12

АнонимеН

преди 2 години

ТИЯ ПЛОЧКИ КАТО СЕ НАДРАСКАТ ТАКА НЕ СТАВАТ ПО-ХУБАВИ, А СТАВА И Я!

11

Анонимен

преди 2 години

отстрани на бомбата на 6та снимка си личи надписа - Ленче хах сега знаем кой е платил или безплатно от любов

10

Анонимен

преди 2 години

"Графити-майстора"... буахахахаха. Ахахаха. АААХАХАХА. Ходете в Мадрид, Париж, Милано да видите истински графити и какво означава майстор. Тая зелена клонка от дърво на снимката я върнете в гората.

9

Анонимен

преди 2 години

обществените места са занимарени обаче имаме жилища за милиони в частни квартали

8

Анонимен

преди 2 години

Влизам ли в подлез на тъмно в София очаквам всеки момент някоя креатура от Мордор да излезе от някоя пукнатина. Здрав, прав, мъж съм, а ме е шубе. Представявм си някоя женица, която трябва сама да влиза примерно в онзи вонящ и мрачен лабиринт под България и Гешов.

7

Анонимен

преди 2 години

Не знам как е възможно държава, която не е била във война над 100 години да изглежда като 2 дни след масивни бомбардировки. Вижте една Сърбия, един Белград. До преди 20 години бяха сринати до земята от бомби, а нямат една дупка по улиците, столицата е съвсем подредена, няма пропаднали фасади, половината сгради не изглеждат като ще се срутят всеки момент върху тротоара, никой не паркира по тротара итн... добре, как става тая работа? А Сърбия не е баш Швейцария по богатство.

6

Говорит Решетников

преди 2 години

Защо не драскаха антивоенни графити след американската инвазия в Ирак 2001 г. или след бомбандировките на НАТО над Либия? Тогава май нямаше кой да плаща!

5

Анонимен

преди 2 години

Най-грозните подлези в Европа са си именно тук, та пък сме първенец в поредната лоша класация. Има наистина хубави графити навсякъде в Европа и подлезите изглеждат като детски аниматорски клубове, цветни, приятни. Тук си е мърлящина. А въпросният "велик" графит на снимката е още по-грозен от подлеза.

4

Муахаха

преди 2 години

Очевадно, София изглежда в мирно време все едно е ударено от масирани бомбандировки! а бюджета на км2 е един от най-високите в света, всъщност по-висок дори от топ световните градове като Хонконг и Сингапур!

3

Анонимен

преди 2 години

Като гледам снимки от София и настръхвам.... Такива гледки съмв иждал още само в американските провинциални градове, напишете в ютюб "KENSINGTON AVE PHILADELPHIA AT NIGHT"

2

Анонимен

преди 2 години

По-голям кич и грозотия от т.нар. графити у нас няма. Не че и по света са голяма хубост, но все пак може да се види и нещо горе-долу стойностно. Не е в духа на времето, но според мен тия драсканици по обществени места трябва да се забранят.

1

ПП ПлатенаПубликация

преди 2 години

от ПП Продължаваме Пропагандата, докато ПП Парите Потъват, а ПП Продуктите Поскъпват, ПП Паниците са Празни, ПП Простолюдието Прегладня!