26

Анонимен

преди 2 години

ЛОШОТО МИНА ИДВА ПО - ЛОШОТО

25

Анонимен

преди 2 години

Понеже сме авери със САЩ , по аверски по-скъпо. Ще падат глави . Крайно време е ганьовциии

24

Анонимен

преди 2 години

Ще скочим и на Киро. Адски противен тип.... Гелосан ***

23

Тук

преди 2 години

Цената винаги щеше да скочи, с тази разлика че сега станахме за смях първи да паднем под ножа за да се харесат нашите на евро джендерете.

22

аа

преди 2 години

сега стана ли ясно, ще има посредник между булгаргаз и русия, който ще плаща в рубли.и по високи цени и печалби от курсови разликиа вие се дъвчете с просттотия си

21

Анонимен

преди 2 години

По-скъпа газ, но по-малко потребление. Тези, които преминат на ток и др. първоначално ще инвестират повече, но ще плащат по-малко след това. Това е положението. След като Украйна победи ще внасям от нея, а руснаците ще целуват крака, за да се върнат в Европа, ама освен среден пръст др няма да видят

20

Слава Украйну

преди 2 години

Спряхме евтината вражеска руска газ .....и вече ще купуваме скъпа приятелска газ от американски, турски и всякакви други посредници нямащи нашите скрупули да купуват евтината вражеска газ на Русия. Тия 30% оскъпяване идва от надценката на посредника . Да живей българския икономически гений....

19

Анонимен

преди 2 години

До Пенсионер То целта на Брюксел е да се внуши, че газът, особено руския, е хайвер - т.е. може и без него /щото скъп, пък им мирише явно там, в централна Европа/. Що се касае до модерните енергоизточници - виж, те сега излизат в пъти по-скъпи от хайвера, обаче трябвало да се почака 10-тина години, през това време да плащаш за скъпото си оцеляване.

18

Анонимен

преди 2 години

В България всички скачат! Според диалекта на бгнес даже и в парламента скачат едните върху другите, та сега газта щяла да скача! За българина това е иначе казано - голям праз! За Украйна всичко правим!

17

Обикновен човек

преди 2 години

Народа въобще не се и тересува от политически престрелки, игри на сърдити и виновни, солидарност, рубли, евро или долари. Хората искат да спре това покачване на цените при смешните ни доходи. Никой не се интересува от политическите им игри. А политиците хич не се интересуват, че на хората им се налага да пестят от храна и лекарства при най-ниския стандарт в ЕС

16

Евала

преди 2 години

Намесваме се във война която не ни засяга! Барабар Петко с мъжете и получихме бонус 30% увеличение на газта. Това ни носи ако се сещате много фалити и вероятно 30% увеличение на цените на всичко! Половината европейски държави ще плащат в рубли и си защитават националните интереси, а ние за американски интереси се борим.

15

Анонимен

преди 2 години

Нема проблем, 20% бай Каиш плаща. Да бъдем солидарни и благодарни на държавите платили газ с рубли и помагащи ни в такъв тежък за нас момент.

14

Пенсионер

преди 2 години

То и с хайвера няма проблем. Ама нещо не го купувам...

13

Анонимен

преди 2 години

Всички са доволни! Газ ще има, е, на висока цена, обаче ще се пълни бюджета ... Какво по-хубаво за тези, дето се хранят основно от бюджета. Производителите, особено на стоки от първа необходимост и за тях няма проблеми - ще се купуват по-малко като количество, обаче 10% печалба върху по-високи разходи прави по-висока печалба, пък и кой вече слага 10%.

12

Влади

преди 2 години

Значи тези сладурчета от Подмяната са си направили далаверата, като отказват да плащат на Газпром(дали в рубли или в руска банка , няма значение). Газпром ни спира газа, а на нас тоя същия газ ще ни го доставят посредници, свързани с Кирчо и Кокорчо, но с 30% по-скъп. Само посредниците ще го платят на Русия в рубли или по друга банкова руска сметка. А мъдрият български народ ще стои гладен. Честито ви Промяна!

11

Анонимен

преди 2 години

Най-забавното е че хем ще скочи цената, хем пак ще ползваме руски газ ама стигнал до нас по други пътища. Е да, и едни хора получават приятни комисионни. Те това е промяната :)

10

Анонимен

преди 2 години

Газ има, проблем няма. И една малка подробност, че ще плащаме по-високи цени, но пък ще е демократична газ. Ликуй народе! Краварите ще ни вземат още някой и друг милиард за газчица.

9

!!!!!

преди 2 години

При такъв значим и мащабен проблем с огромни дългосрочни последици за страната е необходимо да се проведе референдум.Всеки гражданин и неговото мнение да се изрази пряко.

8

селянин

преди 2 години

то е все едно бензино да стане 6лв и да ме чекате да зареждам 50литра с пенсия от 300 лв хи хи хи

7

Тт

преди 2 години

Гооооолямо успокоение. Радев, кога ще си прибереш недуразуменията, ако можеш да виждаш, пълни некадърници са, юмруче.