24

Само питаме:

преди 2 години

Тия НЕКАДЪРНици ли са ЕКСПЕРТИТЕ.... ХАХАХААА... ????

23

Пп

преди 2 години

Киро и асан ни гласят да плащаме скьпо и прескьпо докато останем без нищо - а те богатеят главоломно

22

Анонимен

преди 2 години

Gravitas: German companies to buy Russian gas in roublesКакви хора си избрахме?

21

Анонимен

преди 2 години

Америка пак ще богатее на наш гръб. Посредниците пак са те.

20

Анонимен

преди 2 години

Ами не знам колко е струвала газта, но във втора статия вече чета че по 10 милиона комисион на глава се падало - Кирчо, Кокорчо и още няколко!

19

Някой

преди 2 години

Някой знае ли (ама сериозно), колко плащаше България за газ преди да го спрат? И реално тази информация достъпна ли е за обикновения българин.? А сега ще бъде ли?

18

Борисчо

преди 2 години

Въпросът е друг: колко по-богата ще стане хомо-дружинката около Кико???

17

Анонимен

преди 2 години

Газ гuз затрива!

16

SS

преди 2 години

В миналото : От тук ,оттам помогнахме на Виетнам, с последни сили и на Чили ,сега майна да помогнем на Украйна .А ний мълчим,сумтим и все с празни джобове стоим ! ДОКОГА ТАКА ?

15

Вьзмутен

преди 2 години

То има ли накаде сьсипахте ни и унищожихте без война

14

Анонимен

преди 2 години

Много сте я окъсали щом счетоводител на детска градина от Габрово го каните за Енергиен Експерт ...

13

Анонимен

преди 2 години

Много бедни ще станем:(.Жалко.Яд ме е на това,което е решил Кирил Петков.

12

Ром"с

преди 2 години

Тез експерти сигурни ли са ,че без газ няма да останем...да ги чуем откъде ще се появи газ в България,ако Русия спре газа за ЕС,ОТКЪДЕ !?Азербейджан -нее,те няма такъв капацитет за целия ЕС,Алжир-нее,те имат само за Испания и не искат испанците да рееекспортира газ испанците..сгъстения газ..няма инфаструктура ,да не говорим за цената в 2-3 пъти по скъпа руската газ,а и ще е доста рисковано с тази газ..600 цистерни спряха движение в Полша и ако се нагреят,то ще изгръят с такваз сила- "експерти"

11

Emo

преди 2 години

След 33 години преход удряхме дъното няколко пъти. Всеки път продължавахме да копаме още надолу. Особено след крадливия герб, който , дащо не си спомните, че за два мандата обещаваше средни евпропейски заплати и доходи, да ни плашиш с бедност все едно куче със салам да плашиш.

10

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е , че газът идва от Русия, но сега ние ще го плащаме на прекупвачите по-скъпо в долари, а те ще ги обръщат в рубли за да платят на Русия и една огромна комисионна ще остане в нечий джоб. А ние ще се тупкаме , че не купуваме газ от руснаците директно, но това е същия газ получаван и преди но на по- висока цена . България загина, след масов фалит на фирми заради неконкурентност на продукцията, се очаква нова вълна масова имиграция. Честито.

9

Анонимен

преди 2 години

Истински експерт: Без газ няма да останем, въпросът е колко по-богати ще станат новите далавераджии прекупвачи на руски газ, които намериха оправдание да забогатеят бързо от войната. Всички в Европа ще си отворят сметка в руската банка, само нашите крадци, които замислят това от два месеца, няма да отворят. Престъпниците намериха новата далавера с парите ни.

8

Анонимен

преди 2 години

Ще станем по-богати, защото руснаците ще спрат да ни крадат чрез техните туморни разсейки. Директната цена на газа е само част от цената, която плащаме на руснаците.

7

Анонимен

преди 2 години

Колкото-толкова.Ако до сега не бяхме толкова бедни,нямаше да се питаме колко по-бедни ще станем.

6

Трябва6

преди 2 години

Нека изгоним всички руzки гаzови от България.

5

ХАХАХАХАХАХА

преди 2 години

И вот, произошло великое землетрясение, и солнце стало мрачно, и луна сделалась как кровь. И звезды небесные пали на землю. И небо скрылось, свившись как свиток; и всякая гора и остров двинулись с мест своих. И цари земные, и вельможи, и богатые, и тысяченачальники, и сильные, и всякий раб, и всякий свободный скрылись в пещеры и в ущелья гор, им говорят: падите на нас и сокройте нас от лица Сидящего на престоле; ибо пришел великий день гнева Его, и кто может устоять?