13

бъг от АТАКА

преди 15 години

ей хора тоя *** , няма да ни остави на мира докат нени расипе .. аз ви казвам тоя ако го избеерем още веднъж за премиер .. после ще се молим да се върне комунизъма .. правете си изводите ... само АТАКА

12

преди 15 години

"Някой таен ухажор ли му е подарил това розово цветно герданче на Мончо (или ***, по-точно)"Това е когато беше в Казанлък на празника на розите.Явно казанлъчени си го обичат много;)

11

преди 15 години

Някой таен ухажор ли му е подарил това розово цветно герданче на Мончо (или ***, по-точно)

10

pol

преди 15 години

и едноокия е цар в царството на слепците

9

димитър долнооряхов

преди 15 години

"...През 1913-1915 под влияние на Фердинанд I българската външна политика се ориентира към австро-германския блок, към който България се присъединява (1915). По време на царуването му България претърпява 2 национални катастрофи след Междусъюзническата война 1913 и отново след края на Първата световна война през 1918. Абдикира на 3 октомрви 1918 в полза на сина си Борис III...."подпис: димитър долнооряхов

8

преди 15 години

Пффффффф:-D

7

Големият Цар от Айто

преди 15 години

Егати пропагандата-вкараха ни Руснаците "дедовото" през 1878,ако не се сещаш,а Фердинанд дойде на готово и ни заби у девета глуха през 1918,щото политиката не е като да ловиш пеперуди у Германско.Айде и едно коктейлче Кокарача де Еспаня от мен.

6

user

преди 15 години

Този е крайно време да бъде изгонен от България! Не е никакъв българин. Кой от родата му е бил, че той да се приобщава към нас?! Европейския съюз се създава 1951 година, а дядо му Фердинанд е умрял 1948 :). Всеизвестен е факта, че дядо му Фердинанд е бил /Бисексуалността на Фердинанд и посещенията му на остров Капри в Средиземно море, посещаван от заможни хомосексуални мъже, са известни в европейските дипломатически кръгове. Източник: Стивън Констант/. Та се чудя дали Симеон не е наследил тази си хомосексуалност от дядо си :)Абе гей миризлив махай се от райската градина България!

5

преди 15 години

хахото се изживява като цар ,баща му може и да е бил ,но той .....комарджия и *** !

4

преди 15 години

А загубените за винаги български етнически територии във Вардарска и Егейска Македония, в Беломорска и в Одринска Тракия, в Западните покрайнини, в Северна Добруджа? И това ли са европейските "заслуги" на дяда му Фердинанд лисицата??? Фердинанд - женкар, внук му Моньо-комарджия...абе чисти европейци хората!

3

Българин

преди 15 години

И заглавието стига - то казва всичко.

2

zaho

преди 15 години

Zarja-kradec ima o6te nahalstvoto da prikazva gluposti.Pribra se za da si vzeme imotite. Dovede priatel4etata na sinovetesi da "privatizirat" kakavoto ima6e i sega ve4e za venci govori.V zatvora mu e mjastoto.

1

преди 15 години

Тоя пък къде се слага в "А" група при именитите си роднини. Б*си и палячото