263

Подкрепа за Украйна

преди 2 години

Просто Киро така иои иначе тръгна натам, ами защо не взеха в багажника и оръжието, дето има България, че да им го закарат в един курс. С 20 ръждясали автомата ще ни подсигурят години проблеми.

262

Квартал 95

преди 2 години

Зеленков нещо са му внушили, че още е води Квартал 95 или Расмеши комика и се бута от шоу в шоу да се показва по камерите и да насъсква и други да се включат в техното безумие.

261

Истината

преди 2 години

Само не можах да разбера за какъв *** ни беше да подкрепяме Украйна и да се месим в този конфликт. Да бе мирно седяло, не би чудо видяло! Ама не знам Киро не е ли наясно, че 99% от българския народ иска оставката му и и не иска български пари да се наливат в чужди проблеми. И той ще падне, като настане зима и дойде отоплителния сезон, гладни и премръзнали хора ще има на площадите, сега си траят.

260

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

НЕ Е ИЗНУДВАНЕ, ЗЕЛЕНСКИ ! ТОВА СИ Е ЧИСТО УБИЙСТВО НА ДЪРЖАВАТА НИ, ПОКРАЙ УКРАЙНА! УБИЙСТВО НА ХОРИЦАТА ОТ НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА, ЗАЩОТО СМЕ СМАЗАНИ ОТ РУСИЯ И ВРАГОВЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ.АМИ АКО ЗАПОЧНЕМ И НИЕ КАТО ТЕБ ДА ИСКАМЕ ? ?

259

Анонимен

преди 2 години

Точно пък Зеленски да говори за изнудване, мнооого моля!

258

Анонимен

преди 2 години

Ама да го назначим за наш президент! Явно много ги разбира нещата.

257

аз

преди 2 години

Спиране на газ е поради неплатени сметки. Опитай не платиш на ЧЕЗ тока - спират без да се замислят - и никой не говори за изнудване. Ако платя на ЧЕЗ ток и преведа парите на сметка на леля ми, дали това се брои от ЧЕЗ за плащане?. Руснаци не са променили нищо - България пак трябва да плати в евро или долари , но сметката е в друга банка. Това е толкова простичко

256

Дедо Поп

преди 2 години

Тука разни сороски троллчета на неграмотен български обявяват милионите на Зеленки за фейк. Искат линк. В тоя сайт линкове не позволяват... басссси удобнуту за тролитата . Ама все пак мога да дам инфо , така че дори и оФФчар да успее да намери нужната информация . ТЪРСЕТЕ в Гугъл " Zelensky Net Worth" за да ви стане ЯСНО тоя клоун КАК СЕ Е НАГУШИЛ С ДОЛАРИ като някой пеликан. Според Американската финансова медия Зеленски има 596мил. 5 луксозни яхти,НАД 15 големи имота в САЩ. Акции в 7 компании

255

Гз

преди 2 години

С кво ще ходиш на море бе пърдялник. Незнам с рублата дали можеш да си избършеш ***, ама както върви ще си ги бършем с евро и долари. Милиардерите стават мулти милиардери, а ние турбо бедни. Демокрация.

254

Анонимен

преди 2 години

А защо само на нас спряха газта? Другите в Европа защо имат? Те в каква валута плащат? Защо позволиха на Австрия да плаща в рубли?

253

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли Киро и Ленчето в Украйна на гарата? Киро освен, че разбичка България, си разбичка и семейството. С *** са като скачени съдове. За кво я мъкне навсякъде? Чаффката му е изпила мозъка.

252

Факт

преди 2 години

Владо,това което пишеш е извадено от контекста и е фейк,Турция не е България ,нали знаеш...

251

Владо

преди 2 години

Голямата немска туроператорска агенция TUI е отправила ултиматум в хотелите с настанени нейни туристи да няма руски такива, с цел предодвратяване на конфликти и осигуряване спокойствие на клиентите ѝ. Тъй като TUI е най големият доставчик на туристи , Турция отказва всички руски резервации, а вече направените такива се отменят. Ходете сега на море в Чукотка и Сахалин!

250

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно, Австрия лично опроверга слуха, че е започнала да плаща в рубли!

249

Анонимен

преди 2 години

Аха. А просенето на въоръжение и призивите който не е с нас е против нас не са изнудване? В света на дипломацията може би от 1800-тната година такава наглост не е забелязана.

248

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно. След като не си платил както иска търговеца,няма да получиш. Защо Италия, Австрия, Германия плащат в рубли,а продажниците кирчовци прецакват бг народ и бизнес?

247

анонимен

преди 2 години

Какво изнудване! още ли не им е ясно, че нещата са други? Света отдавна се е променил!Само Европа не разбра какво стана преди 6-7 години?! а може би са повече

246

Факт

преди 2 години

Заради Украйна цените скачат и народите страдат....

245

Анонимен

преди 2 години

Докато има живи комунисти и русофили... винаги ще има руско влияние в България и винаги ще сме на дъното. Всички тези предатели саботират по всякакъв начин интеграцията ни в ЕС..

244

До 332

преди 2 години

Мн бг домакинства използват газ. Това, че ти не си видяле,надали е критерий.Аз също съм на газ,както и цялата жилищна сграда,в която живея. И пет пари не давам за измислената ни солидарност. Интересува ме нашата държава, нашият живот и българите.