителите.

82

До АТАКИСТ

преди 2 години

Стига с тоя завод бе! Два месеца се чака утрешния ден, когато ще е паднал. Изредиха се всички Луууумпени да ни обясняват, че утрешния ден е денят Х! Мен би ме било срам от такава победа!

81

Анонимен

преди 2 години

И Медведев си го преместил от единия крачол в другия.

80

Анонимен

преди 2 години

Уауу! Какъв мащабен удар! И несъмнена победа! Предполагам, че още утре Русия ще се предаде, а вдругиден ще има преврат срещу Путин. Ако въобще новината е вярна.

79

Фейк беше и потъването на крайцера "Аврора", ууупс "Масква" и за някои още е фейк. Та така и с острова: "фейк" след "фейк", докато се окаже обратното, както става обикновено. В момента "укрофашистите" са снарядени с нови и модерни западни системи с прецизен огън и точни попадения връз руските чутури. Голям Байрям ще стане с руските трупове.

78

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези фейкове.....

77

Анонимен

преди 2 години

Ми те чечня тръгнаха да се отделят ама видяха че сами за нищо не стават и са изцяло зависими от Русия

76

Истината

преди 2 години

До АТАКИСТ..... Чечня е дерусифицирана бе путлерас, от 400 000 руснаци преди войните сега там има само 10 000 рускини пенсионерки, руските закони не важат и ако психопата спре дотациите ще тръгнат да се отделят.

75

Анонимен

преди 2 години

ВСУ несъществува лъжи и фейкове украински ввс няма че и фшот на какво ли се надяват.

74

Анонимен

преди 2 години

До смех "Масиврн ракетен удрацче те нямат ракети които да стигат дотам бре.Че и масиран" Е, значи ако се случи нещо с моста значи руснаците сами са си го взривили, нали така? :)))

73

Анонимен

преди 2 години

Военното разузнаване е много важно, търсят слабостите на противника, СССР получаваше постояно данни от САЩ и UK, къде се намират немските армии, да не говорим за помощта която получаваха :)) Сега са сами и "самодостатъчни", нормално е да не могат за 2 месеца да превземат един завод :)))

72

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще освободи Русия от Путин и фашисткия режим на Путин. Ще избухне революция в Русия срещу руските империалисти и капиталисти. Войниците ще разстрелят командирите си и ще създадат военни съвети за вземане на властта в Москва.

71

смех

преди 2 години

Масиврн ракетен удрацче те нямат ракети които да стигат дотам бре.Че и масиран

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 "Удряйте Кримския мост." Недей така, че после Росфильм ще трябва да заснема анимации със здравия инепокътнат мост. Алтернативно ще използва стари архивни кадри.

69

Анонимен

преди 2 години

Удряйте Кримския мост.

68

Рамзанка Дыров

преди 2 години

До АТАКИСТ...... Путин акбар дон, Ахмат сила дон, Атака аркадашлар домуслар Дон Гондон!

67

Анонимен

преди 2 години

Още в началто на конфликта укаинците им казаха точно на този остров къде да идат. И по добре ония с карабаля там да бяха отишли отколкото да пушат цигари на него

66

Анонимен

преди 2 години

Аз пък чух, че укрите са превзели Москва и настъпват към Сибир.....