22

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхте избрали Ле Пен , щяхме

21

Категорично - ДА !

преди 2 години

Ние от Института по балканистика, Русия твърдо Ви казваме, че Македония е до София, а столицата на България е във Велико Търново. Ако нещо не е Ви наясно, моля, обърнете се до нашите съветници в Посолството на Русия в София. Македония е повече европейка в сравнение от ориенталската България, поради което Македония трябва да стане член на ЕС. Ако се съмнявате, то се обърнете към НПр Элеонора Митрофонава, посланичката на Русия в България. Да живее Македония!

20

Анонимен

преди 2 години

Има поставени условия пред Северна Македония. Вето ще има докато не изпълнят условията. Свърши вече тази да им даваме всичко каквото поискат без да искаме нищо. Мисля че политиците се дърпат защото са алчни за власт и пари.

19

млъкни франсе

преди 2 години

Защо Франиця още краде от Африка ресурси?

18

Помнещ

преди 2 години

До 15 Добър въпрос за размисъл но Твърде късно! Този въпрос,можеш да го зададеш лично на другарката ( Пръмова) Снаха на комунисти! Меглена Кунева демек,големият наш Комисар в ЕС! Тя преговаряше тогава,За приемането ни в този Лъжлив " съюз" ще кажа днес Аз лично!Тя унищожи енергетиката на България! След години разбрахме за интересите на " слънчевите панелки"! " Зелена енергия демек"!-:(( Блоковете ни,още щяха да работят и сме независими с години за в бъдеще! Но....

17

Stoyanov

преди 2 години

Кой си ти че от Париж да казваш накъде да се налкланя БЪЛГАРИЯ бе?

16

българин

преди 2 години

Европейският съюз,Не може да се държи като Комунистически съюз! И да извива ръце И Силово ,за да постига " политики"! България в този случай е Длъжна да се противопостави с Остра нота на ЕС! Ако Не го направи,значи е просто гола " членка" в този Западен " съюз"! Казвам Западен,защото Политиката на Източна и Западна Европа СЕ Различават и Не е Еднаква! И няма как да е еднаква!-:)))

15

Анонимен

преди 2 години

Само нагласаксите са по-нагли от жабарите.

14

Анонимен

преди 2 години

Разберете се със Сенегал и Мали айде у левата лента.

13

Анонимен

преди 2 години

При нашето влизане в Европейския съюз трябваше да се спразумеем с Франция тя също да си затвори 4 блока от ядрените централи. Франция щеше да бърза да се споразумее с нас. Ние затваряме и Франция затваря, за да влезе България бързо в ЕС.

12

Анонимен

преди 2 години

Н-И-К-О-Г-А! Вие защо не признаете, че говорите белгийски език?

11

Това е добра идея

преди 2 години

Ако ни дадът едни пари ще ги вземем (е някои ще ги вземат, за вас няма да има) и ще пуснем Македония е ЕС. На времето ги пуснахме в Югославия с песен. Пък и истинския интерес на България е Македония в ЕС. А ние ще ги прецакаме като станем задунайска фуберния. Ей сега Костя като поведе русофилите на бой. Сваляме Киро и напускаме ЕС и НАРО и както 1944 година подкрепяме Русия. Това сме го играли.

10

Анонимен

преди 2 години

Брюкселските ...да вникнат в проблема,а не,....влизайте...не всичко е Геополитика ...

9

Анонимен

преди 2 години

Северномакетата ни обявяват за фашисти, а ние да ги споразумяваме. Как да пуснем при Франция лъжци и крадци като северномакедонците? Защо са им тези крадци и лъжци? Пуснахме ги в НАТО. Те са в еврокапана и няма да избягат. Русия няма да ги открадне.

8

Анонимен

преди 2 години

Ние колонии и роби не сме имали.

7

Анонимен

преди 2 години

От такива арбитражи добро няма да видим. Трябва да се противопоставяме на всяка външна намеса в отношенията ни с Македония.

6

Анонимен

преди 2 години

А значи репресиите над българи в бюрм и кражата на историята да си продължат иние да ги пуснем в ЕС. Това може да го приема само национален приятел. Да не ми говорят, че другите страни кандидат членки гледали и ЕС не изглеждал доре в очите понеже сме сложили вето на бюрм,а иначе нас като ни държат извъ Шенген с ветото на Нидерландия ЕС нее изглежда зле и Нидерландия никой не я натиска да ни пусне в Шнген.

5

Мнението

преди 2 години

На европейците е ясно много отдавна. Нашето, също. А договор има подписан. Просто трябва да се изпълнява. Така, че ми.н.ет, излишна пушилка.

4

Анонимен

преди 2 години

Представете си нашия посланик в Париж да каже, че Франция трябва да се разбере с урция за да влезе в ЕС.

3

и те така

преди 2 години

когато почнат да декламират - аз съм българче - тогава може да се разберем !