17

д

преди 2 години

Е де бъзикня това ЕГН ли е - Аз съм Българче, обичам наште планини залени и Българин да се наричам - Първа ,, чест е за менене/ннякъде импровизирах/

16

Сандо

преди 2 години

Да, официално падна щото купуват петрол от американците които препродават руски петрол защото нямат прави да го импортират в САЩ. Въртележката се върти .... и пак горят немците руски петрол

15

Спокоен

преди 2 години

Да бе, нали проведоха обучение как да се намалят климатици те, да се спи с дрехите и т.н. Най-много ми хареса указанието да се вари чорбата със затворен капак на тенжерата. Абе Германия си е Дойч и това е.

14

Анонимен

преди 2 години

Мм да, а немците какво мислят по темата 2.20 за литър гориво? А сега като трябва да се копува и гориво за отопление заидната зима. Празна зелена кратуна се оказа...

13

Хайде, хайде

преди 2 години

Дайте да обутаме до началото на зимния сезон. Ако няма размирици стигащи до гражданска война в северна и западна Европа заради цените и свирепата инфлация, значи всичко е наред. Ама май е твърде добро като представа.

12

д

преди 2 години

до марс - някой да ни изпрати някой с друга фамилия все пак не сме опитни мишки

11

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До МАЙОРА Някой от съучастниците вече каза, съветското посолство да изпрати грамотни т.р.o.л.o.в.e

10

МАЙОРА

преди 2 години

До xoxo 8 Няма такава новина! Не лъжи, троll смешен!

9

До Светозар Няма да е лесно, защото за нови тръби, ще трябват нови пари и то в огромно количество, а рашистите още малко и ще са капо, защото карат на "горещи резерви". Този път Западът е твърд в решението си да унищожи рашистите, за да избегне бъдещи войни и противоречия от подобен характер. Майк им жална на руските нацисти.

8

Не може когата сечеш главите на Червената ламя да не се порежеш, но не е важно дали ще го направиш. Важнтото е, че Ламята ще издъхне в агония.

7

Ясно е!

преди 2 години

"Германия вече е достатъчно независима от руския петрол" ....и с 40% инфлация и увеличаване на всички жизненоважни цени. Честито! И още победи се очакват.

6

xoxo

преди 2 години

#6 Светлозарчо,Германия преди малко потвърди,че купува от Газпром по схемата на Газпром...

5

Светозар

преди 2 години

Главната опора на Рашка в Европа, беше Дойчланд. Омекнат ли те, Рашка ще търси пазари извън Европа. Ще намерят, ама няма да е същото. Губят влияние върху Европа, а това не им се иска. Но пък, тъкмо ще си тежат на мястото - в Азия, където винаги са били.

4

Дерматолог експерт

преди 2 години

Немският дерматолог Яели Адлер разкри, че според последните научни открития на дерматологията кожата трябва да се "остави на мира и да не се мие", за да се позволи на "необходимите за здравето бактерии" да се размножават. Немската медия Bild (***/geonrgru/2890) също пише: "Достатъчно е само 4 места на тялото да се подмиват веднъж в месеца." Класическият метод за миене на котките е най-добрият начин да поддържате кожата чиста.

3

Анонимен

преди 2 години

ОПЕК не будет увеличивать добычу нефти, несмотря на планы Запада ввести нефтяное эмбарго против России. Bloomberg: OPEC+ Set to Stick With Supply Plan Even as EU Eyes Russia Ban Europe may be edging closer to a ban on Russian oil imports, but the OPEC+ alliance sees no need to divert from its long-established supply plan.

2

Анонимен

преди 2 години

Цената на петрола ще продължи да се покачва. Както и цената на електричеството и газа. А най късно през 2025г. европейската комисия изисква всички български домакинства да са на борсата за електричество, които означава 5 кратно увеличение на цената от сегашните равнища. Недоумявам защо тази лесно проверима публична информация упорито се укрива от публиката и не се коментира от колониалните администраторът у нас.

1

анонимен

преди 2 години

И Германия се отдалечава от руското блато. СЛАВА НА УКРАЙНА.