202

аZ-ът

преди 2 години

Bye-Bye Love ! Bye - Bye happiness.

201

Истината е ,

преди 2 години

...че ни ги натресе превратаджията Радев с машинките а Мадуро! Само че те се взеха насериозно, властта им се услади ,и набързо вирнаха трътките за да се харесат на съюзниците! Няма как да се харесат с тия далавери за милиарди, за които доста странно и Радев мълчи!

200

wow

преди 2 години

Ами обедини народа господин премиер.

199

Защото

преди 2 години

ги сложи Байдън !!

198

Анонимен

преди 2 години

КАК ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ ВОЕННАТА ТЕХНИКА, КОЯТО СЕ ИЗКАРВА ОТ ХАЛИТАТА НА ЗАВОДИТЕ И ТРАНСПОРТИРА ДО УКРАЙНА Е РЕМОНТИРАНА УКРАИНСКА ИЛИ НОВО ПРОИЗВЕДЕНА? А, БЕ ЕЙ, ВИЕ ЗА БАЛАМИ ЛИ НИ МИСЛИТЕ? КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЛЪЖЛИВ КИРО? ТО ОТ НЕГО САМО ЛЪЖИ СЕ РЪСЯТ. ХАЙДЕ В КАНАЛА ЧАС ПО-СКОРО!

197

Анонимен

преди 2 години

ЧАО, ЧАО КИРЕ И АСЕНЧО И ТРЕТИЯ ЛОРЕРЧО. ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ.ЮМРУКЪТ СЕ ВДИГНА И ТОРНАДОТО ЩЕ ВИ ОТНЕСЕ КЪМ ДУБАЙ ПРИ ВАШИЯ СРОДНИК. САЩ НЕ ТЪРПИ ПРОВАЛЕНИ ТРОЯНСКИ КОНЕ. ПОБЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ИЗНЕСЕТЕ ПРЕДИ ДА СА ВИ ОПУШКАЛИ.

196

Анонимен

преди 2 години

Обединени сме - всички се съобразяваме с цените на тока, газа и петрола. Щото при такива управници нямаме избор. Но не сме обединени около увеличението на заплатите с 15% годишно....

195

Мунчо

преди 2 години

Току -що приключи интервюто на Мария Цънцарова с енергийния министър. Вече нямам никакви съмнения, че това е правителство на Д А Л А В Е Р А Т А. Вън политическите шарлатани от България!!!!

194

Предател

преди 2 години

На Киро не му пука!!! Неговата родина е Канада !!!

193

Оставка

преди 2 години

Кире! И то бързо, мой преател....

192

П.К.

преди 2 години

Много интересно става. Този, който се обръща към "скъпите българи" така са го одрусали и напудрили в коментарите, та няма да посмее изобщо да се вестява пред нас.. Все пак. Един управник, на каквато и да е висока позиция на Държавата, първите му задължения са да бъде скромен, честен, отзивчив към хората. А не двуличник, какъвто реално излиза на първа линия пред всички нас.

191

хахо

преди 2 години

из4езваи в канада докато е време . ина4е много бои ще ядеш

190

ОСТАВКА

преди 2 години

Вън некадърници!!!!!!!!!!!Избори и ново правителство!

189

Анонимен

преди 2 години

Незабавна оставка на правителството на Петков! Никакво обединение с далавераджиите и предателите! Те ни вкарват директно във войната и превръщат територията ни във военна цел с измислената формула за ремонта на украинска техника. Няма да ремонтират, а ще прекарват оръжие през страната ни! И не пропускат милионите за сметка на българите с газовата афера! Шарлатаните вън, в ареста и на съд!

188

Анонимен

преди 2 години

Тоя не може да говори с може ли да чете българска История

187

Анонимен

преди 2 години

Киро и Асен са типични американски маши. Чудя се кака са се вмъкнали под кожата на президента, как са завоювали неговото доверие и ако не се лъжа, той ги държа два мандати за министри в служебните му кабинети.Интересно защо ген.Радев постави за премиер не опитният и верен ген.Янев, а вятърничавия и емоционален Петков. Последният се отблагодари на Янев,като набързо го изгони.Доведе ни с налудничавите си действия и некадърни министри до просешка тояга, без газ и без грижа за избралия го народ.

186

Анонимен

преди 2 години

Единствено съм обединен в това, да гласувам за друга партия

185

Анонимен

преди 2 години

защо празнуваш бе *** отиваи при твоите бендеровци не прис нас ти си против народа нас ни даде правато да се наричаме българи матушка россия

184

ED

преди 2 години

Кириле, какво разбираш под "обединение"? Да те слушаме и да се съгласяваме с теб за всичко. Това ли е обединение? Скрий се някъде!

183

Анонимен

преди 2 години

Българи излизате на паветата повече това не се търпи Оставка на назначените и разследване