42

mite

преди 15 години

Аксиния бе изгонена първа от Стар Академи( не Мюзик айдъл:) но май стана най известна. Относно Невена тя е красива има хубав глас, но все пак живеем в БГ където има много певци и малко фенове(:

41

zlatina

преди 15 години

Така е прав си. Известните и преуспели личности. Не пишат по форуми.Само простолюдието пише.Най-малкото известните си имат работа.Нямат време а се занимават с простотии като форумите.

40

scum

преди 15 години

Мдам а като гледам тук във форума колко сте преуспели направо ще върна поръчката. :)А до тъпите коментари долу момчета що не си пуснете малко порнич да се успокоите ?! Що не хванете да обсъждате разните му чалга и порно *** ?

39

zlatina

преди 15 години

Първият Мюзик Идол 1 беше по-добър от помията наречена Мюзик Идол 2.7/8 бяха по-добри от Междинна Станция и тези Иванчо и Андрейчо.Но някои хора като антифеновете нямат вкус и гледаха.Провала наречен Мюзик Идол 2.

38

преди 15 години

Невена спечели първия Мюзик Айдъл не заради визия или гласови данни, а защото беше /може и още да е, не знам вече/ гадже на извънбрачния син на Ахмет Доган! Ако не знаете, да поясня - Медито се обажда на Слави и се разбират кой да спечели така, че и двамата да спечелят... Това е ...

37

аз

преди 15 години

нито като глас, нито като визия, е като умствен багаж имам малко забележки, но още е малка, ще се научи ... Но въпреки всичко - не я харесвам. Изкуствена ми е, фалшива ми е, престорена ... Не знам как да го нарека точно.Сега някои от песните и ми харесват (но няма да си купя албума и), но по време на Music Idol много крещеше ... както и Нора тази година. Силен глас - ок, но защо пък всеки път да го показваш крещейки.П.С. А Аксиния наистина си прилича на скъпоплатена п-ка ...

36

преди 15 години

Искам да кажа на всички, които не харесват Невена да си гледат работата. Какво толкова ви е направило момичето ? Виждала съм Невевна на живо и мога да твърдя, че тя си има всичко и визия и гласови данни .....

35

10 стинки

преди 15 години

ама няма мозък беее :D

34

преди 15 години

Искам да кажа на всички, които не харесват Невена да си гледат работата. Какво толкова ви е напражило момичето ? Виждала съм Невевна на живо и мога да твърдя, че тя си има всичко и визия и гласови данни .....

33

бейби12

преди 15 години

Момичета не отслабвайте драстично, защото мъжете не са кучета и не обичат кокали това първо, второ видяхте тънките Ани и Мария от този Айдъл почти първи ги изгониха и оставиха пълничките и нечистоплътните, така че помислете си преди да станете кожа и кости.

32

rumawalker

преди 15 години

Без да обиждам мнението на никой- но на мен аксиния не ми харесва нито като "страхотни"певчески възможности( каквито досега аз не съм забелязала) нито като визия- има излъчване на скъпоплатена .... едва дочака да стане известна и БАМ ! / сложихме силиконови цици. като че ли всичко живо в тая държава се опитва да подражава на чалгата... но така е- дори и евтин, имиджът на градска к...а все пак продава :)

31

10 стинки

преди 15 години

Да доди дядо Петър да запей някоя нашенска! Отваря ти се и глътка и хапка, става ти леко и ти се развеселява душичката.

30

преди 15 години

Вие какви сте прости ..ще припадна..казвате че тя е ***(не че го отричам)а вие сте същите..какво спорите ..има самочувствие до небето и не виждам на какво отгоре е това :) Едва ли ще е известна дълго време :) Никой не я слуша!!!

29

:)

преди 15 години

айдеее и аксиния се намеси!

28

zasha

преди 15 години

Мм, кат се замисля, няма противоречие, че я избраха. Винаги съм твърдила, че българина не обича жена да печели състезания. Може да спечели само някоя посредствена и леко сива Пепеляшка, нали сме си завистлив народ...Миналите айдъли не съм ги гледала, но доколкото знам Аксиния е участвала там и е била изключена измежду първите... А това е жена, която може да пее и освен това дъхът направо ти спира като я гледаш....С какво толкова е успяла Невена през тая една година... Тя и имиджа си не можа да опраи...

27

nina

преди 15 години

като излъчване - също. А щом се е стигнало до изкарване тежката артилерия - циците, явно съвсем се е изчерпала.

26

Настро

преди 15 години

Номер 23, Настрадин съм а не Фенки, а ти имаш интересно име "до фенки". Пиша на български много по-добре от теб, както се вижда. Сурат би трябвало от обща култура да знаеш какво е. Благодаря за упътването, гражданче! :P Яж дюнери и тлъстей.

25

преди 15 години

Nai dobre da se varne na selo da pee na kravite i teletata,ama si misly,che i za tova ne stava..........!

24

zasha

преди 15 години

аз така и до ден днешен не разбрах защо беше избрано това посредствено откъм визия а и всякак момиче за мюзик айдъл на България. Веднъж я видях да пее на сегашните айдъли и доста се беше опитала да бъде секси, *** добре че беше балета та докара желаното излъчване. Тая има сексапил точно колкото една петокласничка (както и необртаботения й по никакъв начин външен вид го доказва още веднъж) и да - може да ви хареса, ако сте педофил.

23

до фенки

преди 15 години

Виж какво моля да ми преведеш какво значи сурат ......не разбирам твоя речник !!! А щом селото е бъдещето - бягай бързо натам !!!