12

Анонимен

преди 2 години

Отказваме се от 2/3 от предлаганата газ. Господа европейци? Откъде си мислите , че ще дойдат? От Юпитер ли??? Наблюдаваме масова дебилизация и мнозинството си няма хабер какво му готвите?

11

Анонимен

преди 2 години

Даа! Европа ни го нахака единно. Много сте кухи всички. В момента в който ресурсите свършат, ще започне всеки за себе си. И тогава ще смукнем пръстчето

10

За 12

преди 2 години

Текат последни опити за създаване на глобално блато - енергетика, финанси, здравеопазване, отбрана ... До каквото се докопат

9

Морски

преди 2 години

Европа действа единно ли???!!! Затова ли гърците купуват руска газ с рубли и ни го продават с 30% по -скъпо. Стига сте лъгали Народа. ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

8

Анонимен

преди 2 години

В момента се говори за " единна Европа! Верно? Ами аз не мисля че Европа е " единна "! Източна Европа държи За Русия! Западна обаче,най вече Германия, Холандия и Белгия държат За Америка! Е къде я виждате тази " единност "?! Такава " единност" имаше само през Социализма който лично помня! Лицемерие днешно бих казал аз!-:((( И то Не работи за България!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Посредник? Кое налага да има посредник? Защото няма посредник, който да работи безплатно. Освен това, не се знае кой още му плаща, за да получи точно избран клиент висока цена. Това да става така, че никой да не разбере, последиците да са фатални за правителство и икономика. Та на въпроса: В Харвард ли ги учат тези работи - непременно трябва посредник. Брюксел и те за посредник /само за газа/. Същите тези умници от Харвард си договарят пряко всичко.

6

Анонимен

преди 2 години

Така е, България е единственато държава отрязана напълно. Единство и просперитет ЕС ни даде много

5

Анонимен

преди 2 години

Ей Оставка ДАЖЕ не може да изрази едно изречение без запъване ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА НЕЗАБАВНА

4

Анонимен

преди 2 години

В единството няма свобода. Старите в Соца сте го видели,сега и ние го видяхме. Искам си БГ,с нашия си интерес. След като Орбан може,и ние можем просто се монтират начело продажници.

3

Дуплика

преди 2 години

Ангов а Европа единна ли е за заплати ,пенсии,хранителни продукти ,стандарт на живот ?Я пак мъцни да ли са единни?

2

Анонимен

преди 2 години

Това е целта - като Европа. Не искаме като Европа! Не искаме да даваме оръжие на Украйна, не искаме да бъдем потърпевши от това, че ни намесихте в чужд конфликт насила и продължавате да издевателствате над нас !!

1

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо Европа не се трогна, че сме бананова република. Къде бяха, че са скиват кви африкавци сме?