101

Вайкинг

преди 2 години

Укро-нацяги не искат да взимат там. Жените викинги предпочитат екзотика със скастрени карабини от африка и азия. Мъжете викинги отдавна преминаха на левия брег.

100

Истина ви казвам!

преди 2 години

Европейците кво ги чака! Ще се молят на чичко Путин да ги освободи от готината религия!Те Сирийците за какво го боготворят? Ама преди това ще има бой глад и е...е!Абе баба Ванга каза две истини - Европа ке обезлюдее и пак Русия ке спаси България ПОМНЕТЕ ГО!!!

99

БАЧКАТОР

преди 2 години

На Запад сега е зле с имигрантите. След 20 години ще е страшно. Най - смешни са ми англичаните, а и македонците нищо че не са западняци. Англетата мразят далечна Русия, а лондон е превърнат в ннeгpo- пakи- арабско ггето, в което полицията им е безсилна. Макетата мразят нас но албанците тихо ги превземат с броя си, село по село град по град. Еgеoтu, сър!

98

AAA

преди 2 години

Amnesti International да си го сложат от зад, и да ходят към Африка да вземат 2-3 примата у тях си

97

Франки

преди 2 години

Дайте свобода на полицията да си върши работата. Всичко си идва на мястото, доста бързичко.

96

Анонимен

преди 2 години

не са им виновни чужденците. Оше преди 2-4 седмици писах тук,че на Запад официално си признават, че в скандинавските страни и Прибалтика има фашистки формирования, които водят началото си от Великобритания. Не е шега. Воениоцирани и агресивни хора. Старото мнение за Швеция, поради непознаване на страната, трябва да се коригира. Швеция има ТРАДИЦИИ в нацизма. Там по времето на Хитлер е имало имнкубатори за раждане на "арийци" (събирали са немски мъже с шведки в устроени станции), ...

95

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън. Приемахте всякаква пасмина, която се правеше на бежанци (и която в Дания и Норвегия направо депортираха), играхте си на толерастия, а сега, като видяхте дебелия, изведнъж "обществото е слабо", "парите не стигат"....Ако не сте готови да се борите за ценностите си, значи вече сте загубили. С празни приказки не става.

94

Анонимен

преди 2 години

ООож, бедна ви е фантазията какво точно сте подхранили и то особено с усраинците. Вкарахте си азовски, нахален и особено бодлив таралеж на едно...такова, по0деликатно място. Как да заобиколи човек цензурата?

93

Анонимен

преди 2 години

Шведите винаги са били прекалено самокритични, което е признак на хора с чувство за отговорност..(Това чувство българите като цяло още не могат да го усетят)...Отделен е въпросът, че интеграцията на толкова различни по етнос, култура и религии хора, в една скандинавска страна, е мисия невъзможна. Те дори не искат да им учат езика! Англия е много по-успешна в това, да се учат от тях.

92

Анонимен

преди 2 години

за *** и арабите говорим

91

Анонимен

преди 2 години

32г комунист фашист не можа да се интегрира на демокрация

90

Handel

преди 2 години

Ей сега ще дойде DW и ще процитира някой световно нейсвестен експерт от световно неизвестна организация, и ще обясни защо премиерицата не е права.

89

Observer

преди 2 години

То да е само Швеция здраве му кажи. Където има развита социална система там никнат като гъби. Защо никой не се задържа по нашите географски ширини или по пп бедните държави, защото няма кой да им даде нищо. Западните демокрации такъв си го вкараха че няма измъкване. Харчиха едни пари за интеграция и сега викат сбъркали... Ами то беше ясно, както казва по долу колегата с кофите шоколад и... Като ги смесиш се получава една кофа с интегрирани ама мирише здраво...

88

Брайвик

преди 2 години

Ще ревете за мен, ама е късно.

87

Анонимен

преди 2 години

Не може да чакаш от вълци да другаруват с агнета. А и писано е отдавна; <<...нима може смокинята да ражда маслини...>>.

86

Анонимен

преди 2 години

Великобритания се махна от ЕС нали? Според американските анализатори Русия трябва да се елиминира. Русия иска Украйна да е буфер.

85

Анонимен

преди 2 години

Къде и ние да намерим като шведските инженери да разработят нова каручка с триседящи места.

84

Анонимен

преди 2 години

Дай на афразиатците подслон и помощи пък ги чакай да почнат да работят... Семето им е дефектно по рождение. Това е като да чакаш от плевели пшеница. Само още и още плевели ще развъдят и всяка питомна култура ще унищожат и претопят. Що шведки опрашиха междувременно мериносовите търтеи, които ом се довлякоха, не е за приказване...

83

Kostas Linke

преди 2 години

Само родна Гърция интегрира добре навлеците бежанци и мусолмани ---- на дъното на Гръцкото Езеро Егейско Море . Така ще бъде винаги и до последния турчин.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 Кауза пръждута, айде къш.