31

Пич

преди 2 години

Как не ви е срам да сте неутрални? Я веднага марш в НАТО! Време е да заемете ясна позиция срещу Русия и също да се напълните с диви афро-азиатски племена.

30

Анонимен

преди 2 години

Нас американците винаги ще ни прецакват. Единственият ни шанс е да сме с някоя силна държава против САЩ.

29

Анонимен

преди 2 години

Пука им на швейцарците дали са в НАТО. От всякъде е или Германия или Франция или Италия. А ние сме готови за гол отвсякъде. И отпред и от зад и вустата

28

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Отан е обикновен пиндостански инструмент, чрез който васалите и слугите се държат под военен контрол, окупация и подчинение. Швейцария е концептуална държава, която никога няма да слезе до келнерско ниво.

27

Анонимен

преди 2 години

Материалчето директно от централата на бсп спуснато. И да изнасяме и да не, руснаците винаги ще ни прецакват. Добре че изнасяме, макар и неофициално.

26

Присмехулник

преди 2 години

Швейцария и Австрия са обградени изцяло от натовски страни и имат индиректен щит така, че внушенията ви са подчертано недъгави!

25

Вилхелм Тел

преди 2 години

Кани Путин на дуел !

24

Извънреден коментар

преди 2 години

За да докажа, че всъщност аз не съм вреден и опасен човек, значи трябва да застана пред директора на лъжата !Само така истината ще блесне !

23

ЕДНА ЩО ГОДЕ

преди 2 години

ТОЧНА СТАТИЯ. ШВЕЙЦАРИЯ Е МЪНИЧКА. БЪЛГАРИЯ Е МАЛКО ДЪРЖАВА. И КАК МЪНИЧКИТЕ СА САМОСТОЯТЕЛНИ А НИЕ МАЛКИТЕ СМЕ ЗАВИСИМИ!????. ВСЕЧКО Е ДО НАРОДО СЛОВИЕТО. ТАМ СА ВСИЧКИ КАТО ЛЕВСКИ БОТЕВ И РАКОВСКИ. НИЕ СМЕ МИЖИТУРКИ. СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ГО ПИША.

22

Анонимен

преди 2 години

Швейцария и Австрия са заобиколени от приятели, за това не им трябва НАТО. За нас има голям риск от всякъде да ни захапят. Това е по-малкото зло.

21

Shark

преди 2 години

Ее оставете я тази неутрална странна, изтеглете си банковите сметки оттам, а пък като я нападне някой да се оправя сама, тя и без това отделя голям военен бюджет за себе си, така че не я мислете, не и трябва НАТО или Русия, Китай, дори Северна Корея, нищо че Кем те Ун е завършил там😁😁😁, може пък той да я оправи😬😬😬👍

20

Остров Готланд

преди 2 години

Ами много ясно - Швейцария НЯМА 1300 км ОБЩА ГРАНИЦА със сатрапията!

19

Анонимен

преди 2 години

До: номер 22 Хитлер за твое сведение е имал план за "военна операция" (да, точно така, и нападението над СССР е било военна операция под кодово название "Барбароса") за нападение и окупация на Швейцария! Кодовото название е било "операция Таненбаум", или коледно дръвче, елхичка. Хитлер са го чули да казва един път, че "Швейцария е гнойна пъпка на иначе красивото лице на Европа, която трябва да изстискаме!"Еми... отказал се е. Причините са много, но това дава кураж на Швейцария!

18

Анонимен

преди 2 години

Красимир Костов честит празник

17

Ром"с

преди 2 години

Нима и на Швейцария сложиха ръка тези Фашингтон,това и Хитлер не беше си позволил..камо грядеши ....

16

Анонимен

преди 2 години

Мне! Швейцария няма кой да я гърми!

15

Ай Сиктир

преди 2 години

НАТО е новата машина за пари на световните елити. Под заплаха от военен конфликт със световната военна сила Руска Федерация се предлага НАТО да се разгърне като световна военна алтернатива. Напомням, че всеки член на НАТО е длъжен да харчи за "повишаване на способности" по 2 % от БВП. Ха сега се сетете къде ще отиват тези пари, раз, и какво ще стане със "способностите", когато количеството им премине в качество, два. Ще подскажа - куршумите на торти не стават, а трябва да се изстрелят някъде.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да станем като Германия и Великобритания??? А, работиш ли като немец и лащаш ли си данъците като немец? Спазваш ли законите като немец??? Дали една страна е богата се определя от много фактори, но един от най-важните е дали хората са работливи и плащат данъците си, и дали закони и политиката е да се подпомагат честните и трудолюбивите, а не крадливите, мафията, измамниците, политици, олигарси и т.н. За няколко години след освобождението България е станала най-богатата от балканските

13

Христо Христов

преди 2 години

Откъде ги намирате тези болни мозъци, поръчково да подбират подобни мaл'о'yмни поръчкови статии?! Никой, освен няколко безродни бивши комсомолски, сега атлантически некадърника, не иска да влиза в нато...

12

До 11

преди 2 години

Те ще се присъединят към нато БЕЗ референдум, защото политическата им класа е от същите *** глобалисти като останалите държави в ЕС