260

Анонимен

преди 2 години

А американски визи пак ли от съседите ще получим! Или ЕС ще решават според ценностите и никой няма да нарушава санкциите и плаща в рубли или веднага спирате да ни четете уроци за ценностите и всеки да се оправя..., но това не е европейския модел...

259

Lina

преди 2 години

Понеже сме много умни с 30 % по - скъпо. Гриндър гарантирано. Все пак му остана само да пусне с .македония в Ес. И няколко селфита с лай. нен. Толкова!

258

до ж

преди 2 години

то и до сега беше така, пак на нас продаваха най-скъпо, щот има кой да подпише такава цена срещу малка комисионна. То и за тва сега ги е страх да не преиграят, че да си загубят комисионната. тва като игра на покер само че с наще пари

257

Анонимен

преди 2 години

надухте ми главата с тоя газ

256

Анонимен

преди 2 години

Направили и фотошоп, та да изглежда по-приемливо. Ердоган и посочи ъгъла, където да стърчи права. А между впрочем, Ердоган няма ли да посети Киев и да стори нисък поклон на Зеленский? Май не се е наканил.

255

ж

преди 2 години

Пак Руски газ ама на по - висока цена, че да има и за посредниците

254

Благодаря ти Европа

преди 2 години

Получаваме газ от Сърбия и Турция...но Пак руски газ ! Само че те си слагат съответните комисионни и ни го продават с 50 % надценка ! А. Добър ден.

253

жоро

преди 2 години

На каква цена

252

Българин

преди 2 години

Стига с тези фейкове и общи приказки. Да говорим с цифри. В момента България получава(ше) 75% от газта от Русия. Това което ще ни дадат съседите е минимален излишък от тяхното потребление, който ще покрие 10%. Така че новината как нямало да има проблем, защото съседите ще помогнат е абсолютно невярна. Медиите са ни станали като оркестъра потъващия Титаник.

251

До Русский

преди 2 години

Май и ти не разбираш механизма на плащането. Никой не плаща "в рубли". Плаща се в евро или долари, по сметка на ГазпромБанк в Русия, парите от сметката се превалутират в рубли по курса на РЦБ, заверява се сметката на Газпром и ... газа потича! Т.е. - механизма е същия както досега, само че банката вече си е руска и парите, реално, остават в Русия! Не могат да бъдат запорирани/блокирани от "колективния" запад!

250

Анонимен

преди 2 години

Да питаме ли за цената? *2? *3...*10? Колко пъти нараства цената на газа? Отделно, никой ли не си дава сметка с колко ще пораснат цените на основните стики, няма да питам за торове, метали, транспорт... Питам само за храната и топлото! Ежедневните неща! Иначе, тази снимка на Фон НамсиКвоСи да не е взета от некролог или надгробен паметник? Запазете я, надявам се да потрябва!

249

Шаши

преди 2 години

Руски: Пиши на български, ако можеш. И с грешки ще те разберем. Това е български сайт.Най се дразня, когато руснак дойде в България и ми говори на английски-защото нямало да го разбера. И когато дойде някакъв англоговорящ и ми говори на английски-защото съм бил длъжен да му говоря на английски. За франсетата е отделна и обширна тема.

248

Анонимен

преди 2 години

Еми може от сърбите да купуваме, те получават от русия по нашата тръба, слагат си 50% и ни го връщат обратно. Хитра схема, по нея украйна купува руска газ от полша, до къде стигнаха е ясно

247

Анонимен

преди 2 години

Само по външноста на фон дер лаен може да се каже че това е изчадието. Това е абсолютното зло от библията. А иначе газ ще ни внася ОМВ вместо булгаргаз вече се готви смяната. Булгаргаз се закрива

246

Шаши

преди 2 години

Нас ни интересува евтин газ. Евтин газ дава Русия. Заради нацисти и садисти, провеждащи геноцид в собствената си държава Украйна. Ние тук да плащаме високи сметки и да растат цените е подигравка.

245

Анонимен

преди 2 години

РУССКИЙ, добронамерен съвет - СПРИ да пишеш, че настройваш даже тези, които симпатизират на Русия. Ако не си специално вкаран в действие анти-руски ***, де. Което е силно вериятно.

244

Анонимен

преди 2 години

Абе какво стана с онези 65 000 мегавата газ , от хранилището в Чирен, продадени за три минути по Нова година , май на Румъния , неизвестно от кого , и неизвестно защо ? Или по скоро съвсем известно защо ! Няма ли да се започне разследване срещу "неизвестен извършител " ?

243

До 298

преди 2 години

Ние хляб НЕ ядем! Храним се безглутеново.

242

До руский

преди 2 години

И сега газът се плаща ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА МЕСЕЦ НАПРЕД.

241

Анонимен

преди 2 години

Богатият българин ще плаща най-скъпия газ в Европа! Толкова болни деца има в България, а вие си дарявате заплатите за оръжия сеещи смърт. Срам и позор, заминавайте за Украйна и по-добре не се връщайте!